Sunday, 4 August 2013

MB3-701 Preparation Material

Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics GP 2013 Financials
 

Exam code: MB3-701
 

http://www.examcertify.co.uk/MB3-701.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Microsoft Dynamics GP
2013 Financials exam is by acquiring the right MB3-701 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Microsoft Dynamics GP 2013 Financials certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the MB3-701 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Microsoft Dynamics GP 2013 Financials materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable MB3-701 materials. It would be best if you can get some MB3-701 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1        

Which condition must be met in order to void a receivables cash receipt?

A. The cash receipt must be in the open file.
B. The cash receipt must be fully applied to one or more invoices.
C. The cash receipt must not be posted.
D. The cash receipt must be on hold-

Answer: A        

Question: 2        

Which is true when you create a refund check?

A. You must set up a customer/vendor relationship.
B. You must place the Sales document to be refunded on hold.
C. You can only create a refund check to the parent company if the customer is part of a National Account.
D. You must set up customer Electronic Funds Transfer (EFT) information in the Customer Card.

Answer: A        

Question: 3        

What is the effect of placing a customer record on hold?

A. The customer record is inactivated automatically.
B. You can enter only customer payments for that customer.
C. A warning message appears when you enter a new sales transaction.
D. You cannot post new transactions for that customer.

Answer: C        

Question: 4     

Which two processes can you perform in Paid Sales Transaction Removal? (Each correct answer presents part of the solution, Choose two.)

A. Delete inactive customers.
B. Transfer sales commissions to employees.
C. Consolidate balance forward accounts.
D. Transfer fully applied transactions to history.

Answer: C,D     

Question: 5     

You need finance charges to appear on customer statements. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Run the receivables aging process.
B. Post the receivables finance charge batch.
C. Reconcile the outstanding document amounts.
D. Run the assess finance charge process.

Answer: B,C     

Question: 6     

You set up a National Account. Which two are true? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Individual sales summary and demographic information about both the parent customer and the associated child customers are retained in Dynamics tables.
B. You can combine all sales transaction activity for both the parent customer and associated child customers into one statement.
C. You can enter a cash receipt for the child customer and apply the receipt to the parent customer.
D. If you delete the parent customer, the associated child customers are deleted also.

Answer: C,D     




Another essential way to pass Microsoft Dynamics GP 2013 Financials exams is by obtaining the practice test. If you have practice Microsoft Dynamics GP 2013 Financials test, it will be given half amazing means to pass the Microsoft Dynamics GP 2013 Financials exam. The practical Microsoft Dynamics GP 2013 Financials test is actually simulating the actual MB3-701 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  MB3-701 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Microsoft Dynamics GP 2013 Financials improvement to be proficient.




Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics GP 2013 Financials
 

Exam code: MB3-701
 

http://www.examcertify.co.uk/MB3-701.html

JN0-730 E-Books

Juniper 

Exam Name: Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX)
 

Exam code: JN0-730
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-730.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

 One of the most essential means on how you can prepare for Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exam is by acquiring the right JN0-730 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the JN0-730 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable JN0-730 materials. It would be best if you can get some JN0-730 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1        

What is the initial default username and password for all ScreenOS devices?

A. administrator/password
B. root/password
C. netscreen/netscreen
D. admin/netscreen1

Answer: D        

Question: 2        

Which operating system is used on a NetScreen device?

A. IOS
B. Junos
C. FreeBSD
D. ScreenOS

Answer: A        

Question: 3        

When is NAT used?

A. for Layer 2 switching
B. for MPLS VPNs
C. to translate between IP addresses
D. for secure tunnels

Answer: B        

Question: 4     

What is a zone used for?

A. to bundle interfaces together for redundancy
B. to bundle interfaces sharing identical security requirements
C. to provide a tunneled connection across a network
D. to protect against spam attacks

Answer: D     

Question: 5     

Which two devices run ScreenOS software? (Choose two.)

A. NetScreen-5200
B. NetScreen-5400
C. SRX240
D. MX480

Answer: C, D     

Question: 6     

Which security feature provides secure tunnels across a public network?

A. dynamic routing
B. Web filtering
C. IPsec
D. firewall filters

Answer: A     

Question: 7     

By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?

A. ROM
B. NVRAM
C. TFTP server
D. Internal Flash
E. PCMCIA Card

Answer: D     

Question: 8     

Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS on a NS-204 is corrupted, from which two (2) alternate locations can an image be loaded?

A. ROM
B. TFTP server
C. Internal Flash
D. PCMCIA Card
E. Compact Flash Card

Answer: B, E     

Question: 9     

By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?

A. NVRAM
B. TFTP server
C. internal flash
D. PCMCIA card

Answer: C     

Question: 10     

Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS is corrupted, from which location can an image be loaded?

A. TFTP server
B. internal flash
C. PCMCIA card
D. Compact Flash Card

Answer: A     

Question: 11     

In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?

A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address

Answer: B     

Question: 12     

A ScreenOS firewall has one interface in the user zone and one interface in the servers zone. Both interfaces are addressed and active. The configured policy allows user traffic from the user zone to the FTP server in the servers zone, but the traffic does not cross the firewall from the client to the server. What is the most likely problem with the firewall?

A. The ScreenOS firewall has no physical connection to the FTP server.
B. The ALG option on the ScreenOS firewall has not been enabled for FTP traffic.
C. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP server's subnet.
D. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP client's subnet.

Answer: C     




Another essential way to pass Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) test, it will be given half amazing means to pass the Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exam. The practical Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) test is actually simulating the actual JN0-730 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify JN0-730 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) improvement to be proficient.





Juniper 

Exam Name: Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX)
 

Exam code: JN0-730
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-730.html