Thursday, 1 August 2013

GB0-323 Brain Exam

H3C

Exam Name: Constructing Enterprise-level Switching Networks

Exam code: GB0-323
http://www.examcertify.co.uk/GB0-323.html
Click the link below to buy full version as Low as $39


One of the most essential means on how you can prepare for Constructing Enterprise-level Switching Networks exam is by acquiring the right GB0-323 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Constructing Enterprise-level Switching Networks certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the  GB0-323PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Constructing Enterprise-level Switching Networks materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable GB0-323 materials. It would be best if you can get some GB0-323 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1.     

STP is a routing protocol.

A. True
B. False

Answer: B     

Question: 2.  

802.1D defines the Disabled state of STP. Which of the following is correct about the port in the Disabled state? ( )

A. It does not receive/send any packet.
B. It does not receive/forward data. It receives but does not send BPDUs, and does not learn addresses.
C. It does not receive/forward data. It receives and forwards BPDUs, and does not learn addresses.
D. It does not receive/forward data. It receives and forwards BPDUs. It begins to learn addresses.
E. It receives or forwards data. It receives and forwards BPDUs. It begins to learn addresses.

Answer: A  

Question: 3.  

The reason why RSTP can implement fast restoration of the network is that ( ).

A. RSTP reduces the delay from the Blocking state to the Forwarding state.
B. The port will enter the Forwarding state immediately if the old Root port turn in the Blocking state and the remote end of the new Root port is in the Forwarding state.
C. A non-edge Designated port needs only one handshake with the downstream bridge to transfer from the Blocking state to the Forwarding state quickly.
D. Soon after the bridge is started, the edge port enters the Forwarding state without delay.

Answer: A,B,C,D  

Question: 4.  

On the H3C S middle-end/low-end switches, STP is enabled by default. ( )

A. True
B. False

Answer: B  

Question: 5.  

In STP, it is suggested to modify the value of Max Age indirectly through setting the network diameter. ( )

A. True
B. False

Answer: A  

Question: 6.  

Multicast protocols fall into group member management protocols and multicast routing protocols. Which of the following is a group member management protocol? ( )

A. GVRP
B. GMRP
C. IGMP
D. PIM

Answer: C  

Question: 7.  

IGMP is a signaling protocol between hosts and the router, which defines the mechanism to establish and maintain the multicast membership between hosts and the router. ( )

A. True
B. False

Answer: A  

Question: 8.  

Which of the following statements is correct? ( )

A. igmp timer query seconds is used to set the interval of the query packet sending on the switch.
B. igmp timer query seconds is used to set the maximum response time in the query packet.
C. igmp max-response-time seconds is used to set the maximum response time in the query packet.
D. igmp timer other-querier-present seconds is used to set the timeout time of the snooping querier on the switch.

Answer: A,C,D  

Question: 9.  

Which of the following is correct about the PIM Hello message? ( ):

A. The Hello message is sent periodically to all PIM routers in multicast group 224.0.0.13 to establish PIM neighbourship.
B. The Hello message is used to select the DR on the multi-access network.
C. As the IGMP message, the Hello message is used to maintain the relationship between interfaces and host members.
D. When IGMP V1 is adopted on the interface, the Hello message is used to select the DR as the IGMP V1 querier.

Answer: A,B,D  

Question: 10.  

SwitchA is an H3C S Layer-2 switch. PC1, PC2 and PC3 connect to E0/1, E0/2 and E0/3 of SwitchA. The three ports belong to VLAN 10, VLAN 20 and VLAN 30 respectively. A server connects to port G1/1 of the switch, which belongs to VLAN100. The PCs are required to isolate from each other, and the PCs shall be able to access the server. After completing the configuration, which of the following statements is right about the switch ports? ( )

A. E0/1 is an access port, with the PVID VLAN 10.
B. E0/2 is a hybrid port, with the Untagged VLAN ID 100, and the Tagged VLAN ID 10.
C. E0/2 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 20 and100, and the Tagged VLAN ID none.
D. G1/1 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 10, 20, and 30, and the Tagged VLAN ID 100.

Answer: C  


 

Another essential way to pass Constructing Enterprise-level Switching Networks exams is by obtaining the practice test. If you have practice Constructing Enterprise-level Switching Networks test, it will be given half amazing means to pass the Constructing Enterprise-level Switching Networks exam. The practical Constructing Enterprise-level Switching Networks test is actually simulating the actual GB0-323 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  GB0-323 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Constructing Enterprise-level Switching Networks improvement to be proficient.




H3C

Exam Name: Constructing Enterprise-level Switching Networks

Exam code: GB0-323

http://www.examcertify.co.uk/GB0-323.html

No comments:

Post a Comment