Microsoft
Exam Name: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions
Exam code: 70-488
http://www.examcertify.co.uk/70-488.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Developing
Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions exam is by acquiring the
right 70-488 study materials. This
is essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions certification
exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of
the common forms of the 70-488 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Developing
Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions materials available out
there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and
applicable 70-488 materials. It
would be best if you can get some 70-488
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question:
1
HOTSPOT
A company's IT department
implements a Help Desk Ticketing system that involves workflow development by using
SharePoint Designer and InfoPath. The Help Desk Ticket workflow involves
multiple steps and tasks that have serial approvals of multiple users and
groups with custom task email messages. The Approver accidently rejects a
workflow step, and the workflow has stopped. The Approver then corrects the
step. You need to continue the workflow to reflect the updated approval. Which
activity should you use? (To answer, select the appropriate action from the
list of actions in the answer area.)
Answer:
Question:
2
You develop a SharePoint
app to create an approval workflow for expense reports. The app must collect
user input before starting the workflow. You need to use ASP.NET forms in the
workflow. Which form type should you use?
A. Workflow input form
B. Workflow initiation
form
C. Workflow task form
D. Workflow modification
form
Answer: B
Question:
3
You plan to create a
workflow design by using Microsoft Visio 2013 and then import the design into
SharePoint Designer 2013. You need to ensure that you have repetition
capability. Which shape should you use?
A. Stage
B. Assign a Task
C. Step
D. Loop
Answer: A
Question:
4
You plan to create a
SharePoint Business Process Automation (BPA) project. You need to process items
for approval with the least amount of developer effort. Which tool should you
use?
A. Remote Event Receiver
B. Out-of-the-box workflow
C. SharePoint Designer
workflow
D. Work Item Timer Job
Answer: B
Question:
5
Contoso uses a SharePoint
site that contains subsites. Each subsite represents different projects. Each
project site is based on a team site template and stores information and
documents. Contoso has five teams: Manufacturing, Sales, Administration, Marketing,
and IT. You must create a different look and feel for each team site such that
any visitor to the site can identify the team by looking at the colors, fonts,
and background image of the site. You need to create a different look and feel
for each team. What should you do? (Each correct answer presents part of the
complete solution. Choose all that apply.)
A. Open Contoso Corporate
Microsoft PowerPoint Slides Template, save the template as
ContosoCorporate.master, and then upload it to the Theme Gallery.
B. From SharePoint
Designer, go to Content Types. Right-click and select Content Type Settings.
C. Get a site background
image for each team and upload it to the site collection images library. Then
create a new master page for each team site by using the Master Page Gallery.
Set the version to 15.
D. From the Web Designer
Galleries, choose Composed Looks and create a new item for each team site.
Specify the title, URL of the master page, theme, background image, and font
schema file.
E. On the Site Settings
page in the Look and Feel section, choose Change the look.
F. Create a new font XML
schema with a font specification for each team.
Answer: B,C,D
Question:
6
A user deploys a sandbox
solution. The user cannot activate the solution. You need to ensure that the
user can activate the solution. What should you do? (Each correct answer
presents a complete solution. Choose all that apply.)
A. Grant permission to the
user to execute the solution.
B. Grant permission to the
user to activate the solution.
C. Start the Microsoft
SharePoint Foundation Sandboxed Code Service.
D. Start the
PerformancePomt Services.
Answer: A,C
Question:
7
A company uses SharePoint
for internal collaboration. SharePoint is deployed on a server farm with a
single front-end server, a single application server, and a dedicated database
server. You review existing Web Parts that read from and write to SharePoint
lists. You find the following code in one of the utility classes and notice
memory leaks in the method.
You need to ensure that
there are no memory leaks in the method. What should you do?
A. Add a finally statement
and include site.Dispose ().
B. Add site.Dispose() to
the catch statement.
C. Add a finally statement
and include siteCoIiection.Dispose ();
D. Add
siteCollection.Dispose() to the catch statement.
Answer: C
Question:
8
DRAG DROP
You troubleshoot the
sandbox solutions that your team builds. You need to redeploy a sandbox
solution. You also need to identify which process must be debugged. Where
should you redeploy the solution, and which process should you debug? (To
answer, drag the appropriate statements to the correct location or locations in
the answer area. Each statement may be used once, more than once, or not at
all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view
content.)
Answer:
Question:
1
|
Answer:
|
Question:
2
|
Answer: B
|
Question:
3
|
Answer: A
|
Question:
4
|
Answer: B
|
Question:
5
|
Answer: B,C,D
|
Question:
6
|
Answer: A,C
|
Question:
7
|
Answer: C
|
Question:
8
|
Answer:
|

No comments:
Post a Comment