Microsoft
Exam Name: Microsoft Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012
Exam code: 70-463
http://www.examcertify.co.uk/70-463.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Microsoft
Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server exam is by
acquiring the right 70-463 study
materials. This is essential for the reason that not getting the right study
materials will not surely help you prepare and eventually passing the Microsoft Implementing a Data Warehouse
with Microsoft SQL Server certification exam. Getting wrong study material
will just waste your time and money. Some of the common forms of the 70-463 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Microsoft
Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server materials available
out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and
applicable 70-463 materials. It
would be best if you can get some 70-463
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question:
1
You are developing a project that contains multiple
SQL Server Integration Services (SSIS) packages. The packages will be deployed
to the SSIS catalog. One of the steps in each package accesses an FTP site to
download sales transaction data. You create project parameters to store the
username and password that are used to access the FTP site. You need to ensure
that the username and password values are encrypted when they are deployed.
What should you do?
A. set the Sensitive property of the parameters to
True.
B. Set the ProtectionLevel property of the package to
EncryptSensitiveWithUserKey.
C. Change the parameters to package parameters.
D. Change the project to the Legacy Deployment model.
Answer: A
Question:
2
You develop a SQL Server Integration Services (SSIS)
package that imports SQL Azure data into a data warehouse every night. The SQL
Azure data contains many misspellings and variations of abbreviations. To
import the data, a developer used the Fuzzy Lookup transformation to choose the
closest-matching string from a reference table of allowed values. The number of
rows in the reference table is very large. If no acceptable match is found, the
Fuzzy Lookup transformation passes a null value. The current setting for the
Fuzzy Lookup similarity threshold is 0.50. Many values are incorrectly matched.
You need to ensure that more accurate matches are made by the Fuzzy Lookup
transformation without degrading performance. What should you do?
A. Change the Exhaustive property to True,
B. Change the similarity threshold to 0.55.
C. Change the similarity threshold to 0.40.
D. Increase the maximum number of matches per lookup.
Answer: B
Explanation:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms137786.aspx
Question:
3
You install a SQL Server 2012 database engine instance
on a production server. A month later, you install SQL Server 2012 Integration
Services (SSIS). You must develop an SSIS project and deploy it to the server
by using the Project Deployment model. Operations Log records that are outside
the configured retention period must be cleaned automatically. You need to
create the SSIS catalog on the production server. What should you do? (Each
correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. Enable XP Command Shell.
B. Enable CLR Integration.
C. Enable OLE Automation.
D. Start the SQL Server Browser service.
E. Enable Cross Database Ownership Chaining
F. Start the SQL Server Agent service
G. Enable Ad Hoc Remote Queries.
Answer: B,F
Question:
4
DRAG DROP
A SQL Server Integration Services (SSIS) package named
DataFeed interacts with an external vendor data feed. The package is executed
several times a day, either as part of other packages' control flow or by
itself. The external data feed is unreliable because network failures and slow
response times are frequent. The package is currently deployed on the file
system. To analyze the reliability of the external data feed, you must collect
execution data. Every time the DataFeed package is executed, the following
information must be logged:
Start Time
End Time
Execution Result
Execution Duration
You need to design a logging solution that meets the
requirements by using the least amount of administrative and development
effort. Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move
the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange
them in the correct order.)
Answer:
Question:
5
A SQL Server Integration Services (SSIS) package on a
computer is failing periodically in production. The package was created less
than one year ago and was deployed to the SSIS catalog. Sometimes the package
is started on a SQL Agent schedule; sometimes the package is started manually
by an SSIS developer by using the Object Explorer in SQL Server Management
Studio. You need to identify the authenticated user responsible for starting
the package each time it failed in the past. Where can you find this
information?
A. the SQL Server Log
B. the SSISDB.[catalog].[executions] view
C. the SSISDB.[catalog].[event_messages] view
D. the SQL Agent Job History
E. the SQL Agent Error Log
Answer: B
Question:
6
You maintain a SQL Server Integration Services (SSIS)
package. The package was developed by using SQL Server 2008 Business
Intelligence Development Studio (BIDS). The package includes custom scripts
that must be upgraded. You need to upgrade the package to SQL Server 2012.
Which tool should you use?
A. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server 2008 BIDS
B. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server Data Tools
C. SQL Server DTExecUI utility (dtexecui.exe)
D. SQL Server dtexec utility (dtexec.exe)
Answer: B
Question:
7
DRAG DROP
You are editing a SQL Server Integration Services
(SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to
create a project parameter and configure it so that its value is encrypted when
it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in
sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to
the answer area and arrange them in the correct order.)
Answer:
Question:
8
DRAG DROP
A new SQL Server Integration Services (SSIS) project
is deployed to the SSIS catalog. To troubleshoot some data issues, you must
output the data streaming through several data flows into text files for
further analysis. You have the list of data flow package paths and
identification strings of the various task components that must be analyzed.
You need to create these output files with the least amount of administrative
and development effort. Which three stored procedures should you execute in
sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to
the answer area and arrange them in the correct order.)
Answer:
Question:
9
You are reviewing the design of an existing fact table
named factSales, which is loaded from a SQL Azure database by a SQL Server
Integration Services (SSIS) package each day. The fact table has approximately
1 billion rows and is dimensioned by product, sales date, and sales time of
day.
The database administrator is concerned about the
growth of the database. Users report poor reporting performance against this
database. Reporting requirements have recently changed and the only remaining
report that uses this fact table reports sales by product name, sale month, and
sale year. No other reports will be created against this table. You need to
reduce the report processing time and minimize the growth of the database. What
should you do?
A. Partition the table by product type.
B. Create a view over the fact table to aggregate
sales by month.
C. Change the granularity of the fact table to month.
D. Create an indexed view over the fact table to
aggregate sales by month.
Answer: C
Question:
10
You are designing a data warehouse with two fact tables.
The first table contains sales per month and the second table contains orders
per day. Referential integrity must be enforced declaratively. You need to
design a solution that can join a single time dimension to both fact tables.
What should you do?
A. Create a time mapping table.
B. Change the level of granularity in both fact tables
to be the same.
C. Merge the fact tables.
D. Create a view on the sales table.
Answer: C
Question:
1
|
Answer: A
|
Question:
2
|
Answer: B
|
Question:
3
|
Answer: B,F
|
Question:
4
|
Answer:
|
Question:
5
|
Answer: B
|
Question:
6
|
Answer: B
|
Question:
7
|
Answer:
|
Question:
8
|
Answer:
|
Question:
9
|
Answer: C
|
Question:
10
|
Answer: C
|

No comments:
Post a Comment