Saturday, 3 August 2013

JN0-370 Questions Answers

Juniper 

Exam Name: QFabric, Specialist (JNCIS-QF)
 

Exam code: JN0-370
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-370.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for QFabric, Specialist (JNCIS-QF) exam is by acquiring the right JN0-370 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the QFabric, Specialist (JNCIS-QF) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the JN0-370 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous QFabric, Specialist (JNCIS-QF) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable JN0-370 materials. It would be best if you can get some JN0-370 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1

Which three statements are correct about the QFabric system control plane? (Choose three.)

A. It discovers and manages paths.
B. It manages FCoE-to-FC conversions.
C. It manages Layer 2 and Layer 3 load balancing between nodes and interconnects.
D. It discovers and provisions the system.
E. It manages routing and switching protocols.

Answer: A,D,E

Question: 2

The QFabric system data plane performs which three functions? (Choose three.)

A. It provides connectivity for network devices.
B. It manages routing and switching protocols.
C. It interconnects Node devices with the fabric.
D. It exchanges reachability information.
E. It forwards traffic through devices of the system.

Answer: A,C,E

Question: 3

You are determining the DC power requirements for a QFX3000-M QFabric system. Which two devices support DC power? (Choose two.)

A. a QFX3100 Director device
B. a QFX3600-I Interconnect device
C. a QFX3500 Node device
D. a QFX3800-I Interconnect device

Answer: B,C

Question: 4

You configured a BGP peering session between your QFabric system and an attached device, but the session is not coming up. What are two reasons for this happening? (Choose two.)

A. The inet protocol family is not configured on the QFabric system.
B. There is a mismatching MED attribute configured.
C. There are no RVIs configured on the QFabric system.
D. The QFabric system is configured with two network Node groups.

Answer: A,C

Question: 5

You have recently connected an aggregated interface between a server Node group and a blade chassis switch and the interface is down. Which three reasons would explain the interface being down? (Choose three.)

A. The interface is using an unsupported or malfunctioning transceiver.
B. Both sides of the connection have set LACP active.
C. Both sides of the connection have set LACP passive.
D. Aggregated interfaces are only supported on the network Node group.
E. Spanning tree BPDUs have been received on the aggregated interface.

Answer: A,C,E

Question: 6

Which Routing Engine (RE) in a QFabric system acts as a BGP route reflector for internal reachability?

A. the server Node group RE
B. the network Node group RE
C. the fabric control RE
D. the fabric manager RE

Answer: C

Question: 7

A customer wants to change the management IP addresses for the fabric administrator and Director devices after the initial setup is completed. Which command should the customer enter on the Director device?

A. /root/create_admin_configuration.sh
B. /root/dcf_sfc_reset_configuration.sh
C. /root/restart_sfc_initializtion.sh
D. /root/reset_initial_configuration.sh

Answer: D

Question: 8

You are asked to configure a link aggregation group (LAG) between a QFabric system and an attached MX Series router. This LAG must support Layer 3 communications and must be associated with multiple VLANs. Which configuration approach should you use?

A. Configure a Layer 3 LAG with the native-vlan option while ensuring that all desired VLANs are part of the native VLAN.
B. Configure a Layer 2 LAG as a trunk port for the desired VLANs ensuring that the required RVIs are defined and associated with those VLANs.
C. Configure a Layer 3 LAG with the vlan-tagging option with the required logical units and the parameters needed to support the desired VLANs.
D. Configure a Layer 2 LAG with the vlan-tagging and inet options along with the required logical units and parameters needed to support the desired VLANs.

Answer: B

Question: 9

A customer added a new Node device under an existing Node group, but the new Node device is not discovered by the fabric manager. Which two CLI commands should help with troubleshooting? (Choose two.)

A. Use the show log messages command on the new Node device.
B. Use the show fabric administration inventory command on the fabric administrator.
C. Use the show virtual-chassis protocol adjacency provisioning command on the Node group.
D. Use the show chassis hardware command on the fabric administrator.

Answer: A,C

Question: 10

Host A is connected to Node1 on VLAN10. Host B is connected to Node2 on VLAN20. VLAN interfaces for both VLANs are configured on a QFabric system. Host A wants to connect to Host B but the QFabric system is missing the ARP entry of Host B. Which statement is true?

A. Node1 will generate the ARP request for Host B and flood it in VLAN20.
B. The network Node group will generate the ARP request for Host B in VLAN20.
C. Node2 will generate the ARP request in VLAN 20.
D. Node1 will drop the packet.

Answer: B

 

 

Another essential way to pass QFabric, Specialist (JNCIS-QF) exams is by obtaining the practice test. If you have practice QFabric, Specialist (JNCIS-QF) test, it will be given half amazing means to pass the QFabric, Specialist (JNCIS-QF) exam. The practical QFabric, Specialist (JNCIS-QF) test is actually simulating the actual JN0-370 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify JN0-370 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need QFabric, Specialist (JNCIS-QF) improvement to be proficient.





Juniper 

Exam Name: QFabric, Specialist (JNCIS-QF)
 

Exam code: JN0-370
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-370.html

No comments:

Post a Comment