Saturday, 3 August 2013

SU0-211 Preparation Material

Huawei

Exam Name: Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device
 

Exam code: SU0-211
 

http://www.examcertify.co.uk/SU0-211.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

 

One of the most essential means on how you can prepare for Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device exam is by acquiring the right SU0-211 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the SU0-211 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable SU0-211 materials. It would be best if you can get some SU0-211 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

IP address 199.32.59.64, subnet mask is 255.255.255.224, subnet address

A. 199.32.59.64
B. 199.32.59.65
C. 199.32.59.192
D. 199.32.59.224

Answer: A     

Question: 2     

Huawei router serial interface encapsulation PPP protocol, you need to enter the command interface view is

A. link-protocol ppp
B. encapsulation ppp
C. enable ppp
D. address ppp

Answer: A     

Question: 3     

Divided by the network topology, network can be divided into

A. Bus
B. Star
C. Tree
D. Ring
E. grid

Answer: A,B,C,D,E     

Question: 4  

Among which the following network security and confidentiality of poor

A. mesh
B. tree
C. bus
D. star3

Answer: C  

Question: 5  

ADSL Modem with phone line interface is connected to

A. RJ 11
B. RJ 45
C. IEEE 1394
D. S / V terminal

Answer: A  

Question: 6  

VDSL technology is applicable to ().

A. long-range (greater than 2Km, less than 5Km) dispersed customer base
B. medium distance (less than 1.5Km), more focused customer base
C. close (less than 200M)-intensive customer base
D. long-distance (greater than 15Km) a concentrated customer base

Answer: C  

Question: 7  

Which of the following are transport layer protocol?

A. IP
B. TCP
C. UDP
D. SNMP

Answer: B,C  

Question: 8  

In the OSI model, the transport layer for the first () level

A. 3
B. 4
C. 6
D. 7

Answer: B  

Question: 9  

Which of the following protocol is the data link layer protocol ()

A. PPP
B. HDLC
C. IPX
D. IEEE 802.3

Answer: A,B,D  

Question: 10  

Have their own reliability mechanism for application layer protocol, () applies as transport layer protocol.

A. TCP
B. UDP
C. ICMP
D. HDLC

Answer: B  

Question: 11  

TCP applications will assign a source port number. TCP packet header source port number in the occupied () bytes.

A. 1
B. 2
C. 4
D. 8

Answer: B  

Question: 12  

The following agreements which are described in presentation layer OSI reference model protocol

A. ASCII, EB, C, DIC
B. IP, ARP
C. MAC, LLC
D. MPEG, MIDI
E. RPC, NFS, SQL
F. PICT, MPEG

Answer: A,D,F  

Question: 13  

ICMP packet type field is 8, the code field is zero, on behalf of ICMP ().

A. Echo request packet
B. Echo response packet
C. exceeded packets
D. destination unreachable message

Answer: A  

Question: 14  

V.35 synchronous mode the maximum transmission rate is

A. 64Kbps
B. 9200bps
C. 56kbps
D. 2048kbps

Answer: D  

Question: 15  

IP address 192.168.1.7/28 to subnet mask ()

A. 255.255.255.240
B. 255.255.255.248
C. 255.255.255.224
D. 255.255.255.252

Answer: A  

Question: 16  

The following () is a valid IP host address

A. 127.2.3.5
B. 1.255.255.2/24
C. 225.23.200.9
D. 192.240.150.255/24

Answer: B  

Question: 17  

FTP is designed for () the file transfer.

A. Low Rate
B. High-throughput
C. simple
D. read-only memory

Answer: B  

Question: 18  

TFTP protocol is a simple file transfer protocol, which uses () for file transfer

A. SIP
B. UDP
C. TCP
D. RTP

Answer: B  

Question: 19  

In the DNS query, the message is commonly used

A. SIP
B. RTP
C. UDP
D. TCP

Answer: C  

Question: 20  

Has a MAC address () bits

A. 6
B. 12
C. 24
D. 48

Answer: D  

Question: 21  

Through an Ethernet Hub is the essence of the formation ().

A. Star Ethernet
B. shared Ethernet
C. Switched Ethernet
D. Token Ring Ethernet

Answer: B  

Question: 22  

L2 switch in the case of multicast, and unicast the same, MAC address entries is set up to learn to get through the MAC.

A. True
B. False

Answer: B  

Question: 23  

Brings the advantage of port aggregation ()

A. Increased link bandwidth
B. for traffic load sharing
C. increase network reliability
D. easy to copy the data for analysis

Answer: A,B,C  

Question: 24  

Layer 2 network easily lead to network loop path following problem ().

A. increase the link bandwidth
B. Broadcast Storm
C. MAC address table instability
D. port cannot be aggregated

Answer: B,C  

Question: 25  

Hired STP Layer 2 switching network, the port which the state may experience the following

A. Disabled
B. Blocking
C. Listening
D. Learning
E. Forwarding

Answer: A,B,C,D,E  
 

 

Another essential way to pass Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device exams is by obtaining the practice test. If you have practice Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device test, it will be given half amazing means to pass the Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device exam. The practical Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device test is actually simulating the actual SU0-211 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify SU0-211 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device improvement to be proficient.



 

Huawei

Exam Name: Huawei Cert Datacom Associate-Network Technology & Device
 

Exam code: SU0-211
 

http://www.examcertify.co.uk/SU0-211.html

No comments:

Post a Comment