Saturday, 3 August 2013

MB6-886 Study Guides

Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production
 

Exam code: MB6-886
 

http://www.examcertify.co.uk/MB6-886.html
Click the link below to buy full version as Low as $39


One of the most essential means on how you can prepare for Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production exam is by acquiring the right MB6-886 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the MB6-886 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable MB6-886 materials. It would be best if you can get some MB6-886 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1

A sales order exists in Microsoft Dynamics AX 2012 for an item with the co-product production type. The item is not in stock. You plan to perform master planning to create a planned batch order to produce the co-product. Which of the following must you do before performing the master planning?

A. Create a planning item for the co-product.
B. Create a planned order for the co-product.
C. Create a formula for the co-product.
D. Set the default order type to Production.

Answer: D

Question: 2

You are implementing product compliance in Microsoft Dynamics AX 2012. What is the purpose of the Archive directory as it relates to document handling?

A. to define the path to the document storage location
B. to define the file type
C. to define the archive criteria
D. to describe the type of documents stored

Answer: A

Question: 3

Item C-01 is a catch weight (CW) item with the following specifications:
CW Unit = ea
Inventory unit = Kg
Minimum quantity = 0.8
Nominal quantity = 1.1
Maximum quantity = 1.21
Item C-01 is a partial visibility CW item with an on-hand available physical CW inventory of 1000 eaa corresponding inventory quantity of 1050 Kg in inventory batch Batch-01. You perform a reservation against a new sales order line for 100 CW units of item C-01 against Batch-01. What inventory quantity will be reserved?

A. 80 kg
B. 120 kg
C. 100 kg
D. 110 kg

Answer: A

Question: 4

Which dimension can be created only at the enterprise level in Microsoft Dynamics AX 2012?

A. batch number
B. site
C. size
D. warehouse

Answer: C

Question: 5

What is the purpose of the commodity pricing template in Microsoft Dynamics AX 2012?

A. To filter records in the Price margin update - lines form.
B. To update the trade agreement journal with the new sales price for a commodity.
C. To control the number of lines that can be defined in the chain.
D. To define the costmultiplier marginsfor each set of price break quantities.

Answer: D

Question: 6

Which of the following payment types are valid for rebate agreements? (Each correct answer is a complete solution. Choose two.)

A. cash payment
B. credit note
C. customer deduction
D. trade spending

Answer: C,D

Question: 7

You set up an approved vendor list (AVL) check method of Not allowed in Microsoft Dynamics AX 2012. There are no approved vendors for the item. You attempt to select a vendor for a planned purchase order. What is the result?

A. A message states that the vendor is not in the approved vendor list,the transaction is aborted.
B. A message states that no check has been performed.
C. A message states that the vendor code is not approved for this item,you cannot firm the planned order.
D. A message states that the vendor is not in the approved vendor list,you can continue the transaction.

Answer: C

Question: 8

In Microsoft Dynamics AX 2012, which of the following describes a reported product?

A. An item with distribution that is limited or constrained by a government authority.
B. An item that is regulated by national, regional,local authorities.
C. An item that is sourced through intercompany planning.
D. An item that requires continuous compliance.

Answer: B

 


Another essential way to pass Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production exams is by obtaining the practice test. If you have practice Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production test, it will be given half amazing means to pass the Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production exam. The practical Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production test is actually simulating the actual MB6-886 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify MB6-886 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production improvement to be proficient.




Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production
 

Exam code: MB6-886
 

http://www.examcertify.co.uk/MB6-886.html

No comments:

Post a Comment