Saturday, 3 August 2013

PTCE E-Books

PTCB

Exam Name: Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE)
 

Exam code: PTCE
 

http://www.examcertify.co.uk/PTCE.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) exam is by acquiring the right PTCE study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the PTCE  PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable PTCE materials. It would be best if you can get some PTCE samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1  

You have received a script that reads 2gtt OU BID. What will the label placed on the patients packaging read?

A. Two Drops in both ears two times daily
B. Two Drops in both eyes two times daily
C. Two Drops in right ear three times a day.
D. Two drops in left eye two times daily

Answer: B  

Question: 2  

Convert 25°C to F°.

A. 36°F
B. 50°F
C. 77°F
D. 69°F

Answer: C  

Question: 3  

A 14 year old boy weights 110 lbs. He is prescribed by his Doctor to take 5mg/Kg of drug "A" daily. What will his dose be?

A. 1200mg
B. 1250mg
C. 150mg
D. 250mg

Answer: D  

Question: 4  

C C X L is equal to:

A. 2540
B. 265
C. 2040
D. 240

Answer: D  

Question: 5  

If 100 tablets cost 122.00, how much does each tablet cost?

A. $.12
B. $1.22
C. $12.20
D. $.012

Answer: B  

Question: 6  

Which regulatory agency would initiate a class II recall on a prescription drug?

A. DEA
B. OSHA
C. FDA
D. FDIC

Answer: C  

Question: 7  

A cart exchange in a hospital usually takes place every:

A. 12 Hours
B. 6 Hours
C. 24 Hours
D. 48 Hours

Answer: C  

Question: 8  

2.5 ounces is equal to:

A. 75ml
B. 250ml
C. 50ml
D. 750ml

Answer: A  

Question: 9  

Which DEA schedule contains substances with the least potential for abuse?

A. Sch. 1
B. Sch. 4
C. Sch. 5
D. Sch. 2

Answer: C  

Question: 10  

A script for Zolpidem will expire after ______ and may have up to ________.

A. 6 Months, No Refills
B. 12 Months, 1 year of Refills
C. 12 Months, No Refills
D. 6 months, 5 Refills

Answer: D  

Question: 11  

A script for cough syrup reads 15ml PO Q4° PRN. What should you type on the patients packaging?

A. A spoonfull taken orally every 4 hours as needed
B. One teaspoon taken orally every 4 hours as needed
C. One tablespoon taken orally every 4 hours as needed
D. 15ml taken orally every 4 hours as needed

Answer: C  

Question: 12  

Which is not true about HIPAA?

A. Helps insure patient privacy.
B. Prevents healthcare fraud and abuse.
C. Regulates the use and disclosure of patient information.
D. Helps to decrease the rate of errors in pharmacy.

Answer: D  

Question: 13  

A pharmacy can order DEA Sch. 3 drugs from their wholesaler:

A. Using a standard invoice.
B. Using a credit memo.
C. Using a DEA Form 222.
D. Only with guaranteed funds.

Answer: A  

Question: 14  

With which class of FDA recall is there is a potential for serious injury or death

A. Class 1
B. Class 2
C. Class 3
D. Class 4

Answer: A  

Question: 15  

An eight year old boy weights 75 Lbs. The adult dosage of Drug C is 400mg. The childrens dosage using Clarks rule is:

A. 100mg
B. 150mg
C. 200mg
D. 250mg

Answer: C  

Question: 16  

Dr. Acosta has a practice in Delaware and recieved her DEA number in 1988. What will the two letters in her DEA number prefix be?

A. DB
B. DA
C. BA
D. AD

Answer: C  

Question: 17  

Which size of needle has the largest diameter?

A. 18 Gauge
B. 16 Gauge
C. 20 Gauge
D. 14 Gauge

Answer: D  

Question: 18

What is the primary function / use for Rosiglitazone?

A. Anti-Convulsant
B. Hypertension
C. Anti-Diabetic
D. Proton Pump Inhibitor

Answer: C

Question: 19

A ___________ distributes HEPA filtered air into a work area to maintain a sterile environment.

A. Cleanroom Fan
B. Laminar Flow Hood
C. Class 100 Airfan
D. Micron filter fan

Answer: B

Question: 20

How many Tablespoons are in 16 Ounces?

A. 16
B. 24
C. 12
D. 32

Answer: D





Another essential way to pass Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) test, it will be given half amazing means to pass the Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) exam. The practical Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) test is actually simulating the actual PTCE exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  PTCE material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE) improvement to be proficient.




PTCB

Exam Name: Pharmacy Technician Certification Exam (PTCE)
 

Exam code: PTCE
 

http://www.examcertify.co.uk/PTCE.html

No comments:

Post a Comment