Saturday, 3 August 2013

MB3-861 Certification Guides

Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration
 

Exam code: MB3-861
 

http://www.examcertify.co.uk/MB3-861.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

 

One of the most essential means on how you can prepare for Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration exam is by acquiring the right MB3-861 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the MB3-861 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable MB3-861 materials. It would be best if you can get some MB3-861 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1

Which of the following is not a recommendation when you install Microsoft Dynamics GP 2010?

A. Limit network to one protocol
B. Utilize Shared Memory or VIA
C. Remove unused network protocols
D. Ensure that each computer has a unique IP address

Answer: B

Question: 2

Which of the following SQL Server installation options are supported by Microsoft Dynamics GP? Mark all that apply.

A. Mixed Mode Authentication
B. Named Pipes
C. Sort Orders other than DOCI or Binary
D. Install to a default instance of SQL Server 2008

Answer: A,D

Question: 3

Which of the following is a limitation when using Microsoft Dynamics GP 2010 with SQL Server 2008 Express?

A. Two company databases
B. 4 GB database size
C. 10 client workstation installations
D. 10 concurrent users

Answer: B

Question: 4

Which of the following statements is TRUE regarding ODBC data source setup during the installation of Microsoft Dynamics GP?

A. The name of the data source is configurable during the installation
B. By default,the data source is automatically created and named Dynamics GP
C. It is not possible to opt out of the data source being automatically created
D. No data source is necessary to use Microsoft Dynamics GP2010

Answer: B

Question: 5

When performing a basic installation in Microsoft Dynamics GP Utilities, what are the default settings?

A. The Account Framework has a maximum number of segments of 5; the length of each segment is 9;
B. and there are no sorting options. -
C. The DYNAMICS database files are created at the default locations defined in the SQL Server. -
D. The system password is blank.

Answer: A,B,C,D

Question: 6

When you are performing an Advanced installation in Microsoft Dynamics GP Utilities, what is the maximum account framework?

A. 66 characters with 10 segments,no storage size limitation
B. 82 characters with unlimited segments,and a storage size of 82 bytes
C. Unlimited characters with 10 segments,and no storage size limitation
D. 66 characters with 10 segments,and a storage size of 82 bytes

Answer: D

Question: 7

What changes are made to the SQL Server after the DYNAMICS database is initialized?

A. The DYNAMICS database is created,
B. tables are added to the database,the DYNGRP,DYNWORKFLOWGRP,
C. and RAPIDGRP roles are created,and the DYNSA user is created.
D. None

Answer: A,B,C

Question: 8

Which of the following tasks can you complete using Microsoft Dynamics GP Utilities? Mark all that apply.

A. Add Sample Company Data
B. Add a Company
C. Create a Client Package
D. Set up Microsoft Dynamics GP Security

Answer: A,B

Question: 9

Creating the sample company in Microsoft Dynamics GP Utilities will do which of the following? Mark all that apply.

A. Create the sample company database TWO in SQL Server
B. Copy all settings from a live company to the sample company
C. Add data to the tables in the TWO database for testing and troubleshooting purposes
D. Create the role SAMPLE in the SQL Server

Answer: A,C

Question: 10

What is the name of the log file that is created during the installation of Microsoft Dynamics GP?

A. duinstall.log
B. GPSInstall.txt
C. GPLoginErrors.log
D. DynamicsGPInstall.log

Answer: D

 

 

Another essential way to pass Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration exams is by obtaining the practice test. If you have practice Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration test, it will be given half amazing means to pass the Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration exam. The practical Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration test is actually simulating the actual MB3-861 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  MB3-861 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration improvement to be proficient.




Microsoft 

Exam Name: Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration
 

Exam code: MB3-861
 

http://www.examcertify.co.uk/MB3-861.html

No comments:

Post a Comment