Thursday, 1 August 2013

HH0-240 Real Exam

Hitachi

Exam Name: Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular

Exam code: HH0-240
http://www.examcertify.co.uk/HH0-240.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular exam is by acquiring the right HH0-240 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the HH0-240 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable HH0-240 materials. It would be best if you can get some HH0-240 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

Which three products are used to monitor the Hitachi Dynamic Provisioning (HDP) pool capacity
on an HUS VM? (Choose three.)

A. Hitachi Command Suite
B. Storage Navigator
C. HiTrack Monitor
D. aupool
E. raidcom

Answer: A,B,E     

Question: 2     

Which two statements regarding how users log in to Storage Navigator on an HUS VM are
correct? (Choose two.)

A. A user name can only be used by one user at a time.
B. Multiple users can log in using a different user name each.
C. Multiple users can log in using the same user name.
D. A maximum of four users can log in at the same time.

Answer: A,B     

Question: 3  

What are two prerequisites for virtualizing volumes on an HUS VM? (Choose two.)

A. Shared memory must be reserved for external storage operations.
B. The external storage system must be connected to one or more external ports of the HUS VM.
C. A CLPR must be created for the external storage.
D. The Universal Volume Manager license must be installed in the HUS VM.

Answer: B,D  

Question: 4  

What are three functions of the SVP on an HUS VM? (Choose three.)

A. It controls access to production data.
B. It provides the maintenance LAN interface.
C. It controls the microprogram exchange process.
D. It provides CE access to the maintenance functions.
E. It communicates to the secondary SVP using the heartbeat function.

Answer: B,C,D  

Question: 5  

Which CLI command can be used to add an LDEV on an HUS VM?

A. ldev create device
B. raidcom add ldev
C. auluadd
D. raidcom initialize ldev

Answer: B  

Question: 6  

What happens to cache data in an HUS VM when a total power cut is experienced?

A. It is retained in cache until battery power drops to 40% then destaged to flash memory.
B. It is immediately destaged to a pre-specified HDD.
C. It is immediately destaged to flash memory.
D. It is retained in cache until battery power drops to 40% then destaged to a pre-specified HDD.

Answer: C  

Question: 7  

A customer has deployed Hitachi Universal Replicator on their HUS VM systems. They would like
to be alerted when their Recovery Point Objective (RPO) exceeds the business requirements.
Which product would you recommend?

A. Hitachi Replication Manager
B. Hitachi Command Director
C. Business Continuity Manager
D. Hitachi Tuning Manager

Answer: A  

Question: 8  

You need to replace the SVP on an HUS VM storage system. How can you collect the Audit Log
Transfer Information and the User Account List of Storage Navigator?

A. Use the configuration export function of Storage Navigator.
B. Use the download function on the SVP main GUI screen.
C. Use the Storage Navigator "Transfer Audit log" function.
D. Use the download tab on the Storage Navigator Control Panel.

Answer: D  

Question: 9  

A customer would like to attach an HUS VM to a SAN. They will share ports CL1-A and CL2-A
with multiple operating systems. What should you create?

A. Storage Groups
B. Resource Groups
C. Logical Groups
D. Host Groups

Answer: D  

Question: 10  

Your customer wants to virtualize a third-party storage system behind an HUS VM. Where can you
discover the external volumes?

A. in the SVP Maintenance screen
B. in the Storage Navigator Add External Volumes screen
C. in the Hitachi Device Manager Add Subsystem screen
D. in the External Volume Manager Virtualize Volumes screen

Answer: B  

Question: 11  

An HUS VM is being managed by Hitachi Command Suite (HCS), which is reporting a SIM. You
want to investigate the possible causes for this message. From which location would you obtain
the detailed SIM information?

A. the SVP Diagnosis screen
B. the SVP Information screen
C. the HCS Dashboard SSI screen
D. the HCS Dashboard SSA screen

Answer: B  

Question: 12  

What is the purpose of the "raidcom" command on the HUS VM?

A. storage provisioning
B. preparing parts replacement
C. collecting performance data
D. setting up HiTrack communication

Answer: A  

 

Another essential way to pass Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular exams is by obtaining the practice test. If you have practice Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular test, it will be given half amazing means to pass the Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular exam. The practical Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular test is actually simulating the actual HH0-240 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  HH0-240 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular improvement to be proficient.





Hitachi

Exam Name: Hitachi HDS Storage Manager-Business Continuity Modular

Exam code: HH0-240

http://www.examcertify.co.uk/HH0-240.html

No comments:

Post a Comment