Cisco
Exam Name: Web Security for Field Engineers
Exam code: 650-568
http://www.examcertify.co.uk/650-568.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Web
Security for Field Engineers exam is by acquiring the right 650-568 study materials. This is
essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Web Security for Field Engineers certification exam. Getting wrong
study material will just waste your time and money. Some of the common forms of
the 650-568 PDF study material are
pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Web Security for Field Engineers materials
available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most
recent and applicable 650-568 materials.
It would be best if you can get some 650-568
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question:
1
If authentication is
enabled, which statement is true?
A. client reports will
display authenticated usernames
B. client reports will
display both the username and IP address of the clients
C. client reports are not
affected by authentication
D. client reports will
display the IP address of the authentication server.
Answer: A
Question:
2
What is the S-Series Proxy
Bypass List?
A. a list of proxy servers
that are to be bypassed
B. a list of clients and
destinations that will bypass the proxy in transparent mode
C. a list of clients and
destinations that will bypass the proxy in explicit forward mode
D. a list of user agents
exempt from authentication
Answer: B
Question:
3
What is “stream scanning?
A. scanning streaming
media for malware
B. scanning multiple
downloads at the same time
C. passing pieces of a
download to the client while the download is being scanned
D. passing scanned pieces
of the file between two different malware-scanning engines
Answer: C
Question:
4
Which S-Series CLI command
can help troubleshoot WCCP?
A. wccp debug enable
B. tail proxylogs
C. tail accesslogs
D. shows wccp
Answer: B
Question:
5
You are helping the
customer customer configure anthentication, a new asyncOS upgrade becomes
available, what should you do?
A. avoid mentioning the
upgrade to the customer
B. schedule a convenient
time to upgrade again, backing up the configuration before and after the
upgrade
C. contact customer
support and ask them to run the upgrade for you
D. immediately show the
customer how to run the CLI command upgrade
Answer: B
Question:
1
|
Answer: A
|
Question:
2
|
Answer: B
|
Question:
3
|
Answer: C
|
Question:
4
|
Answer: B
|
Question:
5
|
Answer: B
|

No comments:
Post a Comment