Saturday, 3 August 2013

NS0-156 Preparation Kits

Network Appliance 

Exam Name: Data ONTAP Cluster-Mode Administrator
 

Exam code: NS0-156
 

http://www.examcertify.co.uk/NS0-156.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Data ONTAP Cluster-Mode Administrator exam is by acquiring the right NS0-156 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Data ONTAP Cluster-Mode Administrator certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the NS0-156 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Data ONTAP Cluster-Mode Administrator materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable NS0-156 materials. It would be best if you can get some NS0-156 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

Which statement is true about a Data Protection (DP)-type SnapMirror destination volume?

A. It can be in a Data ONTAP GX cluster.
B. It must be on the same disk type as the source volume.
C. It can be smaller than the source volume.
D. It can be on a different disk type than the source volume.

Answer: D     

Question: 2     

To operate Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode SAN, what must be configured on both the initiator and target?

A. Logical Unit Access Initialization
B. Physical Unit Access Initialization
C. Symmetric Logical Unit Access
D. Asymmetric Logical Unit Access
E. SAN Access Initialization Protocol

Answer: D     

Question: 3     

Which command can be used to identify the target iqn name in Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode and later?

A. cluster iscsi name
B. cluster iscsi nodename
C. cluster iscsi show
D. vserver iscsi nodename
E. vserver iscsi name
F. vserver iscsi show

Answer: F     

Question: 4     

What does Storage Failover allow?

A. disks to fail over between HA partners
B. disks to fail over to a plex
C. disks to fail over to any node in a cluster
D. disks to fail over to the Epsilon node

Answer: A     

Question: 5     

Which five protocols are supported by Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode? (Choose five.)

A. CIFS
B. FC
C. FCIP
D. FCoE
E. iFCP
F. iSCSI
G. NFS

Answer: A,B,D,F,G     

Question: 6     

Which two methods expose volumes to NAS clients? (Choose two.)

A. mount directories of a volume in a namespace
B. mount the required namespaces in a volume
C. mount the required namespaces in an aggregate
D. mount the required volumes in a namespace

Answer: A,D     

Question: 7     

Which storage system combination is supported in Cluster-Mode?

A. a pair of FAS3270s and a pair of FAS3020s
B. a pair of FAS3270s with a FAS3240 and a FAS6240
C. a pair of FAS6280s and a pair of E7900s
D. a pair of FAS6280s and a pair of FAS3240s

Answer: D     

Question: 8     

Which two statements are true in a SnapMirror LS mirror relationship? (Choose two.)

A. Client requests to write data are allowed if the user is root.
B. Client requests to write data are denied unless accessing the admin share.
C. Client requests to read data are only allowed if the mirror is up-to-date.
D. Client requests to read data are redirected to the LS mirror destination volumes.

Answer: B,D     

Question: 9     

Which two SMB versions does Data ONTAP Cluster-Mode support? (Choose two.)

A. SMB 1.0
B. SMB 2.0
C. SMB 3.0
D. SMB 4.0

Answer: A,B     

Question: 10     

How does the NetApp Remote Support Agent (RSA) connect to NetApp Support?

A. NetApp Support initiates a secure connection to the RSA.
B. NetApp Support initiates a non-secure connection to the RSA.
C. The RSA initiates a secure connection to NetApp Support.
D. The RSA initiates a non-secure connection to NetApp Support.

Answer: C     

Question: 11  

The VLDB is out-of-quorum on the node serving as the master of the VLDB ring. Which four statements are true? (Choose four.)

A. A new VLDB ring master is elected.
B. Clients can write to volumes on that node.
C. Volumes cannot be moved to or from that node.
D. Clients can read from volumes hosted on that node.
E. New volumes can be created on aggregates hosted on that node.

Answer: A,B,C,D  
 

 

Another essential way to pass Data ONTAP Cluster-Mode Administrator exams is by obtaining the practice test. If you have practice Data ONTAP Cluster-Mode Administrator test, it will be given half amazing means to pass the Data ONTAP Cluster-Mode Administrator exam. The practical Data ONTAP Cluster-Mode Administrator test is actually simulating the actual NS0-156 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify NS0-156 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Data ONTAP Cluster-Mode Administrator improvement to be proficient.




Network Appliance 

Exam Name: Data ONTAP Cluster-Mode Administrator
 

Exam code :NS0-156
 

http://www.examcertify.co.uk/NS0-156.html

No comments:

Post a Comment