Wednesday, 31 July 2013

646-223 Preparation Material

Cisco

Exam Name: Unified Communications Express AM

Exam code: 646-223
http://www.examcertify.co.uk/646-223.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Unified Communications Express AM exam is by acquiring the right 646-223 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Unified Communications Express AM certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 646-223 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Unified Communications Express AM materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 646-223 materials. It would be best if you can get some 646-223 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain. 

Question: 1     

The IT manager from a prospective client organization explains that their network is overloaded. The network has been in use since 2002 with minimal upgrades, and is composed of several different devices from different vendors. E-mail is slow, the voice-mail system is outdated, and employee productivity and responsiveness are suffering. Given this scenario, which business driver is most appropriate to sell a Cisco Unified Communications solution?

A. reduce operating costs
B. increase revenue generation
C. facilitate future expansion
D. reduce the number of employees

Answer: A     

Question: 2     

Telecommunications manager: "I have heard that the speech quality of VoIP is poor. I think I would rather wait until the technology has really been tested. " What is the most appropriate response to the telecommunications manager objection to deploying a Cisco Unified Communications solution?

A. VoIP is already a proven technology and the speech quality would be as good as, if not better than, a traditional phone system.
B. Cisco Unified Communications is an enhancement of VoIP, so it offers better quality.
C. Today, there is enough bandwidth in the Internet, so QoS for speech would be guaranteed.
D. Policies applied to traffic on a Cisco Unified Communications network are set to give a higher priority to voice packets than to data packets, which guarantees that speech quality is as good as, if not better than, a traditional phone system.

Answer: D     

Question: 3     

Which statement about Cisco Unified Communications Manager Express and Cisco Unified Communications Manager is correct?

A. Cisco Unified Communications Manager Express is a router-based solution and Cisco Unified Communications Manager scales up to 240 users.
B. Cisco Unified Communications Manager is a router-based solution and scales up to 24,000 users.
C. Cisco Unified Communications Manager is a server-based solution and scales up to 24,000 users.
D. Cisco Unified Communications Manager Express is a router-based solution and Cisco Unified Communications Manager scales up to 30,000 users.
E. Cisco Unified Communications Manager is a server-based solution and Cisco Unified Communications Manager Express scales up to 300 users.

Answer: D     

Question: 4  

Account manager: "Have you considered the potential savings in TCO that you will experience with a Cisco Unified Communications upgrade?"
Finance manager: "To some degree, yes, but from my perspective, this is quite expensive in terms of a financial investment and in terms of staffing and maintenance costs." Based on the scenario, what is the primary concern of the finance manager?

A. reducing operating costs
B. return on investment
C. business justification
D. Cisco Unified Communications compared with IP-enabled PBX

Answer: A  

Question: 5  

SMBs often rely on a systems administrator to handle IT needs. They often decide against implementation of IP telephony because of complicated QoS configuration. What is an advantage of Cisco Unified Communications solutions in implementing QoS for SMB customers who are not experts?

A. QoS is enabled on every ISR by default.
B. AutoQoS allows administrators to easily set up policies to deliver high-quality voice.
C. A Cisco Unified Communications solution is a reliable solution, so QoS is not needed.
D. Cisco Unified IP phones accept more jitter and loss than IP phones from the competitors.

Answer: B  

Question: 6  

You require an easy-to-use, web-enabled tool to demonstrate to a prospective customer the benefits of a converged network in terms of productivity enhancements and real estate savings. Which tool should you use?

A. Cisco ROI analysis
B. Cisco CNIC
C. business case from the industry of the prospect
D. customized hurdle rate analysis

Answer: B  

Question: 7  

DRAG DROP

Answer:  


Question: 8  

An account manager is meeting with a customer who is interested in a Cisco Unified
Communications solution. The customer needs to support a variety of analog devices, voice mail, auto attendant, and 200 users. Which solution should the account manager discuss with this customer?

A. a full Cisco Unified Communications Manager solution
B. a full Cisco Unified Communications Manager solution with Cisco Unity
C. Cisco Unified Communications Manager Express
D. Cisco Unified Communications Manager Express with Cisco Unity Express

Answer: D  

 

Another essential way to pass Unified Communications Express AM exams is by obtaining the practice test. If you have practice Unified Communications Express AM test, it will be given half amazing means to pass the Unified Communications Express AM exam. The practical Unified Communications Express AM test is actually simulating the actual 646-223 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  646-223 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Unified Communications Express AM improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Unified Communications Express AM

Exam code: 646-223

http://www.examcertify.co.uk/646-223.html

646-206 Study Guides

Cisco

Exam Name: Cisco Sales Expert (CSE)

646-206 PDF
http://www.examcertify.co.uk/646-206.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Cisco Sales Expert (CSE) exam is by acquiring the right 644-066 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Cisco Sales Expert (CSE) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 644-066 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Cisco Sales Expert (CSE) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 644-066 materials. It would be best if you can get some 644-066 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

What are three current business factors that are influencing customer decisions in making technology investments? (Choose three.)

A. return on investment
B. competitiveness
C. number of product features
D. day one costs
E. regulation
F. availability of budget

Answer: A,B,E     

Question: 2     

Which three services does Cisco provide to customers? (Choose three.)

A. Cisco focuses solely on the cloud and web-based offerings, enabling endpoints to communicate.
B. Cisco accelerates the ability of IT to align more closely with the business and how people actually work.
C. Cisco delivers deployment agility across endpoints and the network, including the cloud, whether on premises or off premises.
D. Cisco focuses mainly on devices linking endpoints and applications via a common framework.
E. Cisco delivers borderless experience across all major devices and operating systems.

Answer: B,C,E     

Question: 3     

Which option best describes the primary value of the Cisco IP Next-Generation Network?

A. interoperates seamlessly with customers, though with only a few applications
B. provides unique network intelligence that runs throughout the architecture, regardless of traffic mix or device
C. embeds intelligence in the core only
D. provides an access-specific solution that targets optical and Ethernet products
E. integrates only two of the four Cisco architectures

Answer: B     

Question: 4     

You discover that a financial institution is planning to acquire two banks and wants to scale its infrastructure independent of the size of the acquired entities and deliver next-generation functionality almost immediately. Which three options are the most appropriate questions to ask a business decision maker? (Choose three.)

A. What are your plans for expanding services and offerings to your customers and your staff?
B. What issues are you experiencing related to technical readiness, implementation, monitoring, and optimization?
C. How are growing costs affecting the flexibility of your company and its profit margin?
D. How quickly can your IT staff roll out new applications?
E. What do you see as the greatest risks to your business?
F. What technical issues concern you the most?

Answer: A,C,E     

Question: 5     

What is the Cisco goal regarding market share for each of the major markets that its products compete in?

A. to compete effectively in every market in which Cisco participates
B. to be No.1 or No. 2 in every market in which Cisco participates
C. to be in the top 1 percent in every market in which Cisco participates
D. to be first in every market in which Cisco participates

Answer: B     

Question: 6  

Which three customer needs are addressed by Cisco solutions? (Choose three.)

A. reducing day one costs
B. improving productivity
C. gaining competitive advantage
D. focusing on current needs
E. obtaining a wide variety of point products
F. reducing TCO

Answer: B,C,F  

Question: 7  

Which three Cisco go-to-market strategies help partner profitability? (Choose three.)

A. Cisco innovation and acquisitions ensure that partners have a broad portfolio for customers.
B. Cisco has one partner program to support all partner types.
C. Cisco focuses on meeting customer needs while protecting partner profitability.
D. Cisco focuses only on building internally for innovation and not on acquisitions.
E. Cisco provides partner programs to support different partner business models.

Answer: A,C,E  

 

Another essential way to pass Cisco Sales Expert (CSE) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Cisco Sales Expert (CSE) test, it will be given half amazing means to pass the Cisco Sales Expert (CSE) exam. The practical Cisco Sales Expert (CSE) test is actually simulating the actual 644-066 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  644-066 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Cisco Sales Expert (CSE) improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Cisco Sales Expert (CSE)

646-206 Questions

http://www.examcertify.co.uk/646-206.html