Cisco
Exam Name: Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Exam code: 200-120
http://www.examcertify.co.uk/200-120.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Cisco
CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam is by acquiring the
right 200-120 study materials. This
is essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) certification
exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of
the common forms of the 200-120 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Cisco
CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) materials available out
there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and
applicable 200-120 materials. It
would be best if you can get some 200-120
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
|
Question:
1
|
Refer to the exhibit.
What will Router1 do when it receives the data frame
shown? (Choose three.)
A. Router1 will strip off the source MAC address and
replace it with the MAC address 0000.0c36.6965.
B. Router1 will strip off the source IP address and
replace it with the IP address 192.168.40.1.
C. Router1 will strip off the destination MAC address
and replace it with the MAC address 0000.0c07.4320.
D. Router1 will strip off the destination IP address
and replace it with the IP address of 192.168.40.1.
E. Router1 will forward the data packet out interface
FastEthernet0/1.
F. Router1 will forward the data packet out interface
FastEthernet0/2.
|
Answer: A, C, F
|
|
Question:
2
|
Refer to the exhibit.
Which three statements correctly describe Network
Device A? (Choose three.)
A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each
interface does not require an IP address.
B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each
interface does require an IP address on a unique IP subnet.
C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be
a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other.
D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be
a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other.
E. With a network wide mask of 255.255.254.0, each
interface does not require an IP address.
|
Answer: B, D, E
|
|
Question:
3
|
Which layer in the OSI reference model is responsible
for determining the availability of the receiving program and checking to see
if enough resources exist for that communication?
A. transport
B. network
C. presentation
D. session
E. application
|
Answer: E
|
|
Question:
4
|
Which of the following describes the roles of devices
in a WAN? (Choose three.)
A. A CSU/DSU terminates a digital local loop.
B. A modem terminates a digital local loop.
C. A CSU/DSU terminates an analog local loop.
D. A modem terminates an analog local loop.
E. A router is commonly considered a DTE device.
F. A router is commonly considered a DCE device.
|
Answer: A, D, E
|
|
Question:
5
|
Refer to the exhibit.
Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the
TTL value for that ping?
A. 252
B. 253
C. 254
D. 255
|
Answer: B
|
|
Question:
6
|
A network administrator is verifying the configuration
of a newly installed host by establishing an FTP connection to a remote server.
What is the highest layer of the protocol stack that the network administrator
is using for this operation?
A. application
B. presentation
C. session
D. transport
E. internet
F. data link
|
Answer: A
|
|
Question:
7
|
Refer to the exhibit.
A.
B.
C.
D.
E.
F.
|
Answer: A
|
Explanation:
When a host needs to reach a device on another subnet,
the ARP cache entry will be that of the Ethernet address of the local router
(default gateway) for the physical MAC address. The destination IP address will
not change, and will be that of the remote host (HostB).
|
Question:
8
|
A network interface port has collision detection and
carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement,
what is known about the network interface port?
A. This is a 10 Mb/s switch port.
B. This is a 100 Mb/s switch port.
C. This is an Ethernet port operating at half duplex.
D. This is an Ethernet port operating at full duplex.
E. This is a port on a network interface card in a PC.
|
Answer: C
|
|
Question:
9
|
A receiving host computes the checksum on a frame and
determines that the frame is damaged. The frame is then discarded. At which OSI
layer did this happen?
A. session
B. transport
C. network
D. data link
E. physical
|
Answer: D
|
|
Question:
10
|
Which of the following correctly describe steps in the
OSI data encapsulation process? (Choose two.)
A. The transport layer divides a data stream into
segments and may add reliability and flow control information.
B. The data link layer adds physical source and
destination addresses and an FCS to the segment.
C. Packets are created when the network layer
encapsulates a frame with source and destination host addresses and
protocol-related control information.
D. Packets are created when the network layer adds
Layer 3 addresses and control information to a segment.
E. The presentation layer translates bits into
voltages for transmission across the physical link.
|
Answer: A, D
|
|
Question:
11
|
Refer to the graphic.
Host A is communicating with the server. What will be
the source MAC address of the frames received by Host A from the server?
A. the MAC address of router interface e0
B. the MAC address of router interface e1
C. the MAC address of the server network interface
D. the MAC address of host A
|
Answer: A
|
|
Question:
12
|
Refer to the exhibit.
What two results would occur if the hub were to be
replaced with a switch that is configured with one Ethernet VLAN? (Choose two.)
A. The number of collision domains would remain the
same.
B. The number of collision domains would decrease.
C. The number of collision domains would increase.
D. The number of broadcast domains would remain the
same.
E. The number of broadcast domains would decrease.
F. The number of broadcast domains would increase.
|
Answer: C, D
|
|
Question:
13
|
Which three statements accurately describe Layer 2
Ethernet switches? (Choose three.)
A. Spanning Tree Protocol allows switches to
automatically share VLAN information.
B. Establishing VLANs increases the number of
broadcast domains.
C. Switches that are configured with VLANs make
forwarding decisions based on both Layer 2 and Layer 3 address information.
D. Microsegmentation decreases the number of
collisions on the network.
E. In a properly functioning network with redundant
switched paths, each switched segment will contain one root bridge with all its
ports in the forwarding state. All other switches in that broadcast domain will
have only one root port.
F. If a switch receives a frame for an unknown
destination, it uses ARP to resolve the address.
|
Answer: B, D, E
|
|
Question:
14
|
Where does routing occur within the DoD TCP/IP
reference model?
A. application
B. internet
C. network
D. transport
|
Answer: B
|
|
Question:
15
|
Refer to exhibit:
Which destination addresses will be used by Host A to
send data to Host C? (Choose two.)
A. the IP address of Switch 1
B. the MAC address of Switch 1
C. the IP address of Host C
D. the MAC address of Host C
E. the IP address of the router's E0 interface
F. the MAC address of the router's E0 interface
|
Answer: C, F
|
|
Question:
16
|
For what two purposes does the Ethernet protocol use
physical addresses? (Choose two.)
A. to uniquely identify devices at Layer 2
B. to allow communication with devices on a different
network
C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3
packet
D. to establish a priority system to determine which
device gets to transmit first
E. to allow communication between different devices on
the same network
F. to allow detection of a remote device when its
physical address is unknown
|
Answer: A, E
|
|
Question:
17
|
Refer to the exhibit.
Based on the information given, which switch will be
elected root bridge and why?
A. Switch A, because it has the lowest MAC address
B. Switch A, because it is the most centrally located
switch
C. Switch B, because it has the highest MAC address
D. Switch C, because it is the most centrally located
switch
E. Switch C, because it has the lowest priority
F. Switch D, because it has the highest priority
|
Answer: E
|
|
Question:
18
|
What value is primarily used to determine which port
becomes the root port on each nonroot switch in a spanning-tree topology?
A. path cost
B. lowest port MAC address
C. VTP revision number
D. highest port priority number
E. port priority number and MAC address
|
Answer: A
|
|
Question:
19
|
Refer to the exhibit.
Switch-1 needs to send data to a host with a MAC
address of 00b0.d056.efa4. What will Switch-1 do with this data?
A. Switch-1 will drop the data because it does not
have an entry for that MAC address.
B. Switch-1 will flood the data out all of its ports
except the port from which the data originated.
C. Switch-1 will send an ARP request out all its ports
except the port from which the data originated.
D. Switch-1 will forward the data to its default
gateway.
|
Answer: B
|
|
Question:
20
|
What is the function of the command switchport trunk
native vlan 999 on a Cisco Catalyst switch?
A. It creates a VLAN 999 interface.
B. It designates VLAN 999 for untagged traffic.
C. It blocks VLAN 999 traffic from passing on the
trunk.
D. It designates VLAN 999 as the default for all
unknown tagged traffic.
|
Answer: B
|

No comments:
Post a Comment