Sunday, 4 August 2013

JN0-730 E-Books

Juniper 

Exam Name: Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX)
 

Exam code: JN0-730
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-730.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

 One of the most essential means on how you can prepare for Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exam is by acquiring the right JN0-730 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the JN0-730 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable JN0-730 materials. It would be best if you can get some JN0-730 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1        

What is the initial default username and password for all ScreenOS devices?

A. administrator/password
B. root/password
C. netscreen/netscreen
D. admin/netscreen1

Answer: D        

Question: 2        

Which operating system is used on a NetScreen device?

A. IOS
B. Junos
C. FreeBSD
D. ScreenOS

Answer: A        

Question: 3        

When is NAT used?

A. for Layer 2 switching
B. for MPLS VPNs
C. to translate between IP addresses
D. for secure tunnels

Answer: B        

Question: 4     

What is a zone used for?

A. to bundle interfaces together for redundancy
B. to bundle interfaces sharing identical security requirements
C. to provide a tunneled connection across a network
D. to protect against spam attacks

Answer: D     

Question: 5     

Which two devices run ScreenOS software? (Choose two.)

A. NetScreen-5200
B. NetScreen-5400
C. SRX240
D. MX480

Answer: C, D     

Question: 6     

Which security feature provides secure tunnels across a public network?

A. dynamic routing
B. Web filtering
C. IPsec
D. firewall filters

Answer: A     

Question: 7     

By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?

A. ROM
B. NVRAM
C. TFTP server
D. Internal Flash
E. PCMCIA Card

Answer: D     

Question: 8     

Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS on a NS-204 is corrupted, from which two (2) alternate locations can an image be loaded?

A. ROM
B. TFTP server
C. Internal Flash
D. PCMCIA Card
E. Compact Flash Card

Answer: B, E     

Question: 9     

By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?

A. NVRAM
B. TFTP server
C. internal flash
D. PCMCIA card

Answer: C     

Question: 10     

Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS is corrupted, from which location can an image be loaded?

A. TFTP server
B. internal flash
C. PCMCIA card
D. Compact Flash Card

Answer: A     

Question: 11     

In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?

A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address

Answer: B     

Question: 12     

A ScreenOS firewall has one interface in the user zone and one interface in the servers zone. Both interfaces are addressed and active. The configured policy allows user traffic from the user zone to the FTP server in the servers zone, but the traffic does not cross the firewall from the client to the server. What is the most likely problem with the firewall?

A. The ScreenOS firewall has no physical connection to the FTP server.
B. The ALG option on the ScreenOS firewall has not been enabled for FTP traffic.
C. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP server's subnet.
D. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP client's subnet.

Answer: C     




Another essential way to pass Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) test, it will be given half amazing means to pass the Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) exam. The practical Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) test is actually simulating the actual JN0-730 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify JN0-730 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX) improvement to be proficient.





Juniper 

Exam Name: Juniper DX, Specialist (JNCIS-DX)
 

Exam code: JN0-730
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-730.html

No comments:

Post a Comment