Microsoft
Exam Name: Microsoft Configuring Windows 8
Exam code: 70-687
http://www.examcertify.co.uk/70-687.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Microsoft
Configuring Windows 8 exam is by acquiring the right 70-687 study materials. This is essential for the reason that not
getting the right study materials will not surely help you prepare and
eventually passing the Microsoft
Configuring Windows 8 certification exam. Getting wrong study material will
just waste your time and money. Some of the common forms of the 70-687 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Microsoft
Configuring Windows 8 materials available out there, be sure to acquire the
right one that offers you the most recent and applicable 70-687 materials. It would be best if you can get some 70-687 samples because getting sample
will able to help you determine if the Microsoft materials you have are
designed or intended with the certification you wish to obtain.
|
Question:
1
|
A company has 100 client computers that run Windows 8.
You need to assign static IPv6 addresses to the client computers. Which Windows
Powershell cmdlet should you run?
A. Set-NetTCPSetting
B. Set-NetIPInterface
C. Set-NetlPv6Protocol
D. set-NetIPAddress
|
Answer: D
|
Explanation:
Modifies IP address configuration properties of an
existing IP address
|
Question:
2
|
A company has an Active Directory Domain Services (AD
DS) domain. All client computers run Windows 8. Portable client computers no
longer connect to the corporate wireless network. You need to ensure that when
the corporate wireless network is available, the computers always connect to it
automatically. Which two actions would achieve the goal? (Each correct answer
presents a complete solution.
Choose two.)
A. Create a Group Policy object (GPO) to configure a
wireless network policy. Link the GPO to the organizational unit that contains
the computers.
B. Configure the corporate wireless network as an
unmetered network.
C. Configure the corporate wireless network as a
preferred network.
D. Manually connect to the corporate wireless network
and select the option to connect automatically to that network.
|
Answer: C,D
|
|
Question:
3
|
A company has client computers that run Windows 8. The
corporate network is configured for tPv4 and IPv6. You need to disable Media
Sensing for IPv6 on the client computers without affecting IPv4 communications.
What should you do on each client computer?
A. Run the Disable-NetAdapterBinding Windows
PowerShell cmdlet.
B. Run the Disable-NetAdapter Windows PowerShell
cmdlet.
C. Run the Set-NetlPv6Protocol Windows PowerShell
cmdlet.
D. Run the Set-NetlPv4Protocol Windows PowerShell
cmdlet.
|
Answer: C
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh826144.aspx
Set-NetIPv6Protocol
[-DhcpMediaSense<DhcpMediaSense>]
Modifies the DHCPMediaSense property. This parameter
value provides a mechanism for the network adapter to notify the protocol stack
of media connect and disconnect events. These events trigger the DHCP client to
take some action, such as attempting to renew a DHCP lease or removing routes
related to a disconnected network. One application of Media Sense enables the
network parameters on the notebook computer of a roaming user to automatically
and ransparently update without rebooting when the user moves from one location
to another.
The acceptable values for this parameter are:
Enabled: DhcpMediaSense set to Enabled.
Disabled: DhcpMediaSense is set to Disabled.
The default value is Enabled
|
Question:
4
|
DRAG DROP
A company has an Active Directory Domain Services (AD
DS) domain. All client computers run Windows 8. Two computers named COMPUTER1
and COMPUTER2 are connected to one network switch and joined to the domain.
Windows Firewall is turned off on both computers.
You are planning a remote management solution. You
have the following requirements:
Ensure that COMPUTER2 can run remote commands on
COMPUTER1.
Test the solution by successfully running a command
from COMPUTER2 that executes on COMPUTER1.
You need to select the commands to run on COMPUTER1
and COMPUTER2 to meet the remote management requirements.
Which commands should you run? (To answer, drag the
appropriate command or commands to the correct location or locations in the
answer area. Commands may be used once, more than once, or not at all. You may
need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)
|
Answer:
|
|
Question:
5
|
A company has 100 client computers that run Windows 8.
The client computers are members of a workgroup. A custom application requires
a Windows Firewall exception on each client computer. You need to configure the
exception on the client computers without affecting existing firewall settings.
Which Windows PowerShell cmdlet should you run on each client computer?
A. New-NetFirewallRule
B. Set-NetFirewallSetting
C. Set-NetFirewallRule
D. Set-NetFirewallProfile
E. New-NetIPSecMainModeRule
|
Answer: A
|
Explanation:
Creates a new inbound or outbound firewall rule and
adds the rule to the target computer.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj554908.aspx
New-NetFirewallRule -DisplayName “Allow Inbound
Telnet” -Direction Inbound -Program%SystemRoot%\System32\tlntsvr.exe
-RemoteAddress LocalSubnet -Action Allow
|
Question:
6
|
A company has an Active Directory Domain Services (AD DS)
domain. All client computers run Windows 8. Portable client computers connect
to the corporate wireless network. You have the following requirements:
Prevent users from configuring a wireless network by
using settings from a USB flash drive.
Do not affect the use of other USB devices.
You need to create a Group Policy object (GPO) to meet
the requirements.
Which GPO should you create?
A. A GPO that disables the Allow only USB root hub
connected Enhanced Storage Features policy setting.
B. A GPO that enables wireless policy processing.
C. A GPO that prohibits connections to mobile
broadband networks when roaming.
D. A GPO that configures Windows Connect Now settings.
|
Answer: D
|
Explanation:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/What-is-Windows-Connect-Now
Computer Configuration\Policies\Administrative
Templates\Network\Windows Connect Now Turn Off Ability To Configure Using A USB
Flash Drive setting:
Prevents Windows from being able to store a Windows
Connect Now configuration to a UFD.
Because the Windows Connect Now information stored on
a UFD contains information that can allow computers to access your protected
wireless network, you might choose to disable this setting to improve the
security of your wireless networks.
http://sourcedaddy.com/windows-7/windows-connect-now-in-windows-7.html
|
Question:
7
|
A company has client computers that run Windows 8.
The client computers are connected to a corporate
private network.
Users are currently unable to connect from their home
computers to their work computers by using Remote Desktop.
You need to ensure that users can remotely connect to
their office computers by using Remote Desktop. Users must not be able to
access any other corporate network resource from their home computers.
Which setting should you configure on the home
computers?
A. Virtual Private Network connection
B. Remote Desktop local resources
C. DirectAccess connection
D. Remote Desktop Gateway IP address
|
Answer: A
|
Explanation:
DirectAccess is for Windows Server 2008/2012/Win 7
Ultimate/Enterprise/Win 8 Enterprise only RD Gateway setup is only for servers
Create VPN through manage networks. File --> Allow incoming connections.
Connect through internet and create VPN which will allow one computer at a time
to view the hosts resources, and only the hosts resources unlike standard VPNs.
|
Question:
8
|
A company has an Active Directory Domain Services (AD
DS) domain. All client computers run Windows 8. Client computers use Window
BitLocker Drive Encryption with a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need
to create a Group Policy object (GPO) that will secure the TPM owner
information. Which policy setting should you configure?
A. Enable the Turn on TPM backup to Active Directory
Domain Services policy setting.
B. Enable the Configure the level of TPM usage
authorization information available to the registry policy setting.
C. Set the Configure the level of TPM owner
authorization information available to operating system policy setting to Full.
D. Enable the Configure TPM platform validation
profile policy setting.
|
Answer: A
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj679889.aspx
|
Question:
9
|
A company has client computers that run Windows 8. The
company uses Windows BitLocker Drive Encryption with the data-only option o all
client computers.
You delete a file containing highly confidential
information from your computer. You need to clear the free space on the hard
drive to minimize the chance of the confidential information being recovered.
Which command should you run on the client computer?
A. manage-bde –w
B. chkdsk/spotfix
C. diskpart clean
D. BdeHdCfg -target c: shrink
|
Answer: A
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj647761.aspx
Manage-bde –WipeFreeSpace|-w [<Drive>] [-Cancel]
[-computername <Name>] [{-?|/?}] [{-help|-h}] manage-bde -w C:
Wipes the free space on the volume removing any data
fragments that may have existed in the space.
|
Question:
10
|
You deploy several tablet PCs that run Windows 8. You
need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What
should you do?
A. Configure the active power plan to disable Wake
Timers.
B. Configure the active power plan to use Fast
Startup.
C. In Power Options, configure the sleep button
setting to Hibernate.
D. In Power Options, configure the sleep button
setting to Sleep.
|
Answer: C
|

No comments:
Post a Comment