Microsoft
Exam Name: Microsoft TS: Windows 7,Configuring
Exam code: 70-680
http://www.examcertify.co.uk/70-680.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Microsoft
TS: Windows 7,Configuring exam is by acquiring the right 70-680 study materials. This is
essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Microsoft TS: Windows 7,Configuring certification exam. Getting
wrong study material will just waste your time and money. Some of the common
forms of the 70-680 PDF study material are
pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Microsoft TS: Windows 7,Configuring materials
available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most
recent and applicable 70-680 materials.
It would be best if you can get some 70-680
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
|
Question:
1
|
Your network consists of an Active Directory domain
and a DirectAccess infrastructure. You install Windows 7 on a new portable
computer and join the computer to the domain. You need to ensure that the
computer can establish DirectAccess connections. What should you do?
A. Install a computer certificate.
B. Create a new network connection.
C. Enable the Network Discovery firewall exception.
D. Add the computer account to the Network
Configuration Operators group.
|
Answer: A
|
Explanation:
Certificates
The DirectAccess IPsec session is established when the
client running Windows 7 and the DirectAccess server authenticate with each
other using computer certificates.
DirectAccess supports only certificate-based
authentication.
DirectAccess Client Configuration Clients receive
their DirectAccess configuration through Group Policy. This differs from
traditional VPN configuration where connections are configured manually or
distributed through the connection manager administration kit. Once you have
added the computer’s client account to the designated security group, you need
to install a computer certificate on the client for the purpose of DirectAccess
authentication. An organization needs to deploy Active Directory Certificate
Services so that clients can automatically enroll with the appropriate
certificates.
|
Question:
2
|
You have a portable computer named Computer1 that runs
Windows 7. You have a file server named Server1 that runs Windows Server 2008.
Server1 contains a shared folder named Share1. You need to configure Computer1
to meet the following requirements: Ensure that cached files from Share1 are
encrypted. Ensure that files located in Share1 are available when Server1 is
disconnected from the network. What should you do?
A. On Server1, encrypt the files in Share1. On
Computer1, make Share1 available offline.
B. On Server1, configure BitLocker Drive Encryption.
On Computer1, make Share1 available offline.
C. On Computer1, make Share1 available offline and
enable encryption of offline files.
D. On Computer1, copy the files from Share1 to the
Documents library and configure BitLocker Drive Encryption.
|
Answer: C
|
Explanation:
Offline FilesThe Offline Files feature of Windows 7
allows a client to locally cache files hosted in shared folders so that they
are accessible when the computer is unable to connect directly to the network
resource. The Offline Files feature is available to users of the Professional,
Enterprise, and Ultimate editions of Windows 7. You can use the Offline Files
feature to ensure access when a client computer is out of the office or when a
temporary disruption, such as a wide area network (WAN) link failing between a
branch office and a head office, blocks access to specially configured shared
folders.
Using Sync CenterYou can use Sync Center to
synchronize files, manage offline files, and resolve synchronization conflicts
manually. Sync Center is located within the Control Panel or by typing Sync
Center into the Search Programs and Files text box on the Start menu. Clicking
Manage Offline Files opens the Offline Files. This dialog box is also available
using the Offline Files control panel. Using this dialog box, you can disable
offline files, view offline files, configure disk usage for offline files,
configure encryption for offline files, and configure how often Windows 7
should check for slow network conditions.
|
Question:
3
|
You have a computer named Computer1 that runs Windows
Vista and a computer named Computer2 that runs Windows 7. You plan to migrate
all profiles and user files from Computer1 to Computer2. You need to identify
how much space is required to complete the migration. What should you do?
A. On Computer1 run Loadstate c:\store /nocompress
B. On Computer1 run Scanstate c:\store /nocompress /p
C. On Computer2 run Loadstate \\computer1\store
/nocompress
D. On Computer2 run Scanstate \\computer1\store
/nocompress /p
|
Answer: B
|
Explanation:
ScanState
You run ScanState on the source computer during the
migration. You must run ScanState.exe on computers running Windows Vista and
Windows 7 from an administrative command prompt. When running ScanState on a
source computer that has Windows XP installed, you need to run it as a user
that is a member of the local administrators group. The following command
creates an encrypted store named Mystore on the file share named Migration on
the file server named Fileserver that uses the encryption key Mykey: scanstate
\\fileserver\migration\mystore /i:migapp.xml /i:miguser.xml /o
/config:config.xml /encrypt /key:"mykey" Space Estimations for the
Migration StoreWhen the ScanState command runs, it will create an .xml file in
the path specified.
This .xml file includes improved space estimations for
the migration store. The following example shows how to create this .xml file:
Scanstate.exe C:\MigrationLocation [additional parameters]
/p:"C:\MigrationStoreSize.xml" To preserve the functionality of
existing applications or scripts that require the previous behavior of USMT,
you can use the /p option, without specifying "pathtoafile", in USMT
4.0. If you specify only the /p option, the storage space estimations are
created in the same manner as with USMT 3.x releases. User State Migration
ToolUSMT 4.0 is a command-line utility that allows you to automate the process
of user profile migration. The USMT is part of the Windows Automated Installation
Kit (WAIK) and is a better tool for performing a large number of profile
migrations than Windows Easy Transfer. The USMT can write data to a removable
USB storage device or a network share but cannot perform a direct side-by-side
migration over the network from the source to the destination computer. The
USMT does not support user profile migration using the Windows Easy Transfer
cable. USMT migration occurs in two phases, exporting profile data from the
source computer using ScanState and importing profile data on the destination
computer using LoadState.
|
Question:
4
|
You work in an international company which is named
Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the
IT field, as well as experience implementing and administering any Windows
client operating system in a networked environment. You are professional in
installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and
configuring Hardware and Applications and son on. You have a workgroup which
contains five computers. Windows 7 is run by the computers. A computer named C01
has video and audio files. You have to share C01s video and audio files on the
network. What should you do? (Choose more than one)
A. Connect a removable drive and enable BitLocker To
Go.
B. A HomeGroup should be created.
C. The files should be moved to a Media Library.
D. All BranchCache rules should be enabled in Windows
Firewall.
|
Answer: B,C
|
|
Question:
5
|
You work in an international company which is named
Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT
field, as well as experience implementing and administering any Windows client
operating system in a networked environment. You are professional in
installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and
configuring Hardware and Applications and son on. You manage a computer that
runs Windows 7. You have to identify which applications were installed during
the last week. So what action should you perform?
A. The System Performance Data Collector Set should be
run from Performance Monitor.
B. The informational events should be reviewed from
Reliability Monitor.
C. The Software Environment should be reviewed from
System Information.
D. The System Diagnostics Report should be reviewed
from Performance Monitor.
|
Answer: B
|
|
Question:
6
|
You have a computer that runs Windows 7. You open the
Disk Management snap-in as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)?
You need to ensure that you can create a new partition
on Disk 0. What should you do?
A. Shrink volume C.
B. Compress volume C.
C. Convert Disk 0 into a dynamic disk.
D. Create and initialize a Virtual Hard Disk (VHD).
|
Answer: A
|
Explanation:
Needs to have sufficient space in order to create a
new partition. Hence shrinking the C: partition will create additional space
that can be used for a new partition.
|
Question:
7
|
Your network consists of one Active Directory domain.
You have two computers named Computer1 and Computer2 that run Windows 7. Both
computers are members of the domain. From Computer1, you can recover all
Encrypting File System (EFS) encrypted files for users in the domain. You need
to ensure that you can recover all EFS encrypted files from Computer2.
What should you do?
A. On Computer1, back up %systemroot%\DigitalLocker.
On Computer2, restore %systemroot%\DigitalLocker.
B. On Computer1, export the data recovery agent
certificate. On Computer2, import the data recovery agent certificate.
C. On Computer1, run Secedit.exe and specify the
/export parameter. On Computer2, run Secedit.exe and specify the /import
parameter.
D. On Computer1, run Cipher.exe and specify the
/removeuser parameter. On Computer2, run Cipher.exe and specify the /adduser
parameter.
|
Answer: B
|
Explanation:
You can import the recovery agent to another computer
running Windows 7 if you want to recover files encrypted on the first computer.
You can also recover files on another computer running Windows 7 if you have
exported the EFS keys from the original computer and imported them on the new
computer. You can use the Certificates console to import and export EFS keys.
NOT Secedit.exe:
You can use both the Local Group Policy Editor and the
Local Security Policy console to import and export security-related Group
Policy settings. You can use this import and export functionality to apply the
same security settings to stand-alone computers that are not part of a domain
environment. Exported security files are written in Security Template .inf
format. As well as using Local Group Policy Editor and the Local Security
Policy console to import policies that are stored in .inf format, you can apply
them using the Secedit.exe command-line utility. NOT Cipher.exe /removeuser
/adduser. NOT DigitalLocker.
|
Question:
8
|
You have a computer that runs Windows 7.
You need to configure the computer to meet the
following requirements: Generate a new security ID (SID) when the computer
starts. Ensure that the Welcome screen appears when the computer starts. What
should you do?
A. Run Sysprep.exe /oobe /generalize.
B. Run Sysprep.exe /audit /generalize.
C. Run Msconfig.exe and select Selective startup.
D. Run Msconfig.exe and select Diagnostic startup.
|
Answer: A
|
Explanation:
To prepare the reference computer for the user, you
use the Sysprep utility with the /generalize option to remove hardware-specific
information from the Windows installation and the /oobe option to configure the
computer to boot to Windows Welcome upon the next restart. Open an elevated
command prompt on the reference computer and run the following command:
c:\windows\system32\sysprep\sysprep.exe /oobe
/generalize /shutdown Sysprep prepares the image for capture by cleaning up
various user-specific and computer-specific settings, as well as log files. The
reference installation now is complete and ready to be imaged./generalize
Prepares the Windows installation to be imaged. If you specify this option, all
unique system information is removed from the Windows installation. The SID is
reset, system restore points are cleared, and event logs are deleted. The next
time the computer starts, the specialize configuration pass runs. A new SID is
created, and the clock for Windows activation resets (unless the clock has
already been reset three times)./oobeRestarts the computer in Windows Welcome
mode. Windows Welcome enables users to customize their Windows 7 operating
system, create user accounts, and name the computer. Any settings in the
oobeSystem configuration pass in an answer file are processed immediately
before Windows Welcome starts.
|
Question:
9
|
You have a computer that runs Windows 7. You need to
confirm that all device drivers installed on the computer are digitally signed.
What should you do?
A. At a command prompt, run Verify.
B. At a command prompt, run Sigverif.exe.
C. From Device Manager, click Scan for hardware
changes.
D. From Device Manager, select the Devices by
connection view.
|
Answer: B
|
Explanation:
Checking Digital Signatures with the File Signature
Verification Tool The Dxdiag tool identifies problems with DirectX hardware and
tells you whether that hardware has passed the WHQL testing regimen and has
been signed digitally. However, it does not test the device drivers that are
not associated with DirectX devices. To scan your computer and identify any
unsigned drivers, you should use the File Signature Verification (Sigverif)
tool.
|
Question:
10
|
You have a computer that runs Windows 7. You need to
modify the file extensions that are associated to Internet Explorer. What
should you do?
A. From Internet Explorer, click Tools and then click
Manage Add-ons.
B. From Control Panel, open Default Programs and then
click Set Associations.
C. From the local Group Policy, expand Computer
Configuration and then click Software Settings.
D. From Window Explorer, right-click
%programfiles%\Internet Explorer\iexplore.exe and then click Properties.
|
Answer: B
|
|
Question:
11
|
Your company has a main office and a branch office.
The relevant portion of the network is configured as shown in the exhibit.
(Click the Exhibit button.)
In the branch office, you deploy a new computer named
Computer1 that runs Windows 7. You need to assign an IP address to Computer1.
Which IP address should you use?
A. 192.168.2.30
B. 192.168.2.40
C. 192.168.2.63
D. 192.168.2.65
|
Answer: B
|
Explanation:
Internal IP Adress of router is 192.168.2.62/27Leaves
5 bits for range = 32 addresses (including the 2 reserved addresses)Subnet Mask
= 255.255.255.224
|
Question:
12
|
You work in an international company which is named
Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the
IT field, as well as experience implementing and administering any Windows
client operating system in a networked environment. You are professional in installing,
upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring
Hardware and Applications and son on. You are in charge of a computer that runs
Windows Vista. You have Windows 7 installed on a new partition on the computer.
You have to make sure that the computer always starts Windows Vista by default.
So what action should you perform to make sure of this?
A. In order to make sure that the computer always
starts Windows Vista by default, a boot.ini file should be created in the root
of the Windows 7 partition.
B. In order to make sure that the computer always
starts Windows Vista by default, a boot.ini file should be created in the root
of the Windows Vista partition.
C. In order to make sure that the computer always
starts Windows Vista by default, Bcdedit.exe should be run and the /default
parameter should be specified.
D. In order to make sure that the computer always
starts Windows Vista by default, Bcdedit.exe should be run and the /bootems
parameter should be specified.
|
Answer: C
|
|
Question:
13
|
You have a computer that runs Windows 7. You run
Ipconfig as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
You need to ensure that you can establish a
DirectAccess connection to the network. What should you do first?
A. Create a new VPN connection.
B. Configure a static IPv4 address.
C. Enable IPv6 on the network adapter.
D. Add an additional default gateway address.
|
Answer: C
|
|
Question:
14
|
You have a computer that runs Windows Vista. The
computer contains a custom application. You need to export the user state and
the settings of the custom application. What should you do?
A. Run Loadstate.exe and specify the /config
parameter.
B. Run Scanstate.exe and specify the /genconfig
parameter.
C. Modify the miguser.xml file. Run Loadstate.exe and
specify the /ui parameter.
D. Modify the migapp.xml file. Run Scanstate.exe and
specify the /i parameter.
|
Answer: D
|
Explanation:
MigApp.xml This file contains rules about migrating
application settings. These include Accessibility settings, dial-up
connections, favorites, folder options, fonts, group membership, Open Database
Connectivity (ODBC) settings, Microsoft Office Outlook Express mailbox files,
mouse and keyboard settings, phone and modem options, Remote Access Service
(RAS) connection phone book files, regional options, remote access, screensaver
settings, taskbar settings, and wallpaper settings.(Include) /i:[Path\]FileName
Specifies an .xml file that contains rules that define what user, application or
system state to migrate. You can specify this option multiple times to include
all of your .xml files (MigApp.xml, MigUser.xml and any custom .xml files that
you create). Path can be either a relative or full path. If you do not specify
the Path variable, then FileName must be located in the current directory.NOT
MigUser.xmlMigUser.xml This file contains rules about user profiles and user
data. The default settings for this file migrate all data in My Documents, My
Video, My Music, My Pictures, desktop files, Start Menu, Quick Launch settings,
favorites, Shared Documents, Shared Video, Shared Music, Shared desktop files,
Shared Pictures, Shared Start menu, and Shared Favorites. This file also
contains rules that ensure that all the following file types are migrated from
fixed volumes:
.qdf, .qsd, .qel, .qph, .doc, .dot, .rtf, .mcw, .wps,
.scd, .wri, .wpd, .xl*, .csv, .iqy, . dqy, .oqy, .rqy, .wk*, .wq1, .slk, .dif,
.ppt*, .pps*, .pot*, .sh3, .ch3, .pre, .ppa, .txt, .pst, .one*, .mpp, .vsd,
.vl*, .or6, .accdb, .mdb, .pub, .xla, .xlb and .xls. The asterisk ( *)
represents zero or more characters.
|
Question:
15
|
You have a computer that runs Windows 7. Multiple
users log on to your computer. You enable auditing on a folder stored on your
computer. You need to ensure that each access to the folder is logged. What
should you do?
A. Start the Problem Steps Recorder.
B. From Event Viewer, modify the properties of the
Security log.
C. From the local Group Policy, configure the Audit
object access setting.
D. From the local Group Policy, configure the Audit
directory service Access setting.
|
Answer: C
|
Explanation:
Audit object access
Determines whether to audit the event of a user
accessing an object (for example, file, folder, registry key, printer, and so
forth) which has its own system access control list (SACL) specified. By
default, this value is set to No auditing in the Default Domain Controller
Group Policy object (GPO) and in the local policies of workstations and
servers. If you define this policy setting, you can specify whether to audit
successes, audit failures, or not to audit the event type at all. Success
audits generate an audit entry when a user successfully accesses an object that
has a SACL specified. Failure audits generate an audit entry when a user
unsuccessfully attempts to access an object that has a SACL specified. You can
select No auditing by defining the policy setting and unchecking Success and
Failure.
|
Question:
16
|
You have a computer that runs Windows 7. You discover
that an application named App1 runs during the startup process. You need to
prevent only App1 from running during startup. Users must be allowed to run
App1 manually. What should you do?
A. From the local Group Policy, modify the application
control policy.
B. From the local Group Policy, modify the software
restriction policy.
C. From the System Configuration tool, select
Diagnostic Startup.
D. From the System Configuration tool, modify the
Startup applications.
|
Answer: D
|
|
Question:
17
|
You have a computer that runs Windows 7. The computer
has two volumes named volume C and volume D. You create a document on volume D.
You manually create a restore point and modify the document. You view the
properties of the document as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
You need to ensure that you can restore the current
version of the document if the document is modified. What should you do first?
A. Run Disk Cleanup on volume D.
B. Enable auditing on the document.
C. Turn on System Protection for volume D.
D. Start the Volume Shadow Copy Service (VSS).
|
Answer: C
|
Explanation:
System Protection
System protection regularly creates and saves
information about your computer’s system files and settings. It also saves
previous versions of files that you have modified. It saves these files in
restore points, which are created just before significant system events, such
as the installation of a program or device driver. Restore points are also
created automatically every seven days if no other restore points were created
in the previous seven days. You can create restore points manually at any time.
System protection is automatically on for the drive that holds the operating
system and can be enabled only for drives that are formatted using the NTFS
file system. It enables you to use system restore and to restore files to
previous versions. You will configure system protection, create a restore
point, and perform a system restore in the practice later in this lesson.
|
Question:
18
|
You start a computer by using Windows Preinstallation
Environment (Windows PE). You need to dynamically load a network adapter device
driver in Windows PE. What should you do?
A. Run Peimg.exe and specify the device driver path.
B. Run Drvload.exe and specify the device driver path.
C. Run Winpeshl.exe and specify a custom Winpeshl.ini
file.
D. Run Wpeutil.exe and specify the InitializeNetwork
command.
|
Answer: B
|
Explanation:
Drvload
The Drvload tool adds out-of-box drivers to a booted
Windows PE image. It takes one or more driver .inf files as inputs. To add a
driver to an offline Windows PE image, use the peimg tool.NOT
WinpeshlWinpeshl.ini controls whether a customized shell is loaded in Windows
PE instead of the default Command Prompt window. To load a customized shell,
create a file named Winpeshl.ini and place it in %SYSTEMROOT% \System32 of your
customized Windows PE image. The .ini file must have the following section and
entry.NOT WpeutilThe Windows PE utility (Wpeutil) is a command-line tool that
enables you to run various commands in a Windows PE session. For example, you
can shut down or restart Windows PE, enable or disable a firewall, set language
settings, and initialize a network.
|
Question:
19
|
Your company has an Active Directory domain. All
computers are members of the domain. Your network contains an internal Web site
that uses Integrated Windows Authentication. From a computer that runs Windows
7, you attempt to connect to the Web site and are prompted for authentication.
You verify that your user account has permission to access the Web site. You
need to ensure that you are automatically authenticated when you connect to the
Web site. What should you do?
A. Create a complex password for your user account.
B. Open Credential Manager and modify your
credentials.
C. Add the URL of the Web site to the Trusted sites
zone.
D. Add the URL of the Web site to the Local intranet
zone.
|
Answer: D
|
Explanation:
Local Intranet Sites in the Local Intranet zone are
computers on your organizational intranet. Internet Explorer can be configured
to detect intranet sites automatically. It is also possible to add Web sites to
this zone by clicking the Advanced button on the Local Intranet sites dialog
box, as shown in the figure. The default security level of this zone is
Medium-Low. Protected Mode is not enabled by default for sites in this zone.
Security settings are configured primarily by
assigning sites to zones. Sites that require elevated privileges should be
assigned to the Trusted Sites zone. Sites that are on the intranet are
automatically assigned to the Local Intranet zone, though this may require
manual configuration in some circumstances. All other sites are assigned to the
Internet zone. The Restricted Sites zone is used only for Web sites that may
present security risks but must be visited.
|
Question:
20
|
Your network contains a wireless access point. You
have a computer that runs Windows 7. The computer connects to the wireless
access point. You disable Service Set Identifier (SSID) broadcasts on the
wireless access point. You discover that you are now unable to connect to the wireless
access point from the Windows 7 computer. You need to ensure that the computer
can connect to the wireless access point. What should you do?
A. From Credential Manager, modify the generic
credentials.
B. From Credential Manager, modify the Windows credentials.
C. From Network and Sharing Center, turn on Network
discovery.
D. From Network and Sharing Center, modify the
wireless network connection settings.
|
Answer: D
|
Explanation:
Wireless Network Connection settingsTo connect to a
wireless network that does not broadcast its SSID, you need to know details
such as the network name and security type. In Network And Sharing Center, you
click Set Up A Connection Or Network, click Manually Connect To A Wireless
Network, and click Next. You are prompted for the network name and security
type and (if appropriate) encryption type and security key. Alternatively, you
can open an elevated command prompt and enter a command with the following
syntax: netsh wlan connect name=<profile_name> ssid-<network_ssid>
[interface=<interface_name>] (Since the computer has previously been
connected, just modify the settings.)NOT Network DiscoveryNetwork Discovery
allows the client running Windows 7 to locate other computers and devices on
the network. It also makes the client visible to other computers on the
network. Disabling Network Discovery does not turn off other forms of
sharing.NOT Credential ManagerCredential Manager stores logon user name and
passwords for network resources, including file servers, Web sites, and
terminal services servers. Credential Manager stores user name and password
data in the Windows Vault. You can back up the Windows Vault and restore it on
other computers running Windows 7 as a method of transferring saved credentials
from one computer to another. Although Credential Manager can be used to back
up some forms of digital certificates, it cannot be used to back up and restore
the self-signed Encrypting File System (EFS) certificates that Windows 7
generates automatically when you encrypt a file. For this reason, you must back
up EFS certificates using other tools. You will learn about backing up EFS
certificates later in this lesson.
|
Question:
21
|
You have a computer named Computer1 that runs Windows
7. You need to ensure that Computer1 can connect to File Transfer Protocol
(FTP) servers only while it is connected to a private network. What should you
do?
A. From Windows Firewall with Advanced Security,
create a new rule.
B. From the local Group Policy, modify the application
control policies.
C. From Windows Firewall, modify the Allowed Programs
and Features list.
D. From Network and Sharing Center, modify the
Advanced Sharing settings.
|
Answer: A
|
Explanation:
Creating WFAS Rules
The process for configuring inbound rules and outbound
rules is essentially the same: In the WFAS console, select the node that
represents the type of rule that you want to create and then click New Rule.
This opens the New Inbound (or Outbound) Rule Wizard. The first page, shown in
Figure 7-7, allows you to specify the type of rule that you are going to
create. You can select between a program, port, predefined, or custom rule. The
program and predefined rules are similar to what you can create using Windows
Firewall. A custom rule allows you to configure a rule based on criteria not
covered by any of the other options. You would create a custom rule if you
wanted a rule that applied to a particular service rather than a program or
port. You can also use a custom rule if you want to create a rule that involves
both a specific program and a set of ports. For example, if you wanted to allow
communication to a specific program on a certain port but not other ports, you
would create a custom rule.
|
Question:
22
|
You work in an international company which is named
Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the
IT field, as well as experience implementing and administering any Windows
client operating system in a networked environment. You are professional in installing,
upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring
Hardware and Applications and son on. You use a computer that runs Windows 7.
Now your company assigns a task to you. You are asked to prevent users from
copying unencrypted files to removable drives. What action should you perform?
A. The Trusted Platform Module (TPM) settings should
be modified from a local Group Policy.
B. TPM should be initialized from the Trusted Platform
Module (TPM) snap-in.
C. The BitLocker Drive Encryption settings should be
modified from Control Panel.
D. The BitLocker Drive Encryption settings should be
modified from a local Group Policy.
|
Answer: D
|
|
Question:
23
|
Your network has a main office and a branch office.
The branch office has computers that run Windows 7. A network administrator
enables BranchCache in the main office. You run Netsh on your computer as shown
in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
You need to ensure that other computers in the branch
office can access the cached content on your computer. What should you do?
A. Turn on Internet Information Services (IIS).
B. Configure the computer as a hosted cache client.
C. Configure the BranchCache service to start
automatically.
D. Modify the Windows Firewall with Advanced Security
rules.
|
Answer: D
|
Explanation:
Distributed Cache Mode
Distributed Cache mode uses peer caching to host the
branch office cache among clients running Windows 7 on the branch office
network. This means that each Distributed Cache mode client hosts part of the
cache, but no single client hosts all the cache. When a client running Windows
7 retrieves content over the WAN, it places that content into its own cache. If
another BranchCache client running Windows 7 attempts to access the same
content, it is able to access that content directly from the first client
rather than having to retrieve it over the WAN link. When it accesses the file
from its peer, it also copies that file into its own cache. When you configure
BranchCache in distributed cache mode, BranchCache client computers use the
Hypertext Transfer Protocol (HTTP) for data transfer with other client
computers. BranchCache client computers also use the Web Services Dynamic
Discovery (WS-Discovery) protocol when they attempt to discover content on
client cache servers. You can use this procedure to configure client firewall
exceptions to allow incoming HTTP and WS-Discovery traffic on client computers
that are configured for distributed cache mode. You must select Allow the connection
for the BranchCache client to be able to send traffic on this port.
|
Question:
24
|
You have a computer that runs Windows 7.
A printer is installed on the computer. You remove the
Everyone group from the access control list (ACL) for the printer, and then you
share the printer. You need to ensure that members of the Sales group can
modify all the print jobs that they submit. You must prevent Sales group
members from modifying the print jobs of other users. What should you do?
A. From the printer's properties, assign the Print
permission to the Sales group.
B. From the printer's properties, assign the Manage
Documents permission to the Sales group.
C. From the local Group Policy, assign the Increase
scheduling priority user right to the Sales group.
D. From the local Group Policy, assign the Take
ownership of files or other objects user right to the Sales group.
|
Answer: A
|
Explanation:
The available permissions are:
- Print This permission allows a user to print to the
printer and rearrange the documents that they have submitted to the printer.
- Manage This Printer Users assigned the Manage This
Printer permission can pause and restart the printer, change spooler settings,
adjust printer permissions, change printer properties, and share a printer.
- Manage Documents This permission allows users or
groups to pause, resume, restart, cancel, or reorder the documents submitted by
users that are in the current print queue.
|
Question:
25
|
You work in an international company which is named
Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the
IT field, as well as experience implementing and administering any Windows
client operating system in a networked environment. You are professional in
installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and
configuring Hardware and Applications and son on. You have a computer that runs
Windows 7. You run Runas and specify the /savecred parameter to start an
application. The stored password needs to be deleted. What action should you
perform?
A. The Windows credentials should be modified from
Credential Manager.
B. The Authorization Manager options should be
modified from Authorization Manager.
C. Del should be run and the /p parameter should be
specified.
D. Runas should be run and the /noprofile parameter
should be specified.
|
Answer: A
|

No comments:
Post a Comment