Microsoft
Exam Name: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
Exam code: 70-480
http://www.examcertify.co.uk/70-480.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Programming
in HTML5 with JavaScript and CSS3 exam is by acquiring the right 70-480 study materials. This is
essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 certification exam.
Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the
common forms of the 70-480 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Programming
in HTML5 with JavaScript and CSS3 materials available out there, be sure to
acquire the right one that offers you the most recent and applicable 70-480 materials. It would be best if
you can get some 70-480 samples
because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
|
Question:
1
|
DRAG DROP
You are validating user input by using JavaScript and
regular expressions. A group of predefined regular expressions will validate
two input fields:
• An email address in a function named validateEmail
(for example, firstname@contoso.com)
• A nine-digit number that allows optional hyphens
after the second and fifth character in a function named validateSSN(for
example, 555555555 or 555-55-5555)
You need to use the correct expression to validate the
input. Which expression should you insert into each function? (To answer, drag
the appropriate regular expression statement to the correct location. Each regular
expression statement may be used once, more than once, or not at all. You may
need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)
|
Answer:
|
|
Question:
2
|
You are developing a customer web form that includes
the following HTML.
<input id="txtValue"
type="text" />
A customer must enter a valid age in the text box
prior to submitting the form. You need to add validation to the control. Which
code segment should you use?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
|
Answer: D
|
|
Question:
3
|
You are developing a customer contact form that will
be displayed on a page of a company's website. The page collects information
about the customer. If a customer enters a value before submitting the form, it
must be a valid email address. You need to ensure that the data validation
requirement is met. What should you use?
A. <input name="email"
type="url"/>
B. <input name="email"
type="text" required="required"/>
C. <input name="email"
type="text"/>
D. <input name="email"
type="email"/>
|
Answer: D
|
Explanation:
Reference:
http://www.w3schools.com/html/html5_form_input_types.asp
|
Question:
4
|
DRAG DROP
You are developing a form that captures a user's email
address by using HTML5 and jQuery.
The form must capture the email address and return it
as a query string parameter. The query string parameter must display the @
symbol that is used in the email address. You need to implement this
functionality. How should you develop the form? (To answer, drag the
appropriate code segment to the correct target or targets in the answer area.
Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need
to drag the split bar between panes or scroll to view content.)
|
Answer:
|
Explanation:
Reference:
http://www.w3schools.com/jquery/ajax_serialize.asp
http://www.w3schools.com/jsref/jsref_encodeuri.asp
|
Question:
5
|
You are developing an application that consumes a
Windows Communication Foundation (WCF) service. The application interacts with
the service by using the following code. (Line numbers are included for
reference only.)
You need to authenticate to the WCF service. What
should you do?
A. At line 11, add the following lines of code.
,username: yourusername
,password: yourpassword
B. At line 11, add the following line of code.
,credentials: prompt
C. At line 06, replace the code with the following
line of code.
url: "http://contoso.com/Service.svc/GetCountry?
Username=username&password=psssword",
D. At line 11, add the following line of code. The
username and password will be stored in an XML file.
,credentials: credentials.xml
|
Answer: A
|
Explanation:
Reference:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/hh673558(v=vs.85).aspx
|
Question:
6
|
You are developing a web page that enables customers
to upload documents to a web server. The page includes an HTML5 PROGRESS
element named progressBar that displays information about the status of the
upload. The page includes the following code. (Line numbers are included for
reference only.)
An event handler must be attached to the request
object to update the PROGRESS element on the page. You need to ensure that the
status of the upload is displayed in the progress bar. Which line of code
should you insert at line 03?
A. xhr.upload.onloadeddata =
B. xhr.upload.onplaying =
C. xhr.upload.onseeking =
D. xhr.upload.onprogress =
|
Answer: D
|
Explanation:
Reference:
http://stackoverflow.com/questions/3352555/xhr-upload-progress-is-100-from-the-start
|
Question:
7
|
You are developing a customer web form that includes
the following HTML.
<label id="txtValue"X/label>
Information from the web form is submitted to a web
service. The web service returns the following JSON object.
{
"Confirmation": "1234",
"FirstName": "John"
}
You need to display the Confirmation number from the
JSON response in the txtValue label field. Which JavaScript code segment should
you use?
A. $("#txtValue").val =
(JSONObject.Confirmation);
B. $("#txtValue").val
(JSONObject.Confirmation);
C. $("#txtValue").text =
(JSONObject.Confirmation);
D. $("#txtValue").text
(JSONObject.Confirmation);
|
Answer: D
|
Explanation:
Reference:
http://api.jquery.com/text/
|
Question:
8
|
HOTSPOT
You are developing a web application that retrieves
data from a web service. The data being retrieved is a custom binary datatype
named bint. The data can also be represented in XML. Two existing methods named
parseXml() and parseBint() are defined on the page. The application must:
Retrieve and parse data from the web service using
binary format if possible.
Retrieve and parse the data from the web service using
XML when binary format is not possible.
You need to develop the application to meet the
requirements. What should you do? (To answer, select the appropriate options
from the drop-down lists in the answer area.)
|
Answer:
|
|
Question:
9
|
You are developing a customer web form that includes
the following HTML.
<input id = "txtValue" />
A customer must enter a value in the text box prior to
submitting the form. You need to add validation to the text box control. Which
HTML should you use?
A. <input id="txtValue"
type="text" required="required"/>
B. <input id="txtValue"
type="text" pattern="[A-Za-z]{3}" />
C. <input id="txtValue"
type="required" />
D. <input id="txtValue"
type="required" autocomplete="on" />
|
Answer: A
|
Explanation:
Reference:
http://www.w3schools.com/html5/att_input_required.asp
|
Question:
10
|
DRAG DROP
You are developing a web page for runners who register
for a race. The page includes a slider control that allows users to enter their
age. You have the following requirements:
• All runners must enter their age.
• Applications must not be accepted from runners less
than 18 years of age or greater than 90 years.
• The slider control must be set to the average age
(37) of all registered runners when the page is first displayed.
You need to ensure that the slider control meets the
requirements.
What should you do? (To answer, drag the appropriate
word or number to the correct location in the answer area. Each word or number
may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split
bar between panes or scroll to view content.)
|
Answer:
|
|
Question:
11
|
You are developing an HTML5 web application that displays
the current temperature whenever a button is clicked. The following code
provides this functionality.
When the temperature is loaded, the status property on
the loader instance does not change. You need to ensure that the status
property on the loader instance is updated when the temperature is loaded.
Which code segment should you use to replace the Loader function?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
|
Answer: A
|
|
Question:
12
|
You are creating a class named Consultant that must
inherit from the Employee class. The Consultant class must modify the inherited
PayEmployee method. The Employee class is defined as follows.
function Employee() {}
Employee.prototype.PayEmployee = function ( ){
alertt'Hi there!');
}
Future instances of Consultant must be created with
the overridden method.
You need to write the code to implement the Consultant
class.
Which code segments should you use? (Each correct
answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Consultant.PayEmployee = function ()
{
alert('Pay Consulant');
}
B. Consultant.prototype.PayEmployee = function ()
{
alert('Pay Consultant');
}
C. function Consultant () {
Employee.call(this);
}
Consultant.prototype = new Employee();
Consultant.prototype.constructor = Consultant;
D. function Consultant() {
Employee.call(this); }
Consultant.prototype.constructor = Consultant.create;
|
Answer: B, C
|
|
Question:
13
|
You are modifying an existing web page. The page is
being optimized for accessibility. The current page contains the following
HTML.
Standards-compliant screen readers must be able to
identify the links contained within the navigation structure automatically. You
need to create the navigation link structure in the page. With which container
tags should you wrap the existing markup?
A. <navmap> </navmap>
B. <div id="nav"> </div>
C. <nav> </nav>
D. <map> </map>
|
Answer: C
|
Explanation:
Reference:
http://www.w3schools.com/tags/tag_nav.asp
|
Question:
14
|
HOTSPOT
You are developing an airline reservation website by using
HTML5 and JavaScript. A page on the site allows users to enter departure and
destination airport information and search for tickets. You have the following
requirements:
• Users must be able to save information in the
application about their favorite destination airport.
• The airport information must be displayed in the
destination text box whenever the user returns to the page.
You need to develop the site to meet the requirements.
Which lines of code should you use? (To answer, select the appropriate options
from the drop-down lists in the answer area.)
|
Answer:
|
|
Question:
15
|
HOTSPOT
You are developing an HTML5 web application for
displaying encyclopedia entries. Each encyclopedia entry has an associated
image that is referred to in the entry. You need to display the image by using
the correct semantic markup. What should you do? (To answer, select the
appropriate options from the drop-down list in the answer area.)
|
Answer:
|

No comments:
Post a Comment