Juniper
Exam Name: Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos)
Exam code: JN0-101
http://www.examcertify.co.uk/JN0-101.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Juniper
Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) exam is by acquiring
the right JN0-101 study materials.
This is essential for the reason that not getting the right study materials
will not surely help you prepare and eventually passing the Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) certification
exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of
the common forms of the JN0-101 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Juniper
Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) materials available out
there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and
applicable JN0-101 materials. It
would be best if you can get some JN0-101
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question:
1
|
Which command is used to
enable access to J-Web using HTTPS?
A. set system
remote-access profile https
B. set services
remote-access profile j-web-https
C. set system services
web-management https
D. set services
web-management j-web-https
Answer: C
|
Question:
2
|
What is the role of route
preference?
A. It is used as a
tiebreaker when the same prefix is available through multiple protocols.
B. It is used to determine
the preferred path to a given destination.
C. It is used to select
the best route between multiple equal-cost paths.
D. It is used to select
which routing table to use for forwarding.
Answer: A
|
Question:
3
|
Which J-Web tab do you use
to add licenses to the device?
A. "Configure"
B.
"Troubleshoot"
C. "Monitor"
D. "Maintain"
Answer: D
|
Question:
4
|
A network administrator
wants to verify the active alarms on interface so-0/0/0.0. Which command
displays this information?
A. show interfaces alarms
B. show interfaces terse
C. show alarms extensive
D. show interfaces
extensive
Answer: D
|
Question:
5
|
Which command is used to
display all output at once?
A. show interfaces | all
B. show interfaces |
no-more
C. show interfaces | hold
D. show interfaces |
display-all
Answer: B
|
Question:
6
|
What represents the binary
equivalence of 207?
A. 11001111
B. 11101011
C. 11010111
D. 11010101
Answer: A
|
Question:
7
|
A packet is evaluated
against three user-defined terms within a firewall filter and no match is
found. What correctly describes the action the firewall filter will take for
this packet?
A. The filter will permit
the packet and take no additional action.
B. The filter will reject
the packet and send an ICMP message back to the sender.
C. The filter will discard
the packet and take no additional action.
D. The filter will permit
the packet and write a log entry to the firewall log.
Answer: C
|
Question:
8
|
You have been allocated a
192.168.100.0/22 network. How many usable hosts are available?
A. 510
B. 512
C. 1022
D. 1024
Answer: C
|
Question:
9
|
Which two statements
accurately describe a broadcast domain? (Choose two.)
A. Broadcast domains
require that the participating devices connect to common switches or hubs.
B. Broadcast domains
consist of devices reachable by frames addressed to the Layer 2 broadcast
address.
C. Broadcast domains
require a gateway device such as a router.
D. Broadcast domains
consist of devices that reside on the same VLAN.
Answer: B,D
|
Question:
10
|
What represents the
decimal equivalence of 11100101?
A. 5
B. 93
C. 177
D. 229
Answer: D
|
Question:
11
|
What does the command show
| compare rollback 1 display?
A. the difference between
the current candidate configuration and the candidate configuration from one
commit ago
B. the difference between
the current active configuration and the current candidate configuration
C. the difference between
the current active configuration and the active configuration from one commit
ago
D. the difference between
the current candidate configuration and the archived configuration from one
commit ago
Answer: D
|
Question:
12
|
What are three physical
interface properties? (Choose three.)
A. payload scrambling
B. virtual circuit
identifier
C. FCS
D. link speed
E. IP address
Answer: A,C,D
|
Question:
13
|
Which user authentication
method is supported by the Junos OS as a last resort alternative?
A. TACACS+
B. RADIUS
C. local user database
D. enable password
Answer: C
|
Question:
14
|
Which two external
authentication methods are supported by the Junos OS for user authentication?
(Choose two.)
A. RADIUS
B. KERBEROS
C. IPsec
D. TACACS+
Answer: A,D
|
Question:
15
|
Which statement is true about
the forwarding plane?
A. The forwarding plane is
the intelligence of the platform.
B. The forwarding plane is
based on an X86 architecture.
C. The forwarding plane
maintains the routing tables, bridging table, and primary forwarding table.
D. The forwarding plane
implements policers, stateless firewall filters, and class of service.
Answer: D
|

Cultural obligation is the 6th portion, along with normally covers about 25 queries. Just about every task administration professional, carries a big societal duty PMI-SP that is certainly vital along with has to be carried out to be able to preserve your ethics with the task administration community.
ReplyDeleteHello admin,
ReplyDeleteThis is a really helpful article and i have bookmarked it. I am not from this field but i am interested. ultrasound 6 weeks Well, i think everyone must have knowledge about his/her health.
Hey,
ReplyDeleteThese short questions are very helpful to me but couldn't download this video i really want to download this can you please help me out.Well read this latest pakistani news in urdu its also helping me out to pass this exam generally.
These brief questions are very helpful to me but could not download this video i really need watch online movies
ReplyDeleteto download this can you please aid me out.Good read this modern-day pakistani news in urdu its additionally serving to me out to go this examination in most cases.
I must say thanks to you for the classical idea sharing which is very effective for us and many of ideas are new for me i appreciate your level and informative effort. latest pakistani news in urdu is update in urdu.
ReplyDelete