Saturday, 3 August 2013

JN0-101 Exam Questions & answers

Juniper

Exam Name: Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos)
 

Exam code: JN0-101
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-101.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) exam is by acquiring the right JN0-101 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the JN0-101 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable JN0-101 materials. It would be best if you can get some JN0-101 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1

Which command is used to enable access to J-Web using HTTPS?

A. set system remote-access profile https
B. set services remote-access profile j-web-https
C. set system services web-management https
D. set services web-management j-web-https

Answer: C

Question: 2

What is the role of route preference?

A. It is used as a tiebreaker when the same prefix is available through multiple protocols.
B. It is used to determine the preferred path to a given destination.
C. It is used to select the best route between multiple equal-cost paths.
D. It is used to select which routing table to use for forwarding.

Answer: A

Question: 3

Which J-Web tab do you use to add licenses to the device?

A. "Configure"
B. "Troubleshoot"
C. "Monitor"
D. "Maintain"

Answer: D

Question: 4

A network administrator wants to verify the active alarms on interface so-0/0/0.0. Which command displays this information?

A. show interfaces alarms
B. show interfaces terse
C. show alarms extensive
D. show interfaces extensive

Answer: D

Question: 5

Which command is used to display all output at once?

A. show interfaces | all
B. show interfaces | no-more
C. show interfaces | hold
D. show interfaces | display-all

Answer: B

Question: 6

What represents the binary equivalence of 207?

A. 11001111
B. 11101011
C. 11010111
D. 11010101

Answer: A

Question: 7

A packet is evaluated against three user-defined terms within a firewall filter and no match is found. What correctly describes the action the firewall filter will take for this packet?

A. The filter will permit the packet and take no additional action.
B. The filter will reject the packet and send an ICMP message back to the sender.
C. The filter will discard the packet and take no additional action.
D. The filter will permit the packet and write a log entry to the firewall log.

Answer: C

Question: 8

You have been allocated a 192.168.100.0/22 network. How many usable hosts are available?

A. 510
B. 512
C. 1022
D. 1024

Answer: C

Question: 9

Which two statements accurately describe a broadcast domain? (Choose two.)

A. Broadcast domains require that the participating devices connect to common switches or hubs.
B. Broadcast domains consist of devices reachable by frames addressed to the Layer 2 broadcast address.
C. Broadcast domains require a gateway device such as a router.
D. Broadcast domains consist of devices that reside on the same VLAN.

Answer: B,D

Question: 10

What represents the decimal equivalence of 11100101?

A. 5
B. 93
C. 177
D. 229

Answer: D

Question: 11

What does the command show | compare rollback 1 display?

A. the difference between the current candidate configuration and the candidate configuration from one commit ago
B. the difference between the current active configuration and the current candidate configuration
C. the difference between the current active configuration and the active configuration from one commit ago
D. the difference between the current candidate configuration and the archived configuration from one commit ago

Answer: D

Question: 12

What are three physical interface properties? (Choose three.)

A. payload scrambling
B. virtual circuit identifier
C. FCS
D. link speed
E. IP address

Answer: A,C,D

Question: 13

Which user authentication method is supported by the Junos OS as a last resort alternative?

A. TACACS+
B. RADIUS
C. local user database
D. enable password

Answer: C

Question: 14

Which two external authentication methods are supported by the Junos OS for user authentication? (Choose two.)

A. RADIUS
B. KERBEROS
C. IPsec
D. TACACS+

Answer: A,D

Question: 15

Which statement is true about the forwarding plane?

A. The forwarding plane is the intelligence of the platform.
B. The forwarding plane is based on an X86 architecture.
C. The forwarding plane maintains the routing tables, bridging table, and primary forwarding table.
D. The forwarding plane implements policers, stateless firewall filters, and class of service.

Answer: D





Another essential way to pass Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) test, it will be given half amazing means to pass the Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) exam. The practical Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) test is actually simulating the actual JN0-101 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify  JN0-101 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos) improvement to be proficient.




Juniper

Exam Name: Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA-Junos)
 

Exam code: JN0-101
 

http://www.examcertify.co.uk/JN0-101.html

5 comments:

  1. Cultural obligation is the 6th portion, along with normally covers about 25 queries. Just about every task administration professional, carries a big societal duty PMI-SP that is certainly vital along with has to be carried out to be able to preserve your ethics with the task administration community.

    ReplyDelete
  2. Hello admin,
    This is a really helpful article and i have bookmarked it. I am not from this field but i am interested. ultrasound 6 weeks Well, i think everyone must have knowledge about his/her health.

    ReplyDelete
  3. Hey,
    These short questions are very helpful to me but couldn't download this video i really want to download this can you please help me out.Well read this latest pakistani news in urdu its also helping me out to pass this exam generally.

    ReplyDelete
  4. These brief questions are very helpful to me but could not download this video i really need watch online movies
    to download this can you please aid me out.Good read this modern-day pakistani news in urdu its additionally serving to me out to go this examination in most cases.

    ReplyDelete
  5. I must say thanks to you for the classical idea sharing which is very effective for us and many of ideas are new for me i appreciate your level and informative effort. latest pakistani news in urdu is update in urdu.

    ReplyDelete