Tuesday, 30 July 2013

642-732 Questions Answers

Cisco

Exam Name: Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey

642-732 PDF
http://www.examcertify.co.uk/642-732.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey exam is by acquiring the right 642-732 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 642-732 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 642-732 materials. It would be best if you can get some 642-732 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1

An initial meeting has been scheduled for a proposed site survey of a customer headquarters location. Which four types of information would be valuable to collect prior to the formal kickoff meeting? (Choose four.)

A. Site type (urban, suburban, external environmental sensitivity, etc.)
B. Business type
C. Number of years in business
D. Number of customers
E. Products and services produced
F. Building type
G. Plans for branch expansion
H. Number of branch locations

Answer: A, B, E, F

Question: 2

The customer had a 802.11b/g WLAN site survey and installation two years ago with the final service performing as expected. Since that time, the customer has experienced modest customer growth while maintaining employee headcount. New wireless applications are being evaluated along with a possible temporary headcount increase, but the current WLAN performance has noticeable performance degradation. What is the most likely cause of the WLAN performance problems?

A. They have added a second microwave to the break room.
B. A new coffee shop with a wireless hotspot has opened across the street.
C. The customer has expanded their shipping capacity by 50%.
D. Employees are now using their smart phones and tablets in the office.

Answer: D

Question: 3

You are working with a client that owns a six-story building in Charlotte, N.C. They occupy the bottom three floors, and currently have a wired LAN. They have contacted you to perform a WLAN site survey of their facility. Which three issues do you need to take into consideration before performing the site survey? (Choose three.)

A. How many other organizations occupy the building?
B. Does the customer facility have a multistory atrium or lobby?
C. Protocol type required, client types in place, and client density?
D. Is WLAN coverage required in the elevators?
E. How many equipment closets do they have per floor and does the infrastructure all run back to a central location?
F. How much signal bleedthrough is permissible between floors?
G. How much WLAN experience does the customer IT staff have?

Answer: B, C, D

Question: 4

You have been contacted by a medium-sized hospitality company that has 50 hotels. They would like to upgrade their existing WLAN in each hotel to 802.11n. While performing the site surveys for each hotel, what are the issues that you need to take into consideration when determining the locations for each AP?

A. Selecting AP locations where power is already available
B. Selecting APs that can be hidden in ceiling panels to provide a secure and clean aesthetic look
C. Selecting locations that are easily accessed so maintenance and upgrades can be performed quickly
D. Selecting locations that make visual assessment of the AP operation easy

Answer: B

Question: 5

During the site survey kick-off meeting with your customer, they ask why you need to verify the existing network infrastructure. Which two reasons do you give them? (Choose two.)

A. You need to verify the make, model, and software versions of all the equipment that will connect to the WLAN components in order to ensure compatibility.
B. You need to verify that the equipment the WLAN components will connect to has sufficient memory capacity to support the additional WLAN connections.
C. You need to verify that there are sufficient switch ports to support the new WLAN connections.
D. You need to verify that the switches the WLAN components will connect to can supply 802.3af inline power, and that they have sufficient ports to support all the new WLAN devices.
E. Depending on the type of APs that are planned for, the deployment may require different types of PoE to be supplied by the LAB switches.

Answer: C, D

Question: 6

After having the kick-off meeting for a new site survey project with your customer, which three factors need to be considered prior to beginning a WLAN site survey? (Choose three.)

A. Will an additional trip to the facility to perform the initial walkthrough be required?
B. How much time should be allocated to survey the locations for the controllers?
C. Will any additional regulatory or safety training be required to complete the site survey?
D. Is access available to all areas of the customer facility where the WLAN is planned to be deployed?
E. Which types of controllers and switches will be required to fully conduct the site survey in all areas of the customer facility?
F. Is access available to customer employees so that initial interviews can be performed?
E. Company

Answer: A, C, D

Question: 7

The customer has an existing 802.11b/g network with Cisco 2500 controllers. The customer would like to migrate to an 802.11a/b/g/n WLAN. Which network infrastructure issue might impact client performance in this proposed controller-based solution?

A. The additional application load placed on servers by 802.11n clients.
B. A bottleneck may occur if the access switch port to the AP only supports 100 Mb/s full duplex.
C. The additional load placed on a RADIUS server by 802.1X authentication traffic on the first work day of each week.
D. The added delay WDS imposes on the client when they roam from one AP to another.

Answer: B

Question: 8

Which option allows the maximum 2.4-GHz channel usage for a survey and data deployment in the ETSI domain?

A. 1, 6, 11
B. 1, 5, 9, 13
C. 1, 6, 9, 14
D. 1, 6, 11, 14

Answer: B

Question: 9

Which two issues do access and backhaul radios experience in mesh networks? (Choose two.)

A. The access radio has to connect to two or several points.
B. The access cell usually covers more area at ground level that may have more sources of reflection and interference.
C. The access cell radio range is larger than the backhaul radio range, which causes the backhaul cell radio to suffer from more interference.
D. Backhaul radios are a bottleneck for throughput.
E. RAPs help MAPs avoid coverage holes.

Answer: B, D

Question: 10

What is the recommended method to protect a wireless outdoor bridge from lightning?

A. Install the wireless outdoor bridge in a grounded NEMA enclosure.
B. Install the wireless outdoor bridge inside a building if possible and only have the antenna outside.
C. Install a fiber-optic link between the wireless outdoor bridge and the antenna.
D. Install a one-meter segment of fiber-optic cable with a copper-to-fiber-optic transceiver to isolate the wireless outdoor bridge from the network cable plant.
E. Install a protection frame in the copper portion of the network cable plant to act as a lighting arrestor.

Answer: D

Question: 11

Which wireless tool would be most useful in planning a WLAN solution prior to performing a site survey?

A. Ekahau Survey
B. Air Magnet Survey
C. Air Magnet Wi-Fi Analyzer
D. Cisco Spectrum Expert
E. Cisco WCS

Answer: E

Question: 12

You have a multinational customer that would like you to perform a wireless site survey for a new manufacturing facility in Singapore. They have had a local vendor install a point-to-point wireless bridge link between two buildings 1 km apart. The ground between the buildings is flat but because facilities are in the mountains, dense fog is an issue. There are no line of sight issues between the buildings. The link is experiencing errors and throughput issues. Currently the two radios are set to operate at 2.4 GHz and the transmit power is set to 7 dBm with 7 dBm antennas. What do you need to take into consideration when performing the site survey for this link?

A. Change the radio power to 17 dBm.
B. Change the radio power to 20 dBm and replace with a 16 dBm antenna.
C. Change the radio power to 29 dBm.
D. Change the radio power to 13 dBm.

Answer: D



Another essential way to pass Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey exams is by obtaining the practice test. If you have practice Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey test, it will be given half amazing means to pass the Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey exam. The practical Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey test is actually simulating the actual 642-732 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 642-732 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey improvement to be proficient.




Cisco

Exam Name: Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey

642-732 Questions

http://www.examcertify.co.uk/642-732.html

No comments:

Post a Comment