Tuesday, 30 July 2013

642-648 Certification Guides

Cisco

Exam Name: Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0)

642-648 PDF
http://www.examcertify.co.uk/642-648.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) exam is by acquiring the right 642-648 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 642-648 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 642-648 materials. It would be best if you can get some 642-648 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1

Which statement is correct concerning the trusted network detection (TND) feature?

A. The Cisco AnyConnect 3.0 Client supports TND on Windows, Mac, and Linux platforms.
B. With TND, one result of a Cisco Secure Desktop basic scan on an endpoint is to determine whether a device is a member of a trusted or an untrusted network.
C. If enabled, and a CSD scan determines that a host is a member of an untrusted network, an administrator can configure the TND feature to prohibit an end user from launching the Cisco AnyConnect VPN Client.
D. When the user is inside the corporate network, TND can be configured to automatically disconnect a Cisco AnyConnect session.

Answer: D

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/vpn_client/anyconnect/anyconnect25/administration/guide/ac03features.html
Trusted Network Detection
Trusted Network Detection (TND) gives you the ability to have AnyConnect automatically disconnect a VPN connection when the user is inside the corporate network (the trusted network) and start the VPN connection when the user is outside the corporate network (the untrusted network). This feature encourages greater security awareness by initiating a VPN connection when the user is outside the trusted network.
If AnyConnect is also running Start Before Logon (SBL), and the user moves into the trusted network, the SBL window displayed on the computer automatically closes.
TND does not interfere with the ability of the user to manually establish a VPN connection. It does not disconnect a VPN connection that the user starts manually in the trusted network. TND only disconnects the VPN session if the user first connects in an untrusted network and moves into a trusted network. For example, TND disconnects the VPN session if the user makes a VPN connection at home and then moves into the corporate office.
Because the TND feature controls the AnyConnect GUI and automatically initiates connections, the GUI should run at all times. If the user exits the GUI, TND does not automatically start the VPN connection.
You configure TND in the AnyConnect profile. No changes are required to the ASA configuration.

Question: 2

Refer to the exhibit.
You are configuring a laptop with the Cisco VPN Client, which uses digital certificates for authentication. Which protocol does the Cisco VPN Client use to retrieve the digital certificate from the CA server?

A. FTP
B. LDAP
C. HTTPS
D. SCEP
E. OCSP

Answer: D

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/asa/asa80/configuration/guide/cert_cfg.html
About CRLs
Certificate Revocation Lists provide the security appliance with one means of determining whether a certificate that is within its valid time range has been revoked by its issuing CA. CRL configuration is a part of the configuration of a trustpoint.
You can configure the security appliance to make CRL checks mandatory when authenticating a certificate (revocation-check crl command). You can also make the CRL check optional by adding the none argument (revocation-check crl none command), which allows the certificate authentication to succeed when the CA is unavailable to provide updated CRL data.
The security appliance can retrieve CRLs from CAs using HTTP, SCEP, or LDAP. CRLs retrieved for each trustpoint are cached for a length of time configurable for each trustpoint.
When the security appliance has cached a CRL for more than the length of time it is configured to cache CRLs, the security appliance considers the CRL too old to be reliable, or "stale". The security appliance attempts to retrieve a newer version of the CRL the next time a certificate authentication requires checking the stale CRL.

Question: 3

When using clientless SSL VPN, you might not want some applications or web resources to go through the Cisco ASA appliance. For these application and web resources, as a Cisco ASA administrator, which configuration should you use?

A. Configure the Cisco ASA appliance for split tunneling.
B. Configure network access exceptions in the SSL VPN customization editor.
C. Configure the Cisco ASA appliance to disable content rewriting.
D. Configure the Cisco ASA appliance to enable URL Entry bypass.
E. Configure smart tunnel to bypass the Cisco ASA appliance proxy function.

Answer: C

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/asa/asa80/asdm60/user/guide/vpn_web.html
Content Rewrite
The Content Rewrite pane lists all applications for which content rewrite is enabled or disabled.
Clientless SSL VPN processes application traffic through a content transformation/rewriting engine that includes advanced elements such as JavaScript, VBScript, Java, and multi-byte characters to proxy HTTP traffic which may have different semantics and access control rules depending on whether the user is using an application within or independently of an SSL VPN device.
By default, the security appliance rewrites, or transforms, all clientless traffic. You might not want some applications and web resources (for example, public websites) to go through the security appliance. The security appliance therefore lets you create rewrite rules that let users browse certain sites and applications without going through the security appliance. This is similar to split-tunneling in an IPSec VPN connection.
You can create multiple rewrite rules. The rule number is important because the security appliance searches rewrite rules by order number, starting with the lowest, and applies the first rule that matches.

Question: 4

Refer to the exhibit.
The "level_2" digital certificate was installed on a laptop.
What can cause an "invalid not active" status message?

A. On first use, a CA server-supplied passphrase is entered to validate the certificate.
B. A "newly installed" digital certificate does not become active until it is validated by the peer device upon its first usage.
C. The user has not clicked the Verify button within the Cisco VPN Client.
D. The CA server and laptop PC clocks are out of sync.

Answer: D

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/asa/asa80/configuration/guide/cert_cfg.html
Certificates have a date and time that they become valid and that they expire. When the security appliance enrolls with a CA and gets a certificate, the security appliance checks that the current time is within the valid range for the certificate. If it is outside that range, enrollment fails.
Same would apply to communication between ASA and PC

Question: 5

Refer to the exhibit.
A NOC engineer is in the process of entering information into the Create New VPN Connection Entry fields. Which statement correctly describes how to do this?

A. In the Connection Entry field, enter the name of the connection profile as it is specified on the Cisco ASA appliance.
B. In the Host field, enter the IP address of the remote client device.
C. In the Authentication tab, click the Group Authentication or Mutual Group Authentication radio button to enable symmetrical pre-shared key authentication.
D. In the Name field, enter the name of the connection profile as it is specified on the Cisco ASA appliance.

Answer: D

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/vpn_client/cisco_vpn_client/vpn_client46/win/user/guide/vc4.html#wp1074766
Step 1 Start the VPN Client by choosing Start > Programs > Cisco Systems VPN Client > VPN Client. Step 2 The VPN Client application starts and displays the advanced mode main window (Figure 4-1). If you are not already there, open the Options menu in simple mode and choose Advanced Mode or press Ctrl-M.
Step 3 Select New from the toolbar or the Connection Entries menu. The VPN Client displays a form
Step 4 Enter a unique name for this new connection. You can use any name to identify this connection; for example, Engineering. This name can contain spaces, and it is not case-sensitive.
Step 5 Enter a description of this connection. This field is optional, but it helps further identify this connection.
For example, Connection to Engineering remote server.
Step 6 Enter the hostname or IP address of the remote VPN device you want to access.
Group Authentication
Your network administrator usually configures group authentication for you. If this is not the case, use the following procedure:
Step 1 Click the Group Authentication radio button.
Step 2 In the Name field, enter the name of the IPSec group to which you belong. This entry is case-sensitive.
Step 3 In the Password field, enter the password (which is also case-sensitive) for your IPSec group. The field displays only asterisks.
Step 4 Verify your password by entering it again in the Confirm Password field.

Question: 6

Refer to the exhibit.
A new NOC engineer is troubleshooting a VPN connection. Which statement about the fields within the Cisco VPN Client Statistics screen is correct?

A. The ISP-assigned IP address of 10.0.21.1 is assigned to the VPN adapter of the PC.
B. The IP address of the security appliance to which the Cisco VPN Client is connected is 192.168.1.2.
C. CorpNet is the name of the Cisco ASA group policy whose tunnel parameters the connection is using.
D. The ability of the client to send packets transparently and unencrypted through the tunnel for test purposes is turned off.
E. With split tunneling enabled, the Cisco VPN Client registers no decrypted packets.

Answer: B

Question: 7

An XYZ Corporation systems engineer, while making a sales call on the ABC Corporation headquarters, tried to access the XYZ sales demonstration folder to transfer a demonstration via FTP from an ABC conference room behind the firewall. The engineer could not reach XYZ through the remote-access VPN tunnel. From home the previous day, however, the engineer did connect to the XYZ sales demonstration folder and transferred the demonstration via IPsec over DSL. To get the connection to work and transfer the demonstration, what should the engineer do?

A. Change the MTU size on the IPsec client to account for the change from DSL to cable transmission.
B. Enable the local LAN access option on the IPsec client.
C. Enable the IPsec over TCP option on the IPsec client.
D. Enable the clientless SSL VPN option on the PC.

Answer: C

Explanation:
IP Security (IPSec) over Transmission Control Protocol (TCP) enables a VPN Client to operate in an environment in which standard Encapsulating Security Protocol (ESP, Protocol 50) or Internet Key Exchange (IKE, User Datagram Protocol (UDP) 500) cannot function, or can function only with modification to existing firewall rules. IPSec over TCP encapsulates both the IKE and IPSec protocols within a TCP packet, and it enables secure tunneling through both Network Address Translation (NAT) and Port Address Translation (PAT) devices and firewalls

Question: 8

Refer to the exhibit.
While configuring a site-to-site VPN tunnel, a new NOC engineer encounters the Reverse Route Injection parameter. Assuming that static routes are redistributed by the Cisco ASA to the IGP, what effect does enabling Reverse Route Injection on the local Cisco ASA have on a configuration?

A. The local Cisco ASA advertises its default routes to the distant end of the site-to-site VPN tunnel.
B. The local Cisco ASA advertises routes from the dynamic routing protocol that is running on the local Cisco ASA to the distant end of the site-to-site VPN tunnel.
C. The local Cisco ASA advertises routes that are at the distant end of the site-to-site VPN tunnel.
D. The local Cisco ASA advertises routes that are on its side of the site-to-site VPN tunnel to the distant end of the site-to-site VPN tunnel.

Answer: C

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/products/ps6120/products_configuration_example09186a00809d07de.shtml

Question: 9

Refer to the exhibit.
A NOC engineer needs to tune some prelogin parameters on an SSL VPN tunnel. From the information that is shown, where should the engineer navigate to find the prelogin session attributes?

A. "engineering" Group Policy
B. "contractor" Connection Profile
C. "engineer1" AAA/Local Users
D. DfltGrpPolicy Group Policy

Answer: B

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/security/vpn_client/anyconnect/anyconnect30/administration/guide/ac05hostscanposture.html#wp1039696

Question: 10

Refer to the exhibit.
A NOC engineer needs to tune some postlogin parameters on an SSL VPN tunnel. From the information shown, where should the engineer navigate to, in order to find all the postlogin session parameters?

A. "engineering" Group Policy
B. "contractor" Connection Profile
C. DefaultWEBVPNGroup Group Policy
D. DefaultRAGroup Group Policy
E. "engineer1" AAA/Local Users

Answer: A

Explanation:
http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/12_4t/12_4t11/htwebvpn.html#wp1054618
The policy group is a container that defines the presentation of the portal and the permissions for resources that are configured for a group of remote users. Entering the policy group command places the router in webvpn group policy configuration mode. After it is configured, the group policy is attached to the SSL VPN context configuration by configuring the default-group-policy command.
The following tasks are accomplished in this configuration:
• The presentation of the SSL VPN portal page is configured.
• A NetBIOS server list is referenced.
• A port-forwarding list is referenced.
• The idle and session timers are configured.
• A URL list is referenced.

Question: 11

Refer to the exhibit.
For the ABC Corporation, members of the NOC need the ability to select tunnel groups from a drop-down menu on the Cisco WebVPN login page. As the Cisco ASA administrator, how would you accomplish this task?

A. Define a special identity certificate with multiple groups, which are defined in the certificate OU field, that will grant the certificate holder access to the named groups on the login page.
B. Under Group Policies, define a default group that encompasses the required individual groups that will appear on the login page.
C. Under Connection Profiles, define a NOC profile that encompasses the required individual profiles that will appear on the login page.
D. Under Connection Profiles, enable "Allow user to select connection profile."

Answer: D

Explanation:
Cisco ASDM User Guide Version 6.1
Add or Edit SSL VPN Connections > Advanced > SSL VPN
This dialog box lets you configure attributes that affect what the remote user sees upon login. Fields • Login Page Customization—Configures the look and feel of the user login page by specifying which preconfigured customization attributes to apply. The default is DfltCustomization. • Manage—Opens the Configure GUI Customization Objects window. • Connection Aliases—Lists in a table the existing connection aliases and their status and lets you add or delete items in that table. A connection alias appears on the user login page if the connection is configured to allow users to select a particular connection (tunnel group) at login. – Add—Opens the Add Connection Alias window, on which you can add and enable a connection alias. – Delete—Removes the selected row from the connection alias table. There is no confirmation or undo. • Group URLs—Lists in a table the existing group URLs and their status and lets you add or delete items in that table. A group URL appears on the user login page if the connection is configured to allow users to select a particular group at login. – Add—Opens the Add Group URL window, on which you can add and enable a group URL. – Delete—Removes the selected row from the connection alias table. There is no confirmation or undo.

Question: 12

Refer to the exhibit.
A junior network engineer configured the corporate Cisco ASA appliance to accommodate a new temporary worker. For security reasons, the IT department wants to restrict the internal network access of the new temporary worker to the corporate server, with an IP address of 10.0.4.10. After the junior network engineer finished the configuration, an IT security specialist tested the account of the temporary worker. The tester was able to access the URLs of additional secure servers from the WebVPN user account of the temporary worker. What did the junior network engineer configure incorrectly?

A. The ACL was configured incorrectly.
B. The ACL was applied incorrectly or was not applied.
C. Network browsing was not restricted on the temporary worker group policy.
D. Network browsing was not restricted on the temporary worker user policy.

Answer: B



Another essential way to pass Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) test, it will be given half amazing means to pass the Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) exam. The practical Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) test is actually simulating the actual 642-648 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 642-648 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0) improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN v2.0)

642-648 Questions

http://www.examcertify.co.uk/642-648.html

No comments:

Post a Comment