Monday, 29 July 2013

350-050 Online Study

Cisco

Exam Name: 350-050 CCIE Wireless Written Exam (Version 2.0)

350-050 PDF
http://www.examcertify.co.uk/350-050.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) exam is by acquiring the right 350-050 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 350-050PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 350-050 materials. It would be best if you can get some 350-050 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1

Which two security features are associated with a wireless network employing 802.11i configured as a Robust Security Network? (Choose two.)

A. WEP
B. AES-CCMP
C. 802.11x
D. IPsec
E. TKIP
F. 802.1x

Answer: B,F

Question: 2

Before conducting a passive RF site survey with a standalone AP, which two of these should be statically configured on the AP? (Choose two.)

A. passive client
B. channel assignment
C. DTPC
D. Tx power level
E. channel scan defer priority

Answer: B,D

Question: 3

After interviewing a customer to understand wireless client requirements, you determine that 802.11b must be enabled to support legacy clients within a mixed-mode environment. Which recommendation will have the greatest impact on mitigating the effects of 802.11b clients on the rest of the network?

A. Restrict OFDM modulation from being used.
B. Make 11 Mb/s the lowest mandatory rate.
C. Enable a separate SSID for 802.11b clients.
D. Enable a short preamble.

Answer: B

Question: 4

In a Cisco Unified Wireless Network environment, which two of these are required in order for clients to connect with MCS data rates? (Choose two.)

A. EDCF
B. client MFP
C. multiple spatial streams
D. AES-CCMP
E. 40-MHz channels

Answer: A,D

Question: 5

The 802.11-2007 standard includes which two amendments to the original 802.11 standard? (Choose two.)

A. 802.11c
B. 802.11d
C. 802.11j
D. 802.11r
E. 802.11u

Answer: B,C

Question: 6

You are designing a wireless network utilizing EAP-TLS. One design requirement is to provide per-user differentiated QoS using only one SSID. What is the best way to achieve this goal?

A. using WMM override
B. using Cisco Airespace VSAs
C. using QoS Enhanced BSS
D. using AP groups
E. Company

Answer: B

Question: 7

What does the letter P in the designation of the AIR-CAP3502P AP indicate?

A. The AP supports the new IEEE 802.11p (WAVE) wireless standard.
B. The AP requires professional installation.
C. The AP can be used in plenum applications.
D. The AP is compatible with polarization type antennae.

Answer: B

Question: 8

You are converting your wireless infrastructure from a data-only design to a location services design. Which task do you need to complete?

A. Disable the DSSS speeds for RFID compatibility.
B. Use fewer APs to avoid RFID 3D imaging.
C. Set APs to maximum power for RF fingerprinting.
D. Locate APs at the edges of your coverage area for trilateration.

Answer: D

Question: 9

Which statement about heat maps on Cisco WCS is true?

A. They are predictive and rely only on the accuracy of the information that is provided with the map.
B. They are based on real-time actual values if Cisco Compatible Extensions is enabled on the APs.
C. They are predictive but can be converted to real values by using the Refresh from network button.
D. They are based on real-time actual values because of fingerprinting.

Answer: A

Question: 10

A clause 15 radio uses ___________ and supports data rates of ___________ .

A. FHSS or DSSS, 1 Mb/s up to 11 Mb/s
B. DSSS, 1 Mb/s and 2 Mb/s
C. FHSS, 1 Mb/s and 2 Mb/s
D. DSSS, 1 Mb/s up to 11 Mb/s

Answer: B

Question: 11

_________ is classified as an 802.11i RSN with _________ as the mandatory encryption protocol.

A. WEP, TKIP
B. WPA2,TKIP
C. WPA, AES
D. WPA2, AES

Answer: D




Another essential way to pass 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) exams is by obtaining the practice test. If you have practice 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) test, it will be given half amazing means to pass the 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) exam. The practical 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) test is actually simulating the actual 350-050 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 350-050 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need 350-050 CCIE WIRELESS WRITTEN EXAM (VERSION 2.0) improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: 350-050 CCIE Wireless Written Exam (Version 2.0)

350-050 Questions

http://www.examcertify.co.uk/350-050.html

No comments:

Post a Comment