Cisco
Exam Name: Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE)
640-721 PDF
http://www.examcertify.co.uk/640-721.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Implementing
Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE) exam is by acquiring
the right 640-721 study materials.
This is essential for the reason that not getting the right study materials
will not surely help you prepare and eventually passing the Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE) certification
exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of
the common forms of the 640-721 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Implementing
Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE) materials available
out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and
applicable 640-721 materials. It
would be best if you can get some 640-721
samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question:
1
|
What is fading?
A. Another signal source
is producing energy on the channel in which you are trying to operate.
B. The desired signal
reaches the receiving antenna via multiple paths, each of which has a different
propagation delay and path loss.
C. A time-varying change
in the path loss of a link with the time variance governed by the movement of
objects in the environment, including the transmitter and receiver themselves.
D. A function of the
frequency and should be provided in the cable specification by the vendor.
E. The minimum signal
level for the receiver to be able to acceptably decode the information.
F. The time delay from the
reception of the first instance of the signal until the last instance.
Answer: C
|
Question:
2
|
Which limitation applies
to the use of the Cisco WLAN Solution Management over Wireless feature?
A. Controllers must be
managed using only secure protocols (that is, SSH and HTTPS), not no secure
protocols (that is, HTTP and Telnet).
B. Read-write access is
not available; only read-only access is supported.
C. Uploads and downloads
from the controller are not allowed.
D. Wireless clients can
manage other controllers however not the same controller and AP to which the
client is associated.
Answer: C
|
Question:
3
|
Up to how many Cisco WiSMs
are supported in a single mobility group operating under v5.0 code?
A. 5
B. 12
C. 16
D. 24
E. 150
F. 300
Answer: B
|
Question:
4
|
The existing Cisco Unified
Wireless Controller is running v5.0 code for both the controllers and the Cisco
WCS. A controller has been configured with an appropriate rogue rule condition
to report discovered APs to the Cisco WCS. What default alarm level is used to
display all rogue APs in the Alarm Summary?
A. Critical
B. Flash
C. Major
D. Minor
E. Urgent
Answer: D
|
Question:
5
|
Cisco Client Management
Frame Protection is running on a mobility group with two controllers. Which two
MFP requirements protect the network? (Choose two.)
A. forces clients to
authenticate, using a secure EAP method only
B. implements the
validation of wireless management frames
C. requires CCXv5
D. requires the use of a
nonbroadcast SSID
E. requires CCXv4
Answer: B, C
|
Question:
6
|
What is the result when
client exclusion is enabled with a timeout value of zero?
A. Clients are excluded
indefinitely.
B. Clients are never
excluded.
C. Client exclusion is
disabled.
D. Clients must be
explicitly included by specifying the MAC address.
E. Exclusion and inclusion
is determined by access list.
Answer: A
|
Question:
7
|
The central office is
currently using a combination of 4400 and 2100 series WLAN controllers running
v4.2 and a variety of LWAPP-enabled access points servicing both 2.4 GHz and 5
GHz. The WLAN deployment has been extended to each remote office by
implementing a 526 WLAN controller running v4.1 and several 521 access points.
Wireless client deployment uses EAP-TLS authentication using a centralized
RADIUS server plus 802.11n for performance. After the first remote office
deployment, remote office users complain that they are not connecting via
802.11n. What is the most likely cause of this problem?
A. The 526 WLAN controller
does not support external authentication via RADIUS, prohibiting
authentication.
B. The 521 AP does not
support 5 GHz, which prohibits 802.11n.
C. The 521 AP and 526 WLAN
controllers do not support AES, which prohibits 802.11n.
D. The 526 WLAN controller
does not support 802.11n with v4.1 and must be upgraded to v4.2.
E. The 526 WLAN controller
does not support 802.11n with either v4.1 or v4.2.
Answer: E
|
Question:
8
|
How do the features that
are available on the Cisco WCS for Linux version differ from those of the Cisco
WCS for Windows version?
A. Assuming that there are
no differences in hardware, a Cisco WCS for Linux can support up to 750
wireless LAN controllers. A Cisco WCS for Windows can support up to 250
wireless LAN controllers.
B. Cisco WCS for Windows
includes support for Cisco Spectrum Expert clients. Cisco WCS for Linux does
not support Cisco Spectrum Expert clients.
C. Cisco WCS for Linux is
required for deployments.
D. There are no
differences in features between the Linux and Windows versions of Cisco WCS.
Answer: D
|
Question:
9
|
Which CLI command shows
the controller configuration in a way that is similar to the way that it is
displayed on Cisco IOS routers?
A. show config
B. show run config
C. show run-config
D. show running config
E. show running-config
Answer: E
|
Question:
10
|
Which two attacks does
Management Frame Protection help to mitigate? (Choose two.)
A. Eavesdropping
B. Denial of Service
C. War Driving
D. Man-in-the-Middle
Answer: B, D
|
Question:
11
|
Lightweight access points
send control traffic to which device(s)?
A. Other access points.
B. The Wireless Control
System.
C. The Wireless
Controller.
D. Lightweight access
points don't send control traffic.
Answer: C
|
Question:
12
|
Which three elements
define the 802.11n implementation of MIMO? (Choose three.)
A. Channel Bonding
B. Dynamic Frequency
Selection
C. Maximal Ratio Combining
D. Packet Aggregation
E. Spatial Multiplexing
F. Transmit Beam Forming
Answer: C, E, F
|
No comments:
Post a Comment