Monday, 29 July 2013

640-461 Preparation Guides

Cisco

Exam Name: Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0

640-461 PDF
http://www.examcertify.co.uk/640-461.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 exam is by acquiring the right 640-461 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 640-461 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 640-461 materials. It would be best if you can get some 640-461 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1

Which two fields are required parameters when manually creating users on Cisco Unity Connection with predefined templates? (Choose two.)

A. Username (alias)
B. Extension
C. First name and last name
D. Employee ID
E. Title

Answer: A, B

Explanation:
following items need to be configured when creating new user from predefined template:
User Template Type (extension), Based on Template, Alias, Display Name, Mailbox Store, Outgoing Fax Server, Phone System, Generate SMTP Proxy Address From Corporate Email Address (Cisco Unity Connection 8.5 and Later only)
http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/8x/gui_reference/guide/8xcucgrg030.html#wp1521731

Question: 2

Users report that all external callers are leaving urgent voice-mail messages. Where can this behavior be changed?

A. Under the Phone Menu Configuration > Unidentified Callers Message Urgency
B. Under the Opening Greeting > Unidentified Callers Message Urgency
C. Under the Message Settings > Unidentified Callers Message Urgency
D. Under the System Call Handlers > Unidentified Callers Message Urgency
E. Under the Voice-mail Box Settings > Unidentified Callers Message Urgency

Answer: C

Explanation:
message urgency indicates the action that Cisco Unity Connection allows when a message has been left by an unidentified caller or by a user who has not explicitly signed in.
Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/8x/gui_reference/guide/8xcucgrg010.html#wp1051385

Question: 3

Which tools allow the administrator to migrate users from Cisco Unity to Cisco Unity Connection?

A. Cisco Object Backup and Restore Application Suite
B. Cisco Disaster Recovery Framework Tool
C. Cisco Real Time Monitoring Tool
D. Cisco Unity Serviceability Tool

Answer: A

Explanation:
To migrate messages and data from Cisco Unity 4.0(5) or later to Connection 8.x, we recommend that you use the Cisco Unified Backup and Restore Application Suite (COBRAS) instead of the Migrate Messages and Migrate Users utilities.
Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/8x/administration/guide/8xcucsag030.html#wp1053312

Question: 4

When creating a Cisco Unity Connection user template, which element should you configure to automatically play a "This department is closed" message at specific hours?

A. greeting schedule
B. extension greetings
C. schedule
D. active schedule

Answer: D

Question: 5

Which three options are valid for creating users in Cisco Unity Connection? (Choose three.)

A. manual creation
B. bulk using *.csv file
C. bulk using enterprise parameters
D. Cisco Unity Connection Serviceability
E. automatic creation through TUI by users dialing into voice mail
F. import through Active Directory

Answer: A, B, F

Explanation:
Cisco Unity Connection Serviceability, a web-based troubleshooting tool for Cisco Unity Connection.
Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/2x/serviceability/cuc_administration/guide/2xcucservag010.html

Question: 6

Which statement about Cisco Unity Connection user templates is true?

A. Changes in user templates affect only new users to be created.
B. Changes in user templates affect only existing users.
C. Changes in user templates affect new and existing users.
D. Changes in user templates have no impact on users unless those users are imported through Active Directory.

Answer: A

Explanation:
changes to the template will not affect any currently existing user accounts that were based on the template when they were created. Changes to a user template affect only those accounts that are created subsequent to the changes.
Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/1x/user_mac/guide/mac060.html

Question: 7

Users report that when they press the Messages button on their phones, they often get a busy tone. Which option can rectify this issue?

A. Disable the Callers Can Edit Messages checkbox under the Message settings
B. The CSS for the phones does not contain the voice-mail port partitions
C. The CSS for the phone does not contain the voice-mail pilot partition.
D. Precede all Cisco Unity Connection greetings to announce that each message is limited to 90 seconds long to free up voice-mail ports.

Answer: A

Question: 8

Which three rules are valid transfer rules in Cisco Unity Connection? (Choose Three)

A. Standard
B. alternate
C. closed
D. holiday
E. nonstandard

Answer: A, B, C

Explanation:
Standard Transfer Rule
This transfer rule applies during the work hours that your Cisco Unity administrator specified for your organization, or in other situations when no other transfer rule is enabled.
By design, the standard transfer rule cannot be disabled.
Alternate Transfer Rule
Enable this transfer rule to apply during a specific time period when you want to override the other transfer rules. For example, you may want to route all your calls directly to voice mail while you are out of the office or you may want to transfer your calls to a different extension if you are temporarily working from another location.
As long as it is enabled, the alternate transfer rule overrides all other transfer rules.
Closed Transfer Rule
Enable this transfer rule if you want Cisco Unity to perform different transfer actions during the nonwork hours that your Cisco Unity administrator specified for your organization. (For example, you may want to route all your calls directly to voice mail during nonwork hours.)
As long as it is enabled, the closed transfer rule overrides the standard transfer rule during nonbusiness hours.
http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/unity/5x/user/guide/assistant/ex/cuugasste070.html

Question: 9

Which Cisco Unity Connection report provides a summary view of the current size, last error condition, and status of the mailbox store?

A. Users
B. Message Traffic
C. Mailbox Store
D. System Configuration

Answer: C

Question: 10

By default, how many failed attempts at signing into Cisco Unity Connection is a user allowed before their account is locked out?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
E. 6
F. no limit

Answer: B

Question: 11

To monitor the service health and performance, which service should you activate in Cisco Unity Connection?

A. CUC Performance Service
B. CUC System Auditing
C. Real-Time Monitoring Tool
D. Cisco Serviceability Reporter

Answer: D




Another essential way to pass Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 exams is by obtaining the practice test. If you have practice Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 test, it will be given half amazing means to pass the Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 exam. The practical Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 test is actually simulating the actual 640-461 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 640-461 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0 improvement to be proficient.


 

Cisco

Exam Name: Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration v8.0

640-461 Questions

http://www.examcertify.co.uk/640-461.html

No comments:

Post a Comment