Sunday, 14 July 2013

1Z0-899 E-Books

Oracle

Exam Name: Java EE 6 Web Component Developer Certified Expert Exam

1Z0-899 PDF

http://www.examcertify.com/1Z0-899.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for JAVA EE 6 WEB  COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM exam is by acquiring the right 1Z0-899 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 1Z0-899 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 1Z0-899 materials. It would be best if you can get some 1Z0-899 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1
 
Given the element from the web application deployment descriptor:
<jsp – property – group>
<url – pattern>/main/page1.jsp</url – pattern>
<scripting – invalid>true</scripting – invalid>
</jsp—property—group>
And given that /main/page1.jsp contains:
<%  int  i  =  12;  %>
<b> <%=  i %> </b>
What is the result?

A. <b> <b>
B. <b> l2 </b>
C. The JSP fails to execute.
D. <% int  i  =  12  %>
<b> <%=  i  % > < b>

Answer: C   

Question: 2
 
A web application allows the HTML title banner to be set using a context initialization parameter called titlestr. Which two properly set the title in the scenario? (Choose two)

A. <title> $ {titlestr} </title>
B. <title> $ {initparam.titlestr}</title>
C. <title> $ {param [0]. titlestr} </title>
D. <title> $ {paramValues.titleStr} </title>
E. <title> $ {initParam [‘titleStr’] } </title>
F. <title> $ {servletParams.titleStr} </title>
G. <title> $ {request.get (“titleStr”) } </title>

Answer: B, E   

Question: 3
 
Given:
11. <%
12.          request.setAttribute (“vals”, new String[] {“1”, “2”, “3”, “4”});
13.          request.setAttribute (“index”, “2”);
14. %>
15. <% - - insert code here - - %>
Which three EL expressions, inserted at line 15, are valid and evaluate to “3”? (Choose three)

A. ${vals.2}
B. ${vals [“2”] }
C. ${vals.index}
D. ${vals[index] }
E. ${vals} [index]
F. ${vals. (vals.index) }
G. ${vals [vals[index-1]] }

Answer: B, D, G   

Question: 4
 
Given:
Which three EL expressions, inserted at line 16, are valid and evaluate to “d”? (Choose three)

A. ${map.c}
B. ${map.[c]}
C. ${map.[“c”]}
D. ${map.map.b}
E. ${map.[map.b]}
F. ${map. (map.b)}

Answer: A, C, E   

Question: 5
 
You are building a dating service web site. Part of the form to submit a client's profile is a group of radio buttons for the person's hobbies:
20. <input type  = ‘radio’ name = ‘hobbyEnum’ value = ‘HIKING’> Hiking <br>
21. <input type  = ‘radio’ name = ‘hobbyEnum’ value = ‘SKING’> Sking <br>
22. <input type  = ‘radio’ name = ‘hobbyEnum’ value = ‘SCUBA’> SCUBA <br>
23. <! - - and more options - - >>
After the user submits this form, a confirmation screen is displayed with these hobbies listed. Assume that an application-scoped hobbies, holds a map between the hobby enumerated type and the display name. Which EL code snippet will display Nth element of the user's selected hobbles?

A. ${hobbies [hobbyEnum[N]}
B. ${hobbies [paramValues.hobbyEnum[N]]}
C. ${hobbies [paramValues @ ‘hobbyEnum’ @N]
D. ${hobbies.get(paramValues.hobbyEnum[N]) }
E. ${hobbies [paramValues.hobbyEnum.get(N)] }

Answer: B   

Question: 6
 
Given:
1.  <% int[] nums = {42,420,4200};
2.  request.setAttribute("foo", nums); %>
3.  ${5 + 3 It 6}
4.  S(requestScope['foo'][0] ne 10 div0>
5.  ${10 div 0}
What is the result?

A. true  true
B. false  true
C. false  true  0
D. true  true  Infinity
E. false  true  Infinity
F. An exception is thrown
G. Compilation or translation fails

Answer: E   

Question: 7
 
You are building a web application with a scheduling component. On the JSP, you need to show the current date, the date of the previous week, and the date of the next week. To help you present this information, you have created the following EL functions in the ‘d’ namespace:
•            Name : curData; signature: java.util.utilDate CurrentDate()
•            Name : curData; signature: java.util.utilDate addweek (java.util.Date, int)
•            Name: dateString; signature: java.util.String getDataString (jave.util.Data)
Which EL code snippet will generate the string for the previous week?

A. ${d:dateString(affWeek(curDate(), -1)) }
B. ${d:dateString [addWeek[curDate[], - ]] }
C. ${d:dateString [d:addWeek[d:curDate[], - 1]] }
D. ${d:dateString (d:addWeek(d:curDate(), -1)) }

Answer: D   

Question: 8
 
Given a header in an HI IP request:
X-Retries: 4
A Which two retrieve the value of the header from a given HttpServletRequest request? (Choose two)

A. request-getHeader("X-Retries")
B. request.getlntHeader("X-Retries")
C. request.getRequestHeader("X-Retries")
D. request.getHeaders{"X-Retries").get(0)
E. request.getRequestHeaders("X-Retries").get(0)

Answer: A, B   

Question: 9
 
Given an HttpServletRequestrequest and HttpResponseresponse, which sets a cookie “username” with the value “joe” in a servlet?

A. request.addCookie("username", "joe")
B. request.setCookie("username", "joe")
C. response.addCookie("username", "joe")
D. request.addHeader(new Cookie("username", "joe"))
E. request.addCookie(new Cookie("username", "joe"))
F. response.addCookie(new Cookie("username", "joe"))
G. response.addHeader(new Cookie("username", "joe"))

Answer: F   

Question: 10
 
Which annotation enables a servlet to efficiently process requests of typo multipart/form-data that involve large files being uploaded by the client?

A. @AcceptMultipart
B. @MultiPartConfig
C. @MultiPartFormData
D. @WebServlet (multipart = true)

Answer: B   

Explanation:
Reference:

Question: 11
 
APIs for dynamically registering servlets and filters can be called at:

A. Context initialization time
B. Any time
C. There is no way to dynamically register servlets and filters
D. Context destruction time
E. Injected into a servlet context

Answer: A   

Question: 12
 
ServletRegistration.Dynamic can be used to configure (Choose two)




A. Filter mappings
B. add init params
C. set asyncSupported to true
D. add Listeners

Answer: A, B   

Explanation:
Reference:





Another essential way to pass JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM exams is by obtaining the practice test. If you have practice JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM test, it will be given half amazing means to pass the JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM exam. The practical JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM test is actually simulating the actual 1Z0-899 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 1Z0-899 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need JAVA EE 6 WEB COMPONENT DEVELOPER CERTIFIED EXPERT EXAM improvement to be proficient.



Oracle

Exam Name: Java EE 6 Web Component Developer Certified Expert Exam

1Z0-899 Questions

http://www.examcertify.com/1Z0-899.html

 


No comments:

Post a Comment