Monday, 29 July 2013

70-687 Test Certificatin

Microsof

Exam Name: Configuring Windows 8

70-687 PDF
http://www.examcertify.co.uk/70-687.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CONFIGURING WINDOWS 8 exam is by acquiring the right 70-687 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CONFIGURING WINDOWS 8 certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the  70-687 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CONFIGURING WINDOWS 8 materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 70-687 materials. It would be best if you can get some 70-687 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

A company has 100 client computers that run Windows 8. You need to assign static IPv6 addresses to the client computers. Which Windows Powershell cmdlet should you run?

A. Set-NetTCPSetting
B. Set-NetIPInterface
C. Set-NetlPv6Protocol
D. set-NetIPAddress

Answer: D     

Explanation:
Modifies IP address configuration properties of an existing IP address

Question: 2     

A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8. Portable client computers no longer connect to the corporate wireless network. You need to ensure that when the corporate wireless network is available, the computers always connect to it automatically. Which two actions would achieve the goal? (Each correct answer presents a complete solution.
Choose two.)

A. Create a Group Policy object (GPO) to configure a wireless network policy. Link the GPO to the organizational unit that contains the computers.
B. Configure the corporate wireless network as an unmetered network.
C. Configure the corporate wireless network as a preferred network.
D. Manually connect to the corporate wireless network and select the option to connect automatically to that network.

Answer: C,D     

Question: 3     

A company has client computers that run Windows 8. The corporate network is configured for tPv4 and IPv6. You need to disable Media Sensing for IPv6 on the client computers without affecting IPv4 communications. What should you do on each client computer?

A. Run the Disable-NetAdapterBinding Windows PowerShell cmdlet.
B. Run the Disable-NetAdapter Windows PowerShell cmdlet.
C. Run the Set-NetlPv6Protocol Windows PowerShell cmdlet.
D. Run the Set-NetlPv4Protocol Windows PowerShell cmdlet.

Answer: C     

Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh826144.aspx
Set-NetIPv6Protocol [-DhcpMediaSense<DhcpMediaSense>]
Modifies the DHCPMediaSense property. This parameter value provides a mechanism for the network adapter to notify the protocol stack of media connect and disconnect events. These events trigger the DHCP client to take some action, such as attempting to renew a DHCP lease or removing routes related to a disconnected network. One application of Media Sense enables the network parameters on the notebook computer of a roaming user to automatically and ransparently update without rebooting when the user moves from one location to another.
The acceptable values for this parameter are:
Enabled: DhcpMediaSense set to Enabled.
Disabled: DhcpMediaSense is set to Disabled.
The default value is Enabled

Question: 4     

DRAG DROP
A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8. Two computers named COMPUTER1 and COMPUTER2 are connected to one network switch and joined to the domain. Windows Firewall is turned off on both computers.
You are planning a remote management solution. You have the following requirements:
Ensure that COMPUTER2 can run remote commands on COMPUTER1.
Test the solution by successfully running a command from COMPUTER2 that executes on COMPUTER1.
You need to select the commands to run on COMPUTER1 and COMPUTER2 to meet the remote management requirements.
Which commands should you run? (To answer, drag the appropriate command or commands to the correct location or locations in the answer area. Commands may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:     


Question: 5     

A company has 100 client computers that run Windows 8. The client computers are members of a workgroup. A custom application requires a Windows Firewall exception on each client computer. You need to configure the exception on the client computers without affecting existing firewall settings. Which Windows PowerShell cmdlet should you run on each client computer?

A. New-NetFirewallRule
B. Set-NetFirewallSetting
C. Set-NetFirewallRule
D. Set-NetFirewallProfile
E. New-NetIPSecMainModeRule

Answer: A     

Explanation:
Creates a new inbound or outbound firewall rule and adds the rule to the target computer.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj554908.aspx
New-NetFirewallRule -DisplayName “Allow Inbound Telnet” -Direction Inbound -Program%SystemRoot%\System32\tlntsvr.exe -RemoteAddress LocalSubnet -Action Allow

Question: 6     

A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8. Portable client computers connect to the corporate wireless network. You have the following requirements:
Prevent users from configuring a wireless network by using settings from a USB flash drive.
Do not affect the use of other USB devices.
You need to create a Group Policy object (GPO) to meet the requirements.
Which GPO should you create?

A. A GPO that disables the Allow only USB root hub connected Enhanced Storage Features policy setting.
B. A GPO that enables wireless policy processing.
C. A GPO that prohibits connections to mobile broadband networks when roaming.
D. A GPO that configures Windows Connect Now settings.

Answer: D     

Explanation:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/What-is-Windows-Connect-Now
Computer Configuration\Policies\Administrative Templates\Network\Windows Connect Now Turn Off Ability To Configure Using A USB Flash Drive setting:
Prevents Windows from being able to store a Windows Connect Now configuration to a UFD.
Because the Windows Connect Now information stored on a UFD contains information that can allow computers to access your protected wireless network, you might choose to disable this setting to improve the security of your wireless networks.
http://sourcedaddy.com/windows-7/windows-connect-now-in-windows-7.html

Question: 7     

A company has client computers that run Windows 8.
The client computers are connected to a corporate private network.
Users are currently unable to connect from their home computers to their work computers by using Remote Desktop.
You need to ensure that users can remotely connect to their office computers by using Remote Desktop. Users must not be able to access any other corporate network resource from their home computers.
Which setting should you configure on the home computers?

A. Virtual Private Network connection
B. Remote Desktop local resources
C. DirectAccess connection
D. Remote Desktop Gateway IP address

Answer: A     

Explanation:
DirectAccess is for Windows Server 2008/2012/Win 7 Ultimate/Enterprise/Win 8 Enterprise only RD Gateway setup is only for servers Create VPN through manage networks. File --> Allow incoming connections. Connect through internet and create VPN which will allow one computer at a time to view the hosts resources, and only the hosts resources unlike standard VPNs.

Question: 8     

A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8. Client computers use Window BitLocker Drive Encryption with a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to create a Group Policy object (GPO) that will secure the TPM owner information. Which policy setting should you configure?

A. Enable the Turn on TPM backup to Active Directory Domain Services policy setting.
B. Enable the Configure the level of TPM usage authorization information available to the registry policy setting.
C. Set the Configure the level of TPM owner authorization information available to operating system policy setting to Full.
D. Enable the Configure TPM platform validation profile policy setting.

Answer: A     

Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj679889.aspx


Question: 9  

A company has client computers that run Windows 8. The company uses Windows BitLocker Drive Encryption with the data-only option o all client computers.
You delete a file containing highly confidential information from your computer. You need to clear the free space on the hard drive to minimize the chance of the confidential information being recovered. Which command should you run on the client computer?

A. manage-bde –w
B. chkdsk/spotfix
C. diskpart clean
D. BdeHdCfg -target c: shrink

Answer: A  

Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj647761.aspx
Manage-bde –WipeFreeSpace|-w [<Drive>] [-Cancel] [-computername <Name>] [{-?|/?}] [{-help|-h}] manage-bde -w C:
Wipes the free space on the volume removing any data fragments that may have existed in the space.

Question: 10  

You deploy several tablet PCs that run Windows 8. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do?

A. Configure the active power plan to disable Wake Timers.
B. Configure the active power plan to use Fast Startup.
C. In Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate.
D. In Power Options, configure the sleep button setting to Sleep.

Answer: C  




Another essential way to pass CONFIGURING WINDOWS 8 exams is by obtaining the practice test. If you have practice CONFIGURING WINDOWS 8 test, it will be given half amazing means to pass the CONFIGURING WINDOWS 8 exam. The practical CONFIGURING WINDOWS 8 test is actually simulating the actual 70-687 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 70-687 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CONFIGURING WINDOWS 8 improvement to be proficient.



Microsof

Exam Name: Configuring Windows 8

70-687 Questions

http://www.examcertify.co.uk/70-687.html

No comments:

Post a Comment