Monday, 29 July 2013

100-101 Brain Exam

Cisco

Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1

100-101 PDF
http://www.examcertify.co.uk/100-101.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 exam is by acquiring the right 100-101 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 100-101 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 100-101 materials. It would be best if you can get some 100-101 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1        

How does a switch differ from a hub?

A. A switch does not induce any latency into the frame transfer time.
B. A switch tracks MAC addresses of directly-connected devices.
C. A switch operates at a lower, more efficient layer of the OSI model.
D. A switch decreases the number of broadcast domains.
E. A switch decreases the number of collision domains.

Answer: B        

Question: 2        

What must occur before a workstation can exchange HTTP packets with a web server?

A. A UDP connection must be established between the workstation and its default gateway.
B. A UDP connection must be established between the workstation and the web server.
C. A TCP connection must be established between the workstation and its default gateway.
D. A TCP connection must be established between the workstation and the web server.
E. An ICMP connection must be established between the workstation and its default gateway.
F. An ICMP connection must be established between the workstation and the web server.

Answer: D        

Question: 3        

How does TCP differ from UDP? (Choose two.)

A. TCP provides best effort delivery.
B. TCP provides synchronized communication.
C. TCP segments are essentially datagrams.
D. TCP provides sequence numbering of packets.
E. TCP uses broadcast delivery.

Answer: B, D        

Question: 4        

A workstation has just resolved a browser URL to the IP address of a server. What protocol will the workstation now use to determine the destination MAC address to be placed into frames directed toward the server?

A. HTTP
B. DNS
C. DHCP
D. RARP
E. ARP

Answer: E        

Question: 5        

Refer to the exhibit.
Host A is sending a packet to Host B for the first time. What destination MAC address will Host A use in the ARP request?

A. 192.168.0.1
B. 172.16.0.50
C. 00-17-94-61-18-b0
D. 00-19-d3-2d-c3-b2
E. ff-ff-ff-ff-ff-ff
F. 255.255.255.255

Answer: E        

Question: 6        

The network manager has requested a 300-workstation expansion of the network. The workstations are to be installed in a single broadcast domain, but each workstation must have its own collision domain. The expansion is to be as cost-effective as possible while still meeting the requirements. Which three items will adequately fulfill the request? (Choose three).

A. one IP subnet with a mask of 255.255.254.0
B. two IP subnets with a mask of 255.255.255.0
C. seven 48-port hubs
D. seven 48-port switches
E. one router interface
F. seven router interfaces

Answer: A, D, E        

Question: 7        

What are two common TCP applications? (Choose two.)

A. TFTP
B. SMTP
C. SNMP
D. FTP
E. DNS

Answer: B, D        

Question: 8     

Refer to the exhibit.
SwitchA receives the frame with the addressing shown. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame?

A. It will drop the frame.
B. It will forward the frame out port Fa0/3 only.
C. It will flood the frame out all ports.
D. It will flood the frame out all ports except Fa0/3.

Answer: D     

Question: 9     

Refer to the exhibit.
SwitchA receives the frame with the addressing shown in the exhibit. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame?

A. It will drop the frame.
B. It will forward the frame out port Fa0/6 only.
C. It will forward the frame out port Fa0/3 only.
D. It will flood the frame out all ports.
E. It will flood the frame out all ports except Fa0/3.

Answer: B     

Question: 10     

Refer to the exhibit.
The exhibit is showing the topology and the MAC address table. Host A sends a data frame to host D. What will the switch do when it receives the frame from host A?

A. The switch will add the source address and port to the MAC address table and forward the frame to host D.
B. The switch will discard the frame and send an error message back to host A.
C. The switch will flood the frame out of all ports except for port Fa0/3.
D. The switch will add the destination address of the frame to the MAC address table and forward the frame to host D.

Answer: A     




Another essential way to pass CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 exams is by obtaining the practice test. If you have practice CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 test, it will be given half amazing means to pass the CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 exam. The practical CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 test is actually simulating the actual 100-101 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 100-101 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CCNA INTERCONNECTING CISCO NETWORKING DEVICES 1 improvement to be proficient.




Cisco

Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1

100-101 Questions

http://www.examcertify.co.uk/100-101.html

No comments:

Post a Comment