Microsoft
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
70-410 PDF
http://www.examcertify.co.uk/70-410.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for INSTALLING
AND CONFIGURING WINDOWS SERVER 2012 exam is by acquiring the right 70-410 study materials. This is
essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the INSTALLING AND CONFIGURING WINDOWS SERVER 2012 certification exam.
Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the
common forms of the 70-410 PDF
study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are
numerous INSTALLING AND CONFIGURING
WINDOWS SERVER 2012 materials available out there, be sure to acquire the
right one that offers you the most recent and applicable 70-410 materials. It would be best if you can get some 70-410 samples because getting sample
will able to help you determine if the Microsoft materials you have are
designed or intended with the certification you wish to obtain.
|
Question:
1
|
You have a server named
Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Hyper-V server role
installed. The disks on Server1 are configured as shown in the exhibit. (Click
the Exhibit button.)
You create a virtual
machine on Server1. You need to ensure that you can configure a pass-through
disk for the virtual machine. What should you do?
A. Delete partition E
B. Convert Disk 1 to a GPT
disk.
C. Convert Disk 1 to a
dynamic disk.
D. Take Disk 1 offline.
|
Answer: D
|
|
Question:
2
|
You have a server named
Server1 that runs Windows Server 8. Server1 has the Hyper-V server role
installed.
You have fixed-size VHD
named Files.vhd.
You need to make the
contents in Files.vhd available to several virtual machines.
The solution must meet the
following requirements:
Ensure that if the
contents are changed on any virtual machine, the changes are not reflected on
the other virtual machines.
Minimize the amount of
disk space used.
What should you do?
A. Create a dynamically
expanding VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file.
B. Create a fixed-size
VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file.
C. Convert Files.vhd to a
dynamically expanding VHD
D. Create differencing
VHDs that use Files.vhd as the parent disk.
|
Answer: D
|
|
Question:
3
|
You have a server named
Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Hyper-V server role
installed. On Server1, you create a virtual machine named VM1. VM1 has a legacy
network adapter. You need to assign a specific amount of available network
bandwidth to VM1. What should you do first?
A. Remove the legacy
network adapter, and then run the Set-VMNetworkAdaptercmdlet.
B. Add a second legacy
network adapter, and then run the Set-VMNetworkAdoptercmdlet.
C. Add a second legacy
network adapter, and then configure network adapter teaming.
D. Remove the legacy
network adapter, and then add a network adapter.
|
Answer: D
|
Explanation:
The legacy network adapter
doesn't support bandwidth management.
|
Question:
4
|
Your network contains an
Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a server named
Server1 that runs Windows Server 2012. On a server named Core1, you perform a
Server Core Installation of Windows Server 2012. You join Core1 to the adatum.com
domain. You need to ensure that you can use Event Viewer on Server1 to view the
event logs on Core1. What should you do on Core1?
A. Run the
Enable-NetFirewallRulecmdlet.
B. Run sconfig.exeand
configure remote management.
C. Run the
Disable-NetFirewallRulecmdlet.
D. Run sconfiq.exeand
configure the network settings.
|
Answer: A
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj574205.aspx
|
Question:
5
|
Your network contains a
file server named Server1 that runs Windows Server 2012. All client computers
run Windows 8. You need to ensure that when users are connected to the network,
they always use local offline files that are cached from Server1. Which Group
Policy setting should you configure?
A. Configure slow-link
mode
B. Configure Slow link
speed
C. Enable file
synchronization on costed networks
D. Turn on economical
application of Administratively assigned Offline Files
|
Answer: A
|
|
Question:
6
|
Your network contains an
Active Directory domain named contoso.com. All servers run either Windows
Server 2008 R2 or Windows Serve 2012. All client computers run either Windows 7
or Windows 8. The domain contains a member server named Server1 that runs Windows
Server 2012. Server1 has the File and Storage Services server role installed.
On Server1, you create a share named Share1. You need to ensure that users can
use Previous Versions to restore the files in Share1. What should you configure
on Server1?
A. The Shadow Copies
settings
B. A Windows Server Backup
schedule
C. A data recovery agent
D. The Recycle Bin
properties
|
Answer: A
|
Explanation:
|
Question:
7
|
You have a server named
Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Print and Document
Services server role installed. Server1 is connected to two identical print
devices. You need to ensure that users can submit print jobs to the print
devices. The solution must ensure that if one print device fails, the print
jobs will print automatically on the other print device. What should you do on
Server1?
A. Add two printers and
configure the priority of each printer.
B. Add one printer and
configure printer pooling.
C. Install the Network
Load Balancing (NLB) feature, and then add one printer.
D. Install the Failover
Clustering feature, and then add one printer.
|
Answer: B
|
Explanation:
You can create a printing
pool to automatically distribute print jobs to the next available printer. A
printing pool is one logical printer connected to multiple printers through
multiple ports of the print server. The printer that is idle receives the next
document sent to the logical printer.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc757086(v=ws.10).aspx
|
Question:
8
|
Your network contains a
server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Print and
Document Services server role installed. You connect a new print device to the
network. The marketing department and the sales department will use the print
device. You need to provide users from both departments with the ability to
print to the network print device. The solution must ensure that if there are
multiple documents queued to print, the documents from the sales users print
before the documents from the marketing users. What should you do on Server1?
A. Add two printers.
Modify the priorities of each printer and the security settings of each
printer.
B. Add two printers and
configure printer pooling.
C. Add one printer and
configure printer pooling.
D. Add one printer. Modify
the printer priority and the security settings.
|
Answer: A
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738090(v=ws.10).aspx
To set different print
priority to different groups
Open Printers and Faxes.
Right-click the printer
you want to set, click Properties, and then click the Advanced tab.
In Priority, click the up
or down arrows, and then click OK.
Or, type a priority level,
where 1 is the lowest level and 99 is the highest, and then click OK.
Click Add Printer to add a
second logical printer for the same physical printer. For instructions, see
Related Topics.
Click the Advanced tab.
In Priority, set a
priority higher than that of the first logical printer.
Instruct the regular group
of users to use the first logical printer name and the group with higher
priority to use the second logical printer name. Set the appropriate
permissions for the different groups.
|
Question:
9
|
You have a server named
Server2 that runs Windows Server 2012. You open Server Manager on Server2 as
shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
The Everyone group has
read share permission and read NTFS permission to Sources. You need to ensure
that when users browse the network, the Sources share is not visible. What
should you do?
A. From the properties of
the Sources folder, remove the Sources share, and then share the Sources folder
as Sources$.
B. From the properties of
the Sources folder, deny the List Folder Contents permission for the Everyone
group.
C. From the properties of
the Sources share, configure access-based enumeration.
D. From the properties of
the Sources folder, configure the hidden attribute.
|
Answer: A
|
|
Question:
10
|
Your network contains an
Active Directory domain named contoso.com. The network contains a server named
Server1 that runs Window Server 8 and a server named Server2 that runs Windows
Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1). Server1 and Server2 are member server. You
need to ensure that you can manage Server2 from Server1 by using Server
Manager. Which two tasks should you perform? (Each correct answer presents part
of the solution. Choose two.)
A. Install Remote Server
Administration Tools on Server1.
B. Install Windows
Management Framework 3.0 on Server2.
C. Install the Windows
PowerShell 2.0 engine on Server1.
D. Install Microsoft .NET
Framework 4 on Server2.
E. Install Remote Server
Administration Tools on Server2.
|
Answer: B,D
|
Explanation:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh831456.aspx
|
Question:
11
|
Your network contains an
Active Directory domain named contoso.com. The network contains a member server
named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the DNS Server server
role installed and has a primary zone for contoso.com. The Active Directory
domain contains 500 client computers. There are an additional 20 computers in a
workgroup. You discover that every client computer on the network can add its
record to the contoso.com zone. You need to ensure that only the client
computers in the Active Directory domain can register records in the
contoso.com zone. What should you do first?
A. Move the contoso.com
zone to a domain controller that is configured as a DNS server.
B. Configure the Dynamic
updates settings of the contoso.com zone.
C. Sign the contoso.com
zone by using DNSSEC.
D. Configure the Security
settings of the contoso.com zone.
|
Answer: A
|
|
Question:
12
|
Your company has a remote
office that contains 1,600 client computers on a single subnet. You need to
select a subnet mask for the network that will support all of the client
computers. The solution must minimize the number of unused addresses. Which
subnet mask should you select?
A. 255.255.248.0
B. 255.255.252.0
C. 255.255.254.0
D. 255.255.240.0
|
Answer: A
|

No comments:
Post a Comment