Tuesday, 30 July 2013

642-263 Questions Answers

Cisco

Exam Name: Implementing the Cisco Unity Connection

642-263 PDF
http://www.examcertify.co.uk/642-263.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Implementing the Cisco Unity Connection exam is by acquiring the right 642-263 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Implementing the Cisco Unity Connection certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 642-263 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Implementing the Cisco Unity Connection materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 642-263 materials. It would be best if you can get some 642-263 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

Which database engine is used in Cisco Unity Connection?

A. PostgreSQL
B. MySQL
C. Informix
D. SQL Server

Answer: C     

Question: 2     

Which are the minimum system requirements to install Cisco Unity Connection on a virtual machine?

A. 1-vCPU, 1-GB vRAM, 80-GB vDisk
B. 2-vCPU, 2-GB vRAM, 160-GB vDisk
C. 4-vCPU, 2-GB vRAM, 2X146-GB vDisk

Answer: B     

Question: 3     

How many phones and mailboxes can be supported with the Cisco Unified Communications Manager Business Edition?

A. 225 phones, 250 mailboxes
B. 500 phones, 500 mailboxes
C. 700 phones, 750 mailboxes
D. 1250 phones, 1000 mailboxes

Answer: B     

Question: 4     

Which protocol is used to exchange information between VPIM networked voice-mail systems?

A. SCCP
B. SIP
C. SNMP
D. SMTP

Answer: D     

Question: 5     

Which choice most accurately describes the licensing components for Cisco Unity Connection?

A. Users with mailboxes, users with IMAP access to voice message, SpeechView users
B. Port licensing for phone system integration, Unified Messaging
C. End-user licensing based on the number of users for voice mail, IMAP access to voice mail, voice recognition, Cisco Unity Inbox, LDAP, and email TTS
D. Port licensing and VPIM licensing

Answer: A     

Question: 6  

Which two methods can be used to integrate Cisco Unity Connection to the Cisco Unified Communications Manager? (Choose two.)

A. SIP
B. PIMG
C. SCCP
D. TIMG

Answer: A,C  

Question: 7  

Which two products provide connectivity to circuit-switched phone system integrations? (Choose two.)

A. SIP
B. PIMG
C. SCCP
D. TIMG

Answer: B,D  

Question: 8  

Which is the maximum number of phone system integrations that is supported by Cisco Unity Connection?

A. 1
B. 5
C. 10
D. Unlimited

Answer: D  



Another essential way to pass Implementing the Cisco Unity Connection exams is by obtaining the practice test. If you have practice Implementing the Cisco Unity Connection test, it will be given half amazing means to pass the Implementing the Cisco Unity Connection exam. The practical Implementing the Cisco Unity Connection test is actually simulating the actual 642-263 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 642-263 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Implementing the Cisco Unity Connection improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Implementing the Cisco Unity Connection

642-263 Questions

http://www.examcertify.co.uk/642-263.html

No comments:

Post a Comment