Wednesday, 31 July 2013

642-972 Certification Score

Cisco

Exam Name: Data Center Application Services Design

642-972 PDF
http://www.examcertify.co.uk/642-972.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Data Center Application Services Design exam is by acquiring the right 642-972 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Data Center Application Services Design certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 642-972 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Data Center Application Services Design materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 642-972 materials. It would be best if you can get some 642-972 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

Virtual IP addresses (VIPs) are used by SLBs such as the Cisco Content Services Switch and Content Switching Module to represent content hosted on one or more servers under their control. The use of VIPs allows for traffic to be balanced among multiple origin servers, application servers, or transaction servers in a way that results in faster response times for users and less network congestion for the host A customer wants to use a single VIP. A second VIP will be used only if the first is overloaded or unavailable. What method of GSLB reply is best suited until that VIP is overloaded or unavailable?

A. DNS query
B. DNS trace
C. least-loaded
D. weighted rounD.robin

Answer: B     

Question: 2     

Which options are correct about CSM? (Select all appropriate)

A. CSM can provide Cisco Catalyst 6500 Series with featurE.rich and high-performance server
B. CSM can provide Cisco Catalyst 6500 Series with firewall network load balancing connections
C. CSM can improve the network infrastructure security
D. CSM can improve network infrastructure manageability and powerful control.

Answer: A, B, C, D     

Question: 3  

Which two statements about digital signatures are true? (Choose two.)

A. They verify the identity of the sender.
B. They use public and private key pairs.
C. They hash only the source IP address of each packet.
D. They hash the source and destination IP addresses of each packet.
E. They encrypt application data so that it cannot be read while in transit.

Answer: A, B  

Question: 4  

Which three of these are features of Cisco ACE virtualization implementation? (Choose three.)

A. separate routing tables per context
B. separate image versions per context
C. global administration and monitoring
D. ability to utilize the same IP address across multiple contexts
E. separate management and data resource controls per context
F. administration per context, but a single configuration file created per module

Answer: A, C, E  

Question: 5  

Which layers are included in the WAP protocol? (Select all appropriate)

A. Wireless Application Environment (WAE)
B. Wireless Session Layer (WSL)
C. Wireless Transport Layer Security (WTLS)
D. Wireless Network Layer (WNL)
E. Wireless Transport Layer (WTP)

Answer: A, B, C, E  

Question: 6  

You are the senior desktop administrator for A company. You are meeting a potential customer who is insisting that he would prefer to work with a specialist supplier. Which of following statements would be the best response to change this customer's attitude?

A. Yes, specialist suppliers may have better technical capabilities in their own niche area, but Cisco is promoting quickly.
B. In fact, most specialist suppliers are those who quitted from Cisco to try and make some hot money.
C. Cisco will obtain specialist suppliers after their products are well-rounded, so you'd better to work with Cisco early.
D. Well, you know, Cisco data center sales professionals are specialists in a comprehensive range of data center technologies that are tested, integrated, and supported by a single supplier: Cisco.

Answer: D  

Question: 7  

When deploying Cisco GSS into an infrastructure supporting e-commerce, how can you ensure clients will always be returned to the same site?

A. Enable load balancing sticky on the Cisco ACE appliance
B. Disable network proximity on the CSS
C. Enable network proximity on the Cisco GSS
D. Make DNS sticky on the Cisco GSS

Answer: D  

Question: 8  

Which two of these are benefits of migrating from CSM to Cisco ACE? (Choose two.)

A. virtualization
B. server load balancing
C. integration into MSFC IOS
D. active-standby fault tolerance
E. scalability with software licenses

Answer: A, E  




Another essential way to pass Data Center Application Services Design exams is by obtaining the practice test. If you have practice Data Center Application Services Design test, it will be given half amazing means to pass the Data Center Application Services Design exam. The practical Data Center Application Services Design test is actually simulating the actual 642-972 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 642-972 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Data Center Application Services Design improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Data Center Application Services Design

642-972 Questions

http://www.examcertify.co.uk/642-972.html

No comments:

Post a Comment