Monday, 29 July 2013

350-080 Certification Score

Cisco

Exam Name: CCIE Data Center Written Exam

350-080 PDF
http://www.examcertify.co.uk/350-080.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CCIE Data Center Written Exam exam is by acquiring the right 350-080 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CCIE Data Center Written Exam certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the  350-080 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CCIE Data Center Written Exam materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 350-080 materials. It would be best if you can get some 350-080 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1     

FabricPath brings the benefits of routing protocols to layer 2 network Ethernet environments. What are the advantages of using FabricPath technology? (Choose three.)

A. FabricPath provides MAC address scalability with conversational learning
B. Loop mitigation with TTL in the frame field
C. STPl independence
D. 10 Gbps bandwidth
E. Layer 2 extensions between data centers

Answer: A, B, C     

Question: 2     

A network administrator has installed an N7K-F248-25XP module into an existing chassis. The module is powered on, but the interfaces are all in VDC0. What is the reason for this?

A. The chassis needs an EPLD upgrade to support the new module type.
B. The default VDC cannot support F2 modules.
C. The interfaces must be allocated into a VDC for F2 modules only.
D. The module has failed GOLD diagnostics, and the switch has isolated the ports to protect the integrity of the system.

Answer: C     

Question: 3     

Which two statements about SAN port channels configured on Cisco Nexus 5000 Series switches are true? (Choose two.)

A. The bring up protocol automatically detects and overrides any misconfiguration.
B. You can manually configure channel groups, or they can be automatically created.
C. Changes in configuration to the SAN port channel interface must also be made to all members of the channel group.
D. The port channel protocol uses the exchange fabric parameters command to communicate across peer ports in an ISL.
E. The port channel protocol ensures that a set of ports is eligible to be part of the same SAN port channel.

Answer: B, E     

Question: 4     

Which three capabilities make the Cisco Nexus 7010 switch an effective solution for the data center core? (Choose three.)

A. virtualization
B. unified I/O
C. support for 48-port Gb/s line card
D. support for Data Center Service Modules
E. high performance
F. high availability

Answer: B, E, F     

Question: 5     

Which statement about Cisco Unified Fabric switches is correct?

A. The Nexus 5000 family of switches does not support vPC when running in either NPV or FCoE NPV mode.
B. The MDS 9100 family of switches is an excellent design choice as a Unified Fabric edge switch.
C. The Nexus 7000 Series Switches can support the NPIV mode of operation, but cannot function as a complete Fibre Channel Forwarder.
D. The Nexus 7000 Series Switches cannot support advanced Cisco Fibre Channel features such as IVR.
E. The MDS family of Cisco Unified Fabric switches supports both the Fibre Channel Forwarder and Fibre Channel Bridge functions.

Answer: E     

Question: 6  

Which statement about SAN port channels configured on Cisco Nexus 5000 Series Switches is true?

A. A single SAN port channel can have both Fibre Channel and virtual Fibre Channel interfaces.
B. SAN port channels can include up to 16 interfaces.
C. SAN port channels distribute traffic across all links in the port channel when source ID and destination ID load balancing are used.
D. The links in SAN port channels can be connected to different sets of switches.
E. The On mode of operation means ports only operate as part of a SAN port channel or remain inactive.

Answer: E  

Question: 7  

Which capabilities are not supported in DCNM device manager?

A. manage SNMPv3 security access to switches
B. save and copy configuration files and software images
C. configure VLANs and Ethernet port channels
D. manage 2148T FEX, 2232PP FEX, and 2248TP FEX
E. configure FCoE

Answer: C  

Question: 8  

What is the use of NPV in Cisco Unified Computing Systems? (Choose two.)

A. Compatibility with third-party Fibre Channel switches
B. Faster throughput
C. Reduce domain IDs in a Fibre Channel environment
D. Support for increased number of VSANs
E. Support for SAN port channels

Answer: A, C  

Question: 9  

If the default VDC is configured to limit resources to a specific module type, what happens when a  module that does not match the resource type is installed?

A. The module is powered up, and interfaces are in an "admin down" state.
B. The module is denied power, and a syslog message is generated.
C. The module is powered up, and interfaces are allocated to VDC0.
D. The module is powered up, and interfaces are allocated to VDC100.

Answer: C  

Question: 10  

What is the mechanism that is used to allocate MAC addresses that are assigned to the VDC for the system MAC address?

A. NX-OS uses a random MAC address from the IEEE OUI block that is assigned to Cisco.
B. The VDC system MAC is pulled from the active supervisor and concatenated through a hash to ensure uniqueness.
C. NX-OS uses a value that is based on a range that is assigned to the SPROM of the system backplane.
D. The VDC system MAC is based on a range that is allocated to the first line card that is installed in the switch.

Answer: C  




Another essential way to pass CCIE Data Center Written Exam exams is by obtaining the practice test. If you have practice CCIE Data Center Written Exam test, it will be given half amazing means to pass the CCIE Data Center Written Exam exam. The practical CCIE Data Center Written Exam test is actually simulating the actual 350-080 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 350-080 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CCIE Data Center Written Exam improvement to be proficient.


Cisco

Exam Name: CCIE Data Center Written Exam

350-080 Questions

http://www.examcertify.co.uk/350-080.html

No comments:

Post a Comment