Monday, 29 July 2013

350-018 E-Books

Cisco

Exam Name: CCIE Security written (Version 4.0)

350-018 PDF
http://www.examcertify.co.uk/350-018.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) exam is by acquiring the right 350-018 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 350-018 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 350-018 materials. It would be best if you can get some 350-018 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1  

In order to reassemble IP fragments into a complete IP datagram, which three IP header fields are referenced by the receiver? (Choose three.)

A. don't fragment flag
B. packet is fragmented flag
C. IP identification field
D. more fragment flag
E. number of fragments field
F. fragment offset field

Answer: C,D,F  

Question: 2  

Which VTP mode allows the Cisco Catalyst switch administrator to make changes to the VLAN configuration that only affect the local switch and are not propagated to other switches in the VTP domain?

A. transparent
B. server
C. client
D. local
E. pass-through

Answer: A  

Question: 3  

Which type of VPN is based on the concept of trusted group members using the GDOI key management protocol?

A. DMVPN
B. SSLVPN
C. GETVPN
D. EzVPN
E. MPLS VPN
F. FlexVPN

Answer: C  

Question: 4  

Based on RFC 4890, what is the ICMP type and code that should never be dropped by the firewall to allow PMTUD?

A. ICMPv6 Type 1 – Code 0 – no route to host
B. ICMPv6 Type 1 – Code 1 – communication with destination administratively prohibited
C. ICMPv6 Type 2 – Code 0 – packet too big
D. ICMPv6 Type 3 – Code 1 – fragment reassembly time exceeded
E. ICMPv6 Type 128 – Code 0 – echo request
F. ICMPv6 Type 129 – Code 0 – echo reply


Answer: C  

Question: 5  

A firewall rule that filters on the protocol field of an IP packet is acting on which layer of the OSI reference model?

A. network layer
B. application layer
C. transport layer
D. session layer

Answer: A  

Question: 6  

Which layer of the OSI model is referenced when utilizing http inspection on the Cisco ASA to filter Instant Messaging or Peer to Peer networks with the Modular Policy Framework?

A. application layer
B. presentation layer
C. network layer
D. transport layer

Answer: A  

Question: 7  

When a Cisco IOS Router receives a TCP packet with a TTL value less than or equal to 1, what will it do?

A. Route the packet normally
B. Drop the packet and reply with an ICMP Type 3, Code 1 (Destination Unreachable, Host Unreachable)
C. Drop the packet and reply with an ICMP Type 11, Code 0 (Time Exceeded, Hop Count Exceeded)
D. Drop the packet and reply with an ICMP Type 14, Code 0 (Timestamp Reply)

Answer: C  

Question: 8  

In an 802.11 WLAN, which option is the Layer 2 identifier of a basic service set, and also is typically the MAC address of the radio of the access point?

A. BSSID
B. SSID
C. VBSSID
D. MBSSID

Answer: A  

Question: 9  

What term describes an access point which is detected by your wireless network, but is not a trusted or managed access point?

A. rogue
B. unclassified
C. interferer
D. malicious

Answer: A  

Question: 10  

A router has four interfaces addressed as 10.1.1.1/24, 10.1.2.1/24, 10.1.3.1/24, and 10.1.4.1/24. What is the smallest summary route that can be advertised covering these four subnets?

A. 10.1.2.0/22
B. 10.1.0.0/22
C. 10.1.0.0/21
D. 10.1.0.0/16

Answer: C  

Question: 11  

Which two address translation types can map a group of private addresses to a smaller group of public addresses? (Choose two.)

A. static NAT
B. dynamic NAT
C. dynamic NAT with overloading
D. PAT
E. VAT

Answer: C,D  

Question: 12  

Which authentication mechanism is available to OSPFv3?

A. simple passwords
B. MD5
C. null
D. IKEv2
E. IPsec AH/ESP

Answer: E  

Question: 13  

Which two IPv6 tunnel types support only point-to-point communication? (Choose two.)

A. manually configured
B. automatic 6to4
C. ISATAP
D. GRE

Answer: A,D  

Question: 14

Which two EIGRP packet types are considered to be unreliable packets? (Choose two.)

A. update
B. query
C. reply
D. hello
E. acknowledgement

Answer: D,E

Question: 15

Before BGP update messages may be sent, a neighbor must stabilize into which neighbor state?

A. Active
B. Idle
C. Connected
D. Established

Answer: D




Another essential way to pass CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) exams is by obtaining the practice test. If you have practice CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) test, it will be given half amazing means to pass the CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) exam. The practical CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) test is actually simulating the actual 350-018 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 350-018 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CCIE SECURITY WRITTEN (VERSION 4.0) improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: CCIE Security written (Version 4.0)

350-018 Questions

http://www.examcertify.co.uk/350-018.html

No comments:

Post a Comment