Monday, 29 July 2013

70-518 Real Exam

Microsof

Exam Name: PRO:Design & Develop Windows Apps Using MS .NET Frmwk 4

70-518 PDF
http://www.examcertify.co.uk/70-518.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 exam is by acquiring the right 70-518 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 70-518 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 70-518 materials. It would be best if you can get some 70-518 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1     

You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to create a Customer object that contains an Orders property. The Orders property contains an array of Order objects. When users browse Customer objects, they must be able to optionally view Order objects. You need to design a data access strategy that retrieves data only when necessary.
Which strategy should you use?

A. lazy loading
B. eager loading
C. file streaming
D. pessimistic locking

Answer: A     

Question: 2     

You are designing the data access layer (DAL) for an application that uses Microsoft SQL Server 2008, Microsoft ADO.NET, and Microsoft Visual Studio 2010. Conflicts are occurring in the SQL Server database due to concurrent updates. You need to design a database locking strategy that meets the following requirements:
Resolves concurrent update conflicts without loss of data Ensures that data conflicts can be resolved by users Locks only the data necessary for updates What should you do?

A. Use optimistic locking. Terminate the update when a DBConcurrencyException occurs.
B. Use pessimistic locking. Terminate the update when a DBConcurrencyException occurs.
C. Use pessimistic locking. Retry the failing update operation in the DBConcurrencyException exception handler until it succeeds.
D. Use optimistic locking. In the DBConcurrencyException exception handler, display the data of both original and updated records to the user. Allow the user to resolve the conflicts.

Answer: D     

Question: 3     

You are designing an application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. The application will be used by a sales team to enter sales orders and update customer information. You need to ensure that the application meets the following requirements:
Allows users to enter sales orders while their computers are disconnected from the network Uploads sales orders to the server database when connected to the network Compiles against the .NET Framework 4 client profile What should you use?

A. XML files
B. WCF services
C. X. Microsoft Sync Framework
D. the System.Web.Caching namespace classes

Answer: C     

Question: 4     

You are designing a sales and inventory tracking system by using Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft SQL Server 2008. The sales, inventory, and shipping tables will reside in different databases on different database servers. You need to ensure that the tables are updated simultaneously.
What should you do?

A. Use LINQ to SQL.
B. Use Distributed transactions.
C. Use Microsoft Sync Framework.
D. Use the ADO.NET Entity Framework.

Answer: B     

Question: 5  

You are developing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. New features that require changes to be made to the database schema are added to the application every week. You need to ensure that the changes made to the database schema do not require the application to be recompiled. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Modify the xml mapping file when the schema changes occur.
B. Modify the conceptual schema xml file when the schema changes occur.
C. Build a storage model and use it to access data from the business entities.
D. Build a conceptual model and use it to access data from the business entities.

Answer: A,D  

Question: 6  

You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to implement control caching to improve the loading time of a control. It is not required to refresh the content of the control after the application loads. The application will be compiled by using the .NET 4 client profile. You need to ensure that the following requirements are met:
The control is reusable in multiple forms. Data in the control is cached when the application is loaded. What should you do?

A. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to an instance variable.
B. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace.
C. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to a static variable.
D. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace.

Answer: C  

Question: 7  

You are designing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The application is used mostly in a disconnected scenario. The application requires offline data from a Microsoft SQL Server 2008 database. When the application connects to the network, data will be modified and synchronized. You need to ensure that the application does not access the database server directly to synchronize data when online.
Which technology should you use?

A. WCF Data Service
B. Remote Data Access
C. ADO.NET Sync Services
D. SQL Server Merge Replication

Answer: C  

Question: 8  

You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to create an Author object that contains a Books property. The Books property contains a large array of Book objects. When users browse through author data in the application, they must be able to view all information related to books written by that author without additional queries. You need to design a data access strategy that meets the requirement.
Which strategy should you use?

A. lazy loading
B. eager loading
C. optimistic locking
D. pessimistic locking

Answer: B  

Question: 9  

You are developing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to use Microsoft Sync Framework to synchronize the data stored in a local Microsoft SQL Server Compact Edition database with the data stored in a centralized SQL Server 2008 database. Four columns are added to each table involved in the synchronization process to track changes to the database. You add the following four columns to the database table.
Users report that the synchronization process is not always successful. You need to ensure that the application synchronizes data successfully. What should you do?

A.
B.
C.
D.

Answer: A  

Question: 10  

You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. You need to design a data access strategy that meets the following requirements:
Automatically tracks changes Maps the database data model to the object model Which data access technology should you use?

A. LINQ to SQL
B. LINQ to XML
C. ADO.NET DataSet
D. ADO.NET DataReader

Answer: A  

Question: 11  

You are developing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. The application will store data in a SQL Server database instance. You plan to use the Code Generation technology to develop data entities. You need to ensure that the following requirements are met:
When the application runs, a database must be created if it does not already exist.
When the database schema changes, data entities must be added dynamically.
Which data access technology should you use?

A. LINQ to SQL
B. ADO.NET Data View
C. ADO.NET Typed DataSets
D. ADO.NET Entity Framework

Answer: A  

Question: 12  

You are developing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The application will consume a Windows Communication Foundation (WCF) service. The WCF service will provide data to the application. You plan to use the ADO.NET Entity Framework to create a data model that will be used by the application. Another development team makes changes to the WCF service data contract. You need to ensure that changes made to the WCF service data contract do not require the application to be recompiled.
What should you do?

A. Create a conceptual model and a storage model based on the existing version of the WCF service.
B. Create a storage model based on the business model. Use a class generated from the storage model for programming.
C. Create a storage model based on the schema of the existing WCF service. Update the mapping file when the new version of the WCF service is available.
D. Create a conceptual model based on the business model. Use a class generated from the conceptual model for programming. Update the mapping file when the new version of the WCF service is available.

Answer: D  




Another essential way to pass PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 exams is by obtaining the practice test. If you have practice PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 test, it will be given half amazing means to pass the PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 exam. The practical PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 test is actually simulating the actual 70-518 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 70-518 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need PRO:DESIGN & DEVELOP WINDOWS APPS USING MS .NET FRMWK 4 improvement to be proficient.




Microsof

Exam Name: PRO:Design & Develop Windows Apps Using MS .NET Frmwk 4

70-518 Questions

http://www.examcertify.co.uk/70-518.html

No comments:

Post a Comment