Cisco
Exam Name: Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS)
642-185 PDF
http://www.examcertify.co.uk/642-185.html
Click the link below to buy full version as Low as $39
One of the most
essential means on how you can prepare for Implementing
Cisco TelePresence Solutions(ITS) exam is by acquiring the right 642-185 study materials. This is
essential for the reason that not getting the right study materials will not
surely help you prepare and eventually passing the Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) certification exam.
Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the
common forms of the 642-185 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other
journals. As there are numerous Implementing
Cisco TelePresence Solutions(ITS) materials available out there, be sure to
acquire the right one that offers you the most recent and applicable 642-185 materials. It would be best if
you can get some 642-185 samples
because getting sample will able to help you determine if the Microsoft
materials you have are designed or intended with the certification you wish to
obtain.
Question: 1.
|
Which DHCP server gives
secondary codecs in Cisco TelePresence CTS-3000 and CTS-3200 systems their IP
addresses?
A. DHCP server on the
voice VLAN
B. DHCP server on the
primary codec
C. DHCP server on the
Cisco Unified Communications Manager
D. DHCP server on the
Cisco TelePresence Manager
Answer: B
|
Answer: B
|
|
Question:
2.
|
How do you calibrate the
light meter from the Cisco recommended RRA tool kit?
A. Press the Auto Adjust
button on the meter.
B. Turn the meter on and
off.
C. Cover the sensor with
the cap and press the Zero button.
D. Cover the sensor with
the cap and press the Light Source button.
|
Answer: C
|
|
Question:
3.
|
What two options does an
administrator have using WebUI for CTMS in Monitoring/Room Testing for any
active meeting? (Choose two.)
A. add a CTS System to a
meeting
B. view network statistics
C. view meeting statistics
D. start loopback
E. force switch
|
Answer: D,E
|
|
Question:
4.
|
Refer to the exhibit. You
are using Cisco TelePresence Manager and have just added a new room in the
Cisco Unified Communications Manager and have made test calls successfully. You
run the Discover Rooms option under Discovery Service successfully. You then go
into the Rooms section and see the status. Which is the cause of the problem?
A. The Cisco TelePresence
room Fluffy does not have an email account listed in the Unified CM.This is
preventing the Cisco TelePresence Manager from synchronizing with the email
address for the Cisco TelePresence Room in the Calendar server.
B. The Cisco TelePresence
room Fluffy has an email address listed in the Unified CM. The Calendar server
does not have an account for the email address provided by the Unified CM.
C. The Cisco TelePresence
room Fluffy has an email address listed in the Unified CM. The Calendar server
has an account for the email address provided by the Unified CM. The Cisco
TelePresence Manager does not have proper privileges to view this account.
D. The Cisco TelePresence
room Fluffy has an email address listed in the Unified CM. The Calendar server
has an account for the email address provided by the Unified CM. The Cisco
TelePresence Manager cannot authenticate to the LDAP server and cannot log into
the Calendar server to s nchronize with the account.
|
Answer: B
|
|
Question:
5.
|
During the RRA, how should
you hold the light sensor when taking the majority of light measurements?
A. Horizontally, so it
gets the direct lighting from ceiling light fixtures.
B. Vertically, toward the
displays to measure the light they put off.
C. Horizontally, toward
any untreated windows to measure light coming in.
D. Vertically, so it is
reading light as if it were hitting the participant's face.
|
Answer: D
|
|
Question:
6.
|
At a minimum, what must an
administrator configure in the CUCM for the Cisco TelePresence Multipoint
Switch?
A. SIP trunk and route
pattern
B. H .323 gateway and
route pattern
C. H.323 gateway, route
pattern, route list and route group
D. SIP trunk, route
pattern, route list and route group
E. H.323 gateway, route
pattern and route group
F. route pattern, route
list and route group
|
Answer: A
|
|
Question:
7.
|
Which QoS mapping is
specific to Cisco TelePresence?
A. CoS 5 to map to a DSCP
value of 40
B. CoS 4 to map to a DSCP
value of 46
C. CoS 3 to map to a DSCP
value of 48
D. CoS 5 to map to a DSCP
value of 16
E. CoS 4 to map to a DSCP
value of 32
|
Answer: E
|
|
Question:
8.
|
How is VIP mode enabled
for a scheduled multipoint Cisco TelePresence meeting?
A. through the Cisco IP
phone interface
B. through the WebUI on
the CTMS
C. through the Cisco
TelePresence Manager
D. through calendar
scheduling interface
|
Answer: B
|
|
Question:
9.
|
Which three statements
about the cabling of a Cisco TelePresence 3000 are true? (Choose three.)
A. All speakers connect to
the primary codec.
B. All video cameras
connect to the primary codec
C. All 65 inch plasma
displays connect to the primary codec.
D. Microphones connect to
the corresponding codec.
E. Speakers connect to the
corresponding codec.
F. Video cameras connect
to the corresponding codec.
G. Plasma displays connect
to the corresponding codec.
|
Answer: A,F,G
|
|
Question:
10.
|
Identify the correct
sequence of events to establish a secure RTP channel by dragging the action on
left to the correct stop on right.
A.
|
Answer: A
|
|
Question:
11.
|
Which three types of Cisco
TelePresence endpoints support the Presentation-in-Picture feature? (Choose
three.)
A. Cisco CTS-500
B. Cisco CTS-1000
C. Cisco CTS-1300
D. Cisco CTS-3000
E. Cisco CTS-3200
|
Answer: A,B,C
|
|
Question:
12.
|
How many CUVC 35XX MCUs
can be configured in the Cisco TelePresence Manager?
A. 1
B. 2
C. 3
D. unlimited number
|
Answer: A
|
Another essential way to pass Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) test, it will be given half amazing means to pass the Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) exam. The practical Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) test is actually simulating the actual 642-185 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 642-185 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Implementing Cisco TelePresence Solutions(ITS) improvement to be proficient.
No comments:
Post a Comment