Sunday, 14 July 2013

CPCM Test Certificatin

NCMA

Exam Name: Certified Professional Contracts Manager(CPCM)

CPCM PDF

http://www.examcertify.com/CPCM.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) exam is by acquiring the right CPCM study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER (CPCM) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the  CPCM PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable CPCM materials. It would be best if you can get some CPCM samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.



Question: 1
 
The solicitation specifications and statement of work contain:

A. Administrative requirements
B. Technical requirements
C. Company policy
D. Pricing contracts

Answer: B   

Question: 2
 
The range between the extremes of an optimistic and pessimistic prediction about future costs is called range of:

A. Possible costs
B. Final costs
C. Scope costs
D. Limit costs

Answer: A   

Question: 3
 
The risk avoiding buyer wants to minimize the risk of agreeing to a higher price than necessary to cover the buyer’s costs plus a reasonable profit.

A. True
B. False

Answer: B   

Question: 4
 
Who avoid the risk of agreeing to the price that may not cover its actual performance costs or allow a reasonable profit?

A. Risk avoiding buyer
B. Business professional
C. Risk avoiding seller
D. Technical personnel

Answer: C   

Question: 5
 
____________ occur when the work has not changed, but it costs more than anticipated.

A. Cost Growth
B. Unpredictable cost
C. Extra cost
D. Cost overruns

Answer: D   

Question: 6
 
The pricing arrangements fall into which of the following categories:

A. Fixed-price
B. cost-reimbursement
C. Time-and-material contracts
D. All of the above

Answer: D   

Question: 7
 
A pre-contract agreement that merely communicates any agreed-to terms and conditions that will apply when an order is placed by the buyer is known as:

A. Macro agreement
B. Universal agreement
C. Fixed agreement
D. Approved agreement

Answer: B   

Question: 8
 
What clause can provide for price increases based on the seller’s costs but not on the seller’s decision to increase the prices of its products and services?

A. Economic price adjustment
B. Variable-price adjustment
C. Prices & Taxes adjustment
D. Appropriate price adjustment

Answer: A   

Question: 9
 
Governments commonly use what type of contracts when contracting with universities and non-profit organizations for research projects?

A. Written contracts
B. Variable contracts
C. Cost reimbursement contracts
D. Cost sharing contracts

Answer: C   

Question: 10
 
The cost-plus-a-percentage-of-cost contract provides for the seller to receive reimbursement for its actual cost and a profit component, called __________, equal to some predetermined percentage of its actual costs.

A. fee
B. statement
C. penalty
D. None of the above

Answer: A   

Question: 11
 
Which of the following has the fundamental purpose to motivate desired performance in one or more specific areas?

A. Contract incentive
B. Contract pricing
C. Objective incentive
D. Contract penalties

Answer: A   

Question: 12
 
Those incentives that use predetermined formula-based methods to calculate the amount of incentive, either positive or negative, in one or more designated areas are called:

A. Objectively-based and evaluated
B. Subjectively-based and evaluated
C. Early-based and evaluated
D. Final-based and evaluated

Answer: A




Another essential way to pass CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) exams is by obtaining the practice test. If you have practice CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) test, it will be given half amazing means to pass the CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) exam. The practical CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) test is actually simulating the actual CPCM exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify CPCM material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CERTIFIED PROFESSIONAL CONTRACTS MANAGER(CPCM) improvement to be proficient.



NCMA

Exam Name: Certified Professional Contracts Manager(CPCM)

CPCM Questions

http://www.examcertify.com/CPCM.html

No comments:

Post a Comment