Friday, 26 July 2013

1K0-002 Test Certificatin

Polycom

Exam Name: CVE-2

1K0-002 PDF
http://www.examcertify.co.uk/1K0-002.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for CVE-2 exam is by acquiring the right 1K0-002 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the CVE-2 certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 1K0-002 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous CVE-2 materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 1K0-002 materials. It would be best if you can get some 1K0-002 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.

Question: 1.     

Which of the following describes audio analog clipping?

A. A distorted signal voltage from a microphone after passing through an amplifier with excessive gain applied.
B. An accurate signal voltage from a microphone after passing through an amplifier without any gain applied.
C. Audio amplifiers with too high an impedance.
D. A clean signal passed through an Audio amplifier with excessive AC line voltage.

Answer: A     

Question: 2.     

High Definition Video is best described as

A. Video Signal that consists of luminance scan interlaced lines.
B. Video Signal made up of 8X8 blocks of pixels.
C. Video signal that represents 720 lines of pixels, progressively scanned.
D. Video Signal made up of 40X40 macroblocks pixels.

Answer: C     

Question: 3.     

The term "Full Motion Video" typically refers to a transmission of video at which rate?

A. Video Frames at a rate of less than 10 per second
B. Video Frames at a rate of greater than 100 per second
C. Video Frames at a rate of less than 24 per second
D. Video Frames at a rate of 24 or more per second

Answer: D     

Question: 4.     

What are two other names for a Frame Relay Network?

A. RS-232
B. V.35
C. Broadband
D. Virtual Private Network
E. 802.3 Medium Access Control Network

Answer: C,D     

Question: 5.     

Multiplexers using HSD interfaces are DCE Interfaces that provide which three signals?

A. Transmit Data
B. Receive Data
C. Request to Send
D. Data Carrier Detect (RLSD)
E. TX Clock and TX Data
F. TX Clock and RX Clock

Answer: B,D,F     

Question: 6.     

Which of the following is Line Coding used for Primary Rate T1?

A. BRTZ-AMI
B. B7S
C. HDB3
D. B8ZS
E. Pulse Stuffing

Answer: D     

Question: 7.     

Local Area Network Metallic Interfaces are

A. connection oriented, point to point connectivity only.
B. unshared network that serves unlimited endpoints.
C. connectionless oriented connectivity, shared network that serves limited distances.
D. connectionless oriented connectivity, shared network that serves unlimited distances.
E. C and D
F. All of the above

Answer: C     

Question: 8.     

E1 framing has a bit structure of how many bits per frame? Clue Full metallic E1 speed divided by 8KHz Stratum timing.

A. 200
B. 240
C. 256
D. 300

Answer: C     

Question: 9.     

Which of the following describes the activity for which a RTCP is used?

A. Transport Task for Communication of Audio and Video over IP
B. Transport Task of Simple Network Management Protocol
C. Network Statistics of Media Channels between Videoconferencing Hardware
D. Network Statistics of Media Channels between Routers
 E. Network Statistics of Media Channels between Gatekeepers

Answer: C     

Question: 10.  

Which of the following are Call Establishment packets? (Select three of the following options.)

A. Receiver Ready
B. Disconnect Request
C. Release Request
D. Setup
E. Connect Acknowledged
F. Receiver Not Ready
G. Alerting
H. Release Complete

Answer: DEG  

Question: 11.  

Which of the following is the Protocol RAS used by the H . 323 Gatekeeper?

A. Registration, Alerting, and Status of H . 323 Terminals
B. Registration, Access, and Status of H . 323 Terminals
C. Registration, Activation, and Status of H . 323 Terminals
D. Registration, Admission, and Status of H . 323 Terminals

Answer: D  

Question: 12.  

Which of the following is the channel used to carry the Audio for H . 320 Terminals?

A. Channel 6
B. Channel 4
C. Channel 3
D. Channel 2
E. Channel 1

Answer: E  

Question: 13.  

Which audio coding standards are described by H . 323?

A. G. 711, G. 721, G. 722, and G. 723
B. G. 711, G. 722, G. 728, and G. 726
C. G. 711, G. 722, G. 728, G. 723.1, and G. 729
D. G. 711, G. 722, G. 728, and G. 723.1

Answer: C  

Question: 14.  

Which audio coding uses 8 Kbps?

A. G. 711
B. G. 722
C. G. 729
D. G. 728
E. G. 722.1

Answer: C  

Question: 15.  

A telephone call over the Public Switched Telephone Network is what type of quality?

A. Narrow band audio
B. Center band audio
C. Wide band audio
D. CD quality audio

Answer: A  

Question: 16.  

How is noise measured?

A. Volume
B. Distance
C. Amplitude
D. Impedance

Answer: A,C  

Question: 17.

Pick the best match; Audio "Critical Distance" is a definition that relates to:

A. Distance between the audio amplifier inputs and room microphone
B. Distance between the person speaking and the microphone used
C. Distance between the video display monitor and camera
D. Distance between the walls, floor to ceiling, and doorways

Answer: B

Question: 18.

When required, improperly matched impedance will cause problems with__________.

A. Audio signal levels
B. feedback frequency filtering
C. room acoustics
D. all of the above

Answer: A

Question: 19.

Which of the following correctly describes typical audio phantom power?

A. 48 volts DC applied to a telephone circuit center pair used to provide power to the telephone set
B. 12 volts DC applied to the tip and ring of a TRS connector used to power amplified headphones
C. A DC voltage applied to the center pin of an RCA type connector used to power remote pre-amplifiers
D. A DC voltage applied to pins 2 and 3 of an XLR connector returning through pin 1, used to power microphones

Answer: D

Question: 20.

Which of the following functions can NOT be performed by a microphone mixer?

A. Provide phantom power to microphones.
B. Provide gain to convert mic-level signals to line-level signals.
C. Provide a means to adjust the relative gain of different microphones.
D. Provide a means to adjust the video display brightness.
E. Provide a means to adjust the room acoustics

Answer: D,E
 



Another essential way to pass CVE-2 exams is by obtaining the practice test. If you have practice CVE-2 test, it will be given half amazing means to pass the CVE-2 exam. The practical CVE-2 test is actually simulating the actual 1K0-002 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 1K0-002 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need CVE-2 improvement to be proficient.



Polycom 

Exam Name: CVE-2

1K0-002 Questions

http://www.examcertify.co.uk/1K0-002.html

No comments:

Post a Comment