Monday, 29 July 2013

640-554 Preparation Kits

Cisco

Exam Name: Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0)

640-554 PDF
http://www.examcertify.co.uk/640-554.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) exam is by acquiring the right 640-554 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 640-554 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 640-554 materials. It would be best if you can get some 640-554 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain. 


Question: 1

Which two features are supported by Cisco IronPort Security Gateway? (Choose two.)

A. spam protection
B. outbreak intelligence
C. HTTP and HTTPS scanning
D. email encryption
E. DDoS protection

Answer: A, D

Question: 2

Which option is a feature of Cisco ScanSafe technology?

A. spam protection
B. consistent cloud-based policy
C. DDoS protection
D. RSA Email DLP

Answer: B

Question: 3

Which two characteristics represent a blended threat? (Choose two.)

A. man-in-the-middle attack
B. trojan horse attack
C. pharming attack
D. denial of service attack
E. day zero attack

Answer: B, E

Question: 4

Under which higher-level policy is a VPN security policy categorized?

A. application policy
B. DLP policy
C. remote access policy
D. compliance policy
E. corporate WAN policy
F. Company

Answer: C

Question: 5

Refer to the exhibit.
What does the option secret 5 in the username global configuration mode command indicate about the user password?

A. It is hashed using SHA.
B. It is encrypted using DH group 5.
C. It is hashed using MD5.
D. It is encrypted using the service password-encryption command.
E. It is hashed using a proprietary Cisco hashing algorithm.
F. It is encrypted using a proprietary Cisco encryption algorithm.

Answer: C

Question: 6

What does level 5 in this enable secret global configuration mode command indicate?
router#enable secret level 5 password

A. The enable secret password is hashed using MD5.
B. The enable secret password is hashed using SHA.
C. The enable secret password is encrypted using Cisco proprietary level 5 encryption.
D. Set the enable secret command to privilege level 5.
E. The enable secret password is for accessing exec privilege level 5.

Answer: E

Question: 7

Which Cisco management tool provides the ability to centrally provision all aspects of device configuration across the Cisco family of security products?

A. Cisco Configuration Professional
B. Security Device Manager
C. Cisco Security Manager
D. Cisco Secure Management Server

Answer: C

Question: 8

Which option is the correct representation of the IPv6 address 2001:0000:150C:0000:0000:41B1:45A3:041D?

A. 2001::150c::41b1:45a3:041d
B. 2001:0:150c:0::41b1:45a3:04d1
C. 2001:150c::41b1:45a3::41d
D. 2001:0:150c::41b1:45a3:41d

Answer: D

Question: 9

Which three options are common examples of AAA implementation on Cisco routers? (Choose three.)

A. authenticating remote users who are accessing the corporate LAN through IPsec VPN connections
B. authenticating administrator access to the router console port, auxiliary port, and vty ports
C. implementing PKI to authenticate and authorize IPsec VPN peers using digital certificates
D. tracking Cisco NetFlow accounting statistics
E. securing the router by locking down all unused services
F. performing router commands authorization using TACACS+

Answer: A, B, F

Question: 10

When AAA login authentication is configured on Cisco routers, which two authentication methods should be used as the final method to ensure that the administrator can still log in to the router in case the external AAA server fails? (Choose two.)

A. group RADIUS
B. group TACACS+
C. local
D. krb5
E. enable
F. if-authenticated

Answer: C, E

Question: 11

Which two characteristics of the TACACS+ protocol are true? (Choose two.)

A. uses UDP ports 1645 or 1812
B. separates AAA functions
C. encrypts the body of every packet
D. offers extensive accounting capabilities
E. is an open RFC standard protocol

Answer: B, C

Question: 12

Refer to the exhibit.
Which statement about this output is true?

A. The user logged into the router with the incorrect username and password.
B. The login failed because there was no default enable password.
C. The login failed because the password entered was incorrect.
D. The user logged in and was given privilege level 15.

Answer: C

 


Another essential way to pass Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) exams is by obtaining the practice test. If you have practice Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) test, it will be given half amazing means to pass the Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) exam. The practical Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) test is actually simulating the actual 640-554 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 640-554 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0) improvement to be proficient.



Cisco

Exam Name: Implementing Cisco IOS Network Security (IINS v2.0)

640-554 Questions

http://www.examcertify.co.uk/640-554.html

No comments:

Post a Comment