Friday, 26 July 2013

1K0-001 Real Dumps

Polycom

Exam Name: Polycom Certified Videoconferencing Engineer (PCVE)

1K0-001 PDF
http://www.examcertify.co.uk/1K0-001.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

One of the most essential means on how you can prepare for POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) exam is by acquiring the right 1K0-001 study materials. This is essential for the reason that not getting the right study materials will not surely help you prepare and eventually passing the POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) certification exam. Getting wrong study material will just waste your time and money. Some of the common forms of the 1K0-001 PDF study material are pdf, CDs and books as well as other journals. As there are numerous POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) materials available out there, be sure to acquire the right one that offers you the most recent and applicable 1K0-001 materials. It would be best if you can get some 1K0-001 samples because getting sample will able to help you determine if the Microsoft materials you have are designed or intended with the certification you wish to obtain.


Question: 1     

Configuring a room on the Resource Manager or Converged Management Application (CMA) allows you to do which two of these?

A. Schedule a conference by picking a room by name
B. Associate an endpoint to a room instead of a user
C. Integrate into Active Directory
D. Dial the room from the Guest Book

Answer: A,B     

Question: 2     

Which Virtualization Manager (DMA) function ensures resources are available in the event of a failure somewhere in the network?

A. Scalability
B. Virtualization
C. Resiliency
D. Redundancy

Answer: D     

Question: 3     

CORRECT TEXT
Which Virtualization Manager (DMA) function refers to the ease with which a solution can be expanded to meet further demand?

A. Virtualization
B. Scalability
C. Redundancy
D. Resiliency

Answer: B     

Question: 4     

What is the file type used by the HDX endpoint when performing a software update?

A. .pup
B. .exe
C. .bin
D. .iso

Answer: A     

Question: 5     

Select three RSS options which are available using activation keys:

A. HD live streaming
B. Encryption
C. 1080P
D. Multicast

Answer: A,B,D     

Question: 6     

Successfully entering and authenticating provisioning server settings during HDX setup allows what?

A. Dynamic Management Mode
B. Automatic name configuration
C. Automatic gatekeeper configuration
D. Dynamic name adjustment

Answer: A     

Question: 7     

Which RMX function allows you to schedule future conferences?

A. There is no such function
B. Calendaring
C. Scheduling
D. Reservations

Answer: D     

Question: 8     

Which of the following is the name that registers RMX conferences, meeting rooms and entry queues in any gatekeeper or SIP server?

A. Display name
B. Routing name
C. E.164 alias
D. H.323 name

Answer: B     

Question: 9     

You are trying to schedule a conference on the CMA but when you log in with your administrator account you can’t see the Scheduling menu. What is wrong?

A. Lack of Operator privileges in your User account
B. Lack of Scheduler privileges in your User account
C. Lack of Auditor privileges in your User account
D. Lack of Administrator privileges in your User account

Answer: B     

Question: 10     

Which Virtualization Manager (DMA) function refers to the ability to recover quickly from an interrupting event?

A. Scalability
B. Redundancy
C. Virtualization
D. Resiliency

Answer: D     

Question: 11  

Your customer has an issue with their Virtualization Manager (DMA) and they contact Polycom Global Services for support, Select the option which best describes what they will need to supply PGS:

A. System Log Files plus any additional files specifically requested
B. Troubleshooting Utilities plus any additional files specifically requested
C. System Log Files
D. Troubleshooting Utilities

Answer: A  

Question: 12  

Ethernet encapsulates data into a:

A. Packet
B. Frame
C. Segment
D. Datagram

Answer: B  

Question: 13  

How is Personal Conference Manager initiated when in a call hosted on an RMX?

A. Click on the PCM button
B. Launch it from RMX Manager
C. From your computer
D. Pressing ## on the remote control

Answer: D  

Question: 14  

Any device which does not have an IP subnet configured in a network site appears where in the Virtualization Manager (DMA) site topology?

A. Default Site
B. Internet/VPN
C. Nowhere
D. Primary Site

Answer: B  

Question: 15  

A customer would like to configure H.323 on their RSS; select the two options which they can configure:

A. Enable H.323
B. Neighbored gatekeeper
C. Primary gatekeeper
D. Alternate gatekeeper

Answer: C,D  





Another essential way to pass POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) exams is by obtaining the practice test. If you have practice POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) test, it will be given half amazing means to pass the POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) exam. The practical POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) test is actually simulating the actual 1K0-001 exam. In this way, you may be able to identify areas where there is still room for improvement. Exam Certify 1K0-001 material is very useful as it can have the opportunity to know the areas that need POLYCOM CERTIFIED VIDEOCONFERENCING ENGINEER (PCVE) improvement to be proficient.


  

Polycom

Exam Name: Polycom Certified Videoconferencing Engineer (PCVE)

1K0-001 Questions

http://www.examcertify.co.uk/1K0-001.html

No comments:

Post a Comment